Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miškovec 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HC Košice
Piatok 07.12.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Košice dali gól!

    Hostia strieľajú piaty gól a asi definitívne rozhodujú tento zápas. ŠIMON PETRÁŠ dobre vyviezol puk až do útočného pásma, kde to strelou švihom namieril ponad rameno Bálizsa.
     
    54:31
    Budapešť dáva gól!

    Domáci strieľajú kontaktný gól, keď sa presadili v presilovej hre 5 na 3. JESSE DUDÁS to skúsil strelou spoza kruhov, ktorú ešte nešťastne tečoval Šedivý a Habal tak nemal šancu zasiahnuť.
    Asistencia: Tomáš Klempa.
     
    36:25
    Košice dali gól!

    Hostia opäť zvyšujú svoj náskok. LADISLAV NAGY v trestnom strieľaní nezaváhal a strelou pomedzi Bálizsové betóny pridáva druhý gól v tomto stretnutí.
     
    35:20
    Budapešť dáva gól!

    Domáci však dokázali nečakane znížiť stav tohto stretnutia. KRISZTIÁN NAGY si prebral puk medzi kruhmi, odkiaľ strelou do horného rohu brány znižuje opäť na rozdiel jediného gólu.
    Asistencia: Chris Bodó.
     
    33:34
    Košice dali gól!

    Pekná akcia hostí a je tu ďalšia využitá presilovka. EVAN BROPHEY dostal krížnu prihrávku a z pomerne ťažkého uhla to trafil výborne. Hostia tak odskakujú na rozdiel dvoch gólov.
    Asistencia: Petr Kafka.
     
    23:18
    Košice dali gól!

    Hostia strieľajú druhý gól, keď využili početnú prevahu. PETR KAFKA dostal výbornú prihrávku pred bránkovisko, odkiaľ strelou z prvej nedal žiadnu šancu Bálizsovi.
    Asistencia: Evan Brophey, Eduard Šedivý.
     
    19:15
    Budapešť dáva gól!

    Domáci v závere prvej tretiny dokázali vyrovnať. MÁRTON PÁPA dostal výbornú prihrávku pred bránkovisko od Terbócsa a už nemal problém poslať puk do odkrytej brány.
    Asistencia: István Terbócs.
     
    07:30
    Košice dali gól!

    Hostia otvárajú skóre tohto duelu. LADISLAV NAGY využil zaváhanie domácich na útočnej modrej čiare a v samostatnom úniku prízemnou strelou pomedzi betóny Bálizsa pridáva 25. gól v tejto sezóne.
    Asistencia: Petr Kafka.

    Pavel Pytliak

    Góly a asistencie: 20. Pápa (Terbócs), 36. Nagy (Bodó), 55. Dudás (Klempa) – 8. Nagy (Kafka), 24. Kafka (Brophey, Šedivý), 34. Brophey (Kafka), 37. Nagy, 58. Petráš


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Vokla, Dudás, Negrin, Burt, Kedves, Csollák – Nagy, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Terbócs, Pápa – Szabad, Majoross, Szigeti
    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Dudáš, Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Krajňák, Pretnar – Kafka, Brophey, Nagy – Spilár, Ignatushkin, Suja – Haščák, Klíma, Šoltés – Hričina, Galamboš, Petráš

    Rozhodca: Stano, Kova – Synek, Kacej – Beniač (video)