Toronto – Detroit 4:5 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 6:2 (kon.)
Florida – Colorado 2:5 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 2:0 (kon.) | Arizona – Washington 2:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:3 (kon.)
Vegas – Chicago 4:3 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 3:6 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Nashville Predators
cz Piatok 07.12.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Matt IRWIN - 5:3
     
    58:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATT IRWIN na levém křídle vystřelil od modré čáry a puk mířil vedle bližšího levého horního rohu brány, jenže Jacob Markström si ho vyrážečkou srazil do vlastní sítě – je to 5:3! Asistence: Yannick Weber a Colton Sissons.
    45:17 Colton SISSONS - 5:2
     
    45:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS si najel na pravém křídle na parádní přihrávku Romana Josiho přes šířku útočného pásma a z ostrého úhlu poslal puk do odkryté sítě poté, co v závěru druhé třetiny nevyužil samostatný únik! Predators snížili na 5:2. Asistence: Roman Josi a Miika Salomäki.
    41:21 Loui ERIKSSON - 5:1
     
    41:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Juuse Saros sice dobře zasáhl proti táhlé střele Christophera Taneva levým betonem, v pravém kruhu pro vhazování si ale LOUI ERIKSSON rychle hodil puk z bekhendu na forhend a nad pravým ramenem brankáře Predators zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Gól padl jen sekundu po skončení přesilové hry a návratu Ekholma. Asistence: Christopher Tanev.
    38:49 Elias PETTERSSON - 4:1
     
    38:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ELIAS PETTERSSON vyřešil trestné střílení parádně, když nejprve naznačil bekhendový blafák a poté u levé tyče z forhendu zasunul puk po ledě do sítě! Vancouver vede 4:1.
    28:57 Jake VIRTANEN - 3:1
     
    28:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bo Horvat dlouho diagonální přihrávkou vysunul Antoinea Roussela, který na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a přečíslení dva na jednoho vyřešil bekhendovou přihrávkou, po které na vzdálenější levé tyči skóroval z úhlu bez přípravy JAKE VIRTANEN! Canucks odpověděli rychle. Asistence: Antoine Roussel a Bo Horvat.
    27:21 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    27:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rozhodčí gól na ledě uznali a po přezkoumání videa branku Nashvillu potvrdili poté, co RYAN HARTMAN sklepl puk do sítě u pravé tyče po nahození Yannicka Webera na úrovni horní tyče! Asistence: Yannick Weber a Ryan Johansen.
    19:33 Bo HORVAT - 2:0
     
    19:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jake Virtanen v levém kruhu zpomalil a krásnou přihrávkou mezi dvěma protihráči přenesl hru na vzdálenější pravou tyč, kde z úhlu zamířil pod horní tyč BO HORVAT! Vancouver vede 2:0. Asistence: Jake Virtanen a Antoine Roussel.
    07:48 Alexander EDLER - 1:0
     
    07:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDER EDLER na ose útočného pásma napřáhl po přihrávce Nikolaje Goldobina bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která od modré čáry zamířila nad lapačkou Pekky Rinneho ke vzdálenější pravé tyči! Domácí Canucks využili přesilovou hru a vedou nad hosty rychle 1:0. Asistence: Nikolaj Goldobin a Elias Pettersson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Edler (Goldobin, Pettersson), 20. Horvat (Virtanen, Roussel), 29. Virtanen (Roussel, Horvat), 39. Pettersson (t.s.), 42. Eriksson (Ch. Tanev) – 28. Hartman (Y. Weber, Johansen), 46. Sissons (Josi, Salomäki), 59. Irwin (Y. Weber, Sissons)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler (A), Ch. Tanev (A), B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Stecher – Goldobin, Horvat (A), Virtanen – Leivo, Pettersson, Boeser – Roussel, Gaudette, Eriksson – M. Granlund, Beagle, Motte.
    Nashville Predators: Rinne (41. Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Irwin, Y. Weber – Fiala, Johansen, Hartman – Tolvanen, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Sissons, Watson – F. Gaudreau, Bonino, Grimaldi.

    Rozhodca: Trevor Hanson, Tim Peel. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois

    Diváci: 16894