Hamburger – Paderborn 1:0 (kon.) | Regensburg – Kolín nad Rýnom 1:3 (kon.)
koniec
Hamburger SV
1:0 (1:0)
SC Paderborn 07
cz Piatok 07.12.2018, 18:30 • Imtech Arena, Hamburg • 2. nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 9:15. (20:22:34)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hamburku, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Druhý poločas nám nabídl o poznání vyrovnanější partii, přičemž územní převahu měl hostující celek, který si připsal několik náznaků šancí. Naopak Hamburk se snažil vycházet ze zajištěné defenzívy, což se celkem dařilo, avšak jednobrankový náskok se nepodařilo navýšit ani přesto, že domácí celek si rovněž vytvořil několik gólovek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Ben Zolinski (SC Paderborn 07).
     
    90+2
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí hostující Schnolau, který ale zamířil vůbec přesně. Pollersbeck jeho střelu zkontroloval pohledem.
     
    90+1
    Nakopávaný míč se snášel k Dukerovi, který vybojoval alespoň autové vhazování. K němu se u levé autové čáry staví obránce Collins.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Paderborn nemá na vyrovnávací branku už moc času, avšak můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Na pravé straně se mohl dostat k míči Narey, jenomže přihrávka byla o něco delší. Poté si obrannou povinnost splnil hostující obránce Collins.
     
    86
    Sám na bránu uháněl střídající Arp, proti kterému vyběhl brankář Zingerle, jenž zasáhl pravou nohou. Následovat bude rohový kop pro Hamburk.
     
    85
    Collinsovi se u postranní čáry nepovedlo zalepit prudkou přihrávku, která tak skončil daleko v zámezí. K autovému vhazování se dostane Sakai.
     
    84
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Bakery Jatta, přichází Jann-Fiete Arp.
     
    84
    Hunt si počkal na náběh Nareye, který si ale nedokázal pohlídat ofsajdové postavení, což následně potvrdil také opakovaný záběr.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Hamburk i nadále drží hubené vedení, naopak hostujícímu celku se stále krátí čas na vyrovnání.
     
    82
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Mohamed Dräger, přichází Julius Duker.
     
    81
    Vasiliadis si nakonec úprk na druhou stranu rozmyslel, místo toho se otočil s míčem, načež přihrál Collinsovi, který pro změnu vybojoval autové vhazování.
     
    80
    Na zadní tyči zůstal zcela osamocený Dräger, kterému ale zakončení pravou nohou vůbec nesedlo. Hamburk je v posledních minutách hodně pasivní.
     
    79
    Dräger měl u postranní čáry málo času na vyvezení míče, čehož využil napadající Ito, který ale nedokázal kloudně přihrát Mangalovi.
     
    78
    Ve středu hrací plochy čistým zákrokem zasáhl domácí Moritz, avšak záhy se Hamburk zbavil míče. Směrem dopředu to tak zkouší Schwede.

    David Suchý

    Góly: 11. Narey

    Karty:   45+1. Jatta (HAM) – 8. Schonlau (PDN), 35. Vasiliadis (PDN), 90+3. Zolinski (PDN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 9:15.
    Hamburger SV: Pollersbeck – Sakai, Bales, van Drongelen, Santos – Narey, Hunt, Mangala, Holtby (75. Moritz), Jatta (84. Arp) – Hwang (67. Ito)
    Náhradníci: Mickel – Lacroix, Ito, Moritz, Arp, Vagnoman, David

    SC Paderborn 07: Zingerle – Dräger (82. Duker), Schonlau, Hünemeier, Collins – Schwede, Klement, Vasiliadis, Antwi – Gueye (68. Zolinski), Michel
    Náhradníci: Ratajczak – Strohdiek, Ritter, Gjasula, Düker, Zolinski, Broeder

    Rozhodca: Cortus – Sinn, Schultes