Dukla Praha – Příbram 1:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 0:2 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:2 (0:0)
FK Příbram
cz Piatok 07.12.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • Česká FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Rudolf Skácel.
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Roman Květ (Příbram), který vletěl u půlící čáry do Daniela Součka. Nyní se jednalo o zcela zbytečný zákrok příbramského hráče.
     
    88
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Uroš Djuranović, přichází Štěpán Krunert.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Milan Nitrianský.
     
    79
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází Patrik Brandner.
     
    77
    Příbram právě vstřelila branku!
    Středočeši otáčejí vývoj zápasu na svou stranu! Emmanuel Antwi to udělal náramně a poté centrem našel na pravé straně ANTONÍNA FANTIŠE. Kapitán Příbrami se do míče opřel volejem a poslal ho na branku. Filip Rada se snažil přesunout, ale míči v cestě do branky nezabránil.
     
    76
    Rychlou akci zastavil Jan Rezek, jenž byl poté faulován. V přerušené hře neudržel nervy na uzdě Uroš Djuranović (Dukla Praha) , jenž kopl do zkušeného matadora.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Breda, přichází David Bezdička.
     
    69
    Příbram právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! K pokutovému kopu se postavil JAN REZEK, který zachoval pevné nervy a poslal balon doprostřed brány.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Branislav Milošević (FK Dukla Praha).
    Žlutou kartu dostává Nikola Raspopovič (FK Dukla Praha).
     
    68
    Pokutový kop pro Příbram! Ivan Ostojić použil zákrok, jenž volal po penaltě. Domácí hráč totiž zajel ve vápně skluzem do soupeře, což bylo hlavním sudím potrestáno.
     
    68
    Emmanuel Antwi si narazil míč s Ruslanem Mingazovem a vystřelil. Jeho pokus byl zastaven bránícím hráčem a poté musel ještě zasahovat Filip Rada.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Roman Květ.
     
    56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu první branka utkání, o kterou se postarala Dukla! Přihrávku Michala Bezpalece prodloužil za obranu Emmanuel Antwi. Hostující hráč našel naběhnutého UROŠE DJURANOVIĆE, který střelou podél brankáře orazítkoval pravou tyč a poté dorážkou nasměřoval balon za brankovou čáru.
     
    45
    K praporku spěchal Jan Rezek, jehož centr byl odvrácen. Zkušený matador musel spěchat rychle zpátky, jenže David Breda míč nezpracoval, a tak se do akce hnala Příbram. Ruslan Mingazov pronikl až do šestnáctky, kde z úhlu napálil míč do vybíhajícího Filipa Rady.
     
    42
    Ibrahim Keita (Příbram) je dalším hříšníkem, který na zem poslal Jakuba Podaného. Domácímu hráči se dlouho nechtělo na nohy, a tak je povolaná zdravotní služba. Podaný totiž inkasoval úder loktem do tváře.
     
    41
    Uroš Djuranović se zbavil Emmanuela Antwiho a pelášil z pravé strany do šestnáctky! Domácí útočník na nic nečekal a vypálil na první tyč. Jenže Ondřej Kočí vyrazil dělovku na rohový kop.
     
    38
    Další potrestání domácího hráče. Daniel Souček (Dukla Praha) si nedovoleně pomohl v souboji s Ruslanem Mingazovem, a tak zastavil protiútok Příbrami.
     
    34
    A do třetice Jan Rezek, který na přední tyči nenašel žádného spoluhráče. Ovšem Příbram vrátila míč do šestnáctky velmi rychle. Ibrahim Keita hlavou prodloužil míč, za kterým šel Antonín Fantiš. Jeho pokus ve výborné pozici putoval pod horní tyč, jenže skvěle se vrátil Jakub Podaný, jenž zachránil situaci a balon vyhlavičkoval.
     
    17
    V přerušené hře vidí žlutou kartu také Marek Kodr (Příbram), který u středové čáry pozdě dohrál soupeře. Hlavní rozhodčí si zákrok dobře pamatoval a taky jej trestá.
     
    15
    Zatím se mi Příbramští jeví jako lepším celkem, ale jinak se spíše hraje uprostřed hrací plochy. Žlutou kartu vidí David Breda (Dukla Praha), jenž zasáhl rukou soupeře do obličeje.

    Michal Luxa

    Góly: 56. Djuranović – 69. Jan Rezek (pen.), 77. Fantiš (Antwi)

    Karty:   15. D. Breda (DUK), 38. D. Souček (DUK), 69. Milošević (DUK), 69. Raspopovič (DUK), 76. Djuranović (DUK) – 17. Kodr (PRI), 42. Keita (PRI), 88. Květ (PRI)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:12. Fauly: 19:20.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, D. Souček – Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, D. Breda (73. Bezdička), Podaný (79. Brandner) – Djuranović (88. Krunert).
    Náhradníci: M. Hruška – Bezdička, Brandner, Kott, Krunert, Kovernikov, Solaja.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, Antwi – Mingazov (80. Nitrianský), Soldát, Keita, Jan Rezek – Fantiš (C) (90+4. Skácel), Voltr (63. Květ).
    Náhradníci: Švenger – Katidis, Květ, Nitrianský, Průcha, Skácel, Polidar.

    Rozhodca: Ardeleanu – Hrabovský, Poživil

    Diváci: 879