Č. Budějovice – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:0 (kon.) | Vsetín – Sparta Praha 3:7 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:2, 0:0 - N 0:1)
Mountfield HK
cz Piatok 07.12.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:08:50)
     
    60:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, hned po buly se dostali hosté do útoku, Poppel vyzval ke skórování VOJTĚCHA SÍLU, který se jako vítr přiřítil k brance a rozhodlo i o kompletních čtyř bodech pro svůj tým. Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině jsme již branku neviděli a dá se říct, že hosté bez výraznějších problémů udrželi dvoubrankový náskok, který po dvou třetinách měli.
     
    59:28
    Konec základní hrací doby.
     
    59:13
    Jihlava vyráží do jednoho z posledních útoků, hosté ale mají dobře pokryté střední pásmo, přes které není lehké se dostat.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty základní hrací doby.
     
    57:25
    Petr Poppel napřáhl z pravého kruhu ke vskutku tvrdé ráně, ta ale mířila nad horní tyčku a Javůrek tak zasahovat nemusel.
     
    56:05
    Na hrací plochu je povolán ledař, vidíme opět nějaké to krvavé zranění, jenž nebylo zapříčiněno faulem, ale asi klasickým soubojem o puk. Během chvíle budeme opět hrát.
     
    54:55
    Chvátal dostával přihrávku do jízdy, ale opět se k němu rychle sjeli tři protihráči, takže naději na úspěch měl velice malou.
     
    53:46
    A za zvuku jihlavského ohňostroje vidíme zakázané uvolnění i na druhé straně. Jsou to rány, až se trošku bojím o vetchou střechu jihlavského stadionu, který je i kvůli laxnímu přístupu politických stran v takovém stavu, v jakém je...
     
    53:27
    Další zakázané uvolnění, které nemusí hostům vůbec vadit.
     
    52:22
    Hradečtí hokejisté se blíží velkými kroky k vítězství. Nic na tom nezměnila ani akce Čermáka, který dával puk za sebe před branku, kde si jej nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal najít.
     
    51:27
    Dukla dokázala zásluhou Judy zatáhnout puk do útočného pásma, ale když jej domácí útočník posunul na Chlubnu, tak se k němu ihned sjeli dva hráči soupeře a ten jej tak ztratil.
     
    50:38
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    48:35
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    48:22
    Nyní už červenožlutí zahrozili, když puk po Rašínově střele vypadl Sajdlovi z výstroje, ale najíždějící jihlavští hráči ho za čáru proti soupeřům nedostrkali.
     
    47:35
    Polovina přesilovky je pryč a ani tato početní výhoda se domácím vůbec nedaří.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 25. Rašín (Barák) – 17. Pinkas (Poppel), 29. Síla, 40. Naar (Šedivý), 61. Poppel (Pinkas)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Chaloupek) – Moravec, Rašín, Chvátal, Piskač, Smolko, Trávník, Zvěřina – Barák, Juda, Brož – Chlubna, Krajíček, Menšík – Doležal, Čermák, Kardoš. Trenér: Karel Nekvasil
    Mountfield HK: Sajdl (Vacek) – Janoušek, Kukla, Naar, Voňka, Perička, Pěnčík – Pajer, Pinkas, Síla – Poppel, Kašpar, Janda – Jušta, Dominik Šedivý, Hrabčák – Daniel Šedivý. Trenér: Jiří Janoušek.

    Rozhodca: Král – Komínek, Brzobohatý