Znojmo – EC-KAC 8:4 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
8:4 (4:2, 2:2, 2:0)
KAC Klagenfurt
cz Piatok 07.12.2018, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK NOVÁK pečetí osud Klagenfurtu! Orli si gentlemansky předávali kotouč mezi bezmocnými protihráči, až jej do brány poslal znojemský útočník. Asistence: Anthony Luciani a Ryan Kujawinski!
     
    59:13
    KAC odvolávají gólmana!
     
    Dnešní utkání sleduje 2468 diváků.
     
    49:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Znojma končí gólem! ADAM SEDLÁK dostal puk do jízdy, vybruslil si od modré do kruhu a z ostrého úhlu propálil Madlenera k tyčce! Asistence: Marek Kalus.
     
    46:58
    Fantom Halász! O jménu znojemského gólmana se bude dnes večer pravděpodobně zdát celému hostujícímu týmu, protože akrobatické zákroky, kterými se nyní vrhl proti dvěma po sobě jdoucím střelám, nemohou být ani fyzicky možné! Přesto znojemský brankář drží!
     
    43:48
    Tejnor vybojoval puk a vydal se s ním do útoku, byl ale faulován! Vyloučen Kozek (KLG) – dvě minuty za podrážení!
     
    43:00
    Kozek nabral rychlost, přebruslil znojemskou obranu a ujížděl sám na Halásze! Zkusil na něj kličku se střelou mezi betony, gólman Orlů je ale stihl zaklapnout včas!
     
    37:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté skórují. Po kombinaci se dostal puk k DAVIDU FISCHEROVI, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Stefan Geier a Thomas Koch.
     
    36:26
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hlava – 2+2 min, faul loktem).
     
    35:16
    Naprosto neuvěřitelný Halász! KAC vyslalo na znojemskou bránu několik po sobě jdoucích střel, které ale s pomocí obrany a štěstí brankář vyrazil!
     
    34:19
    Orli právě vstřelili branku!
    RYAN KUJAWINSKI zvyšuje už na šest gólů! Kanadský útočník dostal puk zpoza brány přímo na hranici brankoviště, odkud se nemohl netrefit! Asistence: Anthony Luciani a Patrik Parkkonen!
     
    33:07
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Comrie – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost). Trest odpyká Kraus.
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hrubost).
     
    30:23
    Neal byl blízko skórování druhého gólu! Dostal přihrávkupřímo před znojemskou bránu, k té byl ale zády a nezpracoval puk! Velká šance KAC!
     
    26:48
    Při komerční přestávce střídají hosté gólmany, do brány nastupuje David Madlener!
     
    26:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Další skvěloá přihrávka, která skončila gólem! C. J. Stretch od mantinelu našel uvolěného ALLANA MCPHERSONA, která se přízemní ranou nemýlil! Asistence: C. J. Stretch a Adam Sedlák!
     
    25:21
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A Klagenfurt snižuje na rozdíl jediného gólu. Přesilovku využil MATTHEW NEAL, který dostal přihrávku do mezikruží, odkud se trefil nad Halászovo levé rameno. Asistence: Mitch Wahl a Johannes Bischhofberger.
     
    23:52
    Bischhofberger se snažil protlačit před Halásze, byl ale těsně před zakončením podražen Janem Lattnerem (ZNO), který si za svůj prohřešek odpyká dvě minuty.
     
    19:03
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Gól byl dle videa regulérní. V chumlu těl, která se objevila u Halásze, nalezl puk ANDREW KOZEK a doklepl jej za záda znojemského gólmana. Asistence: David Fischer.
     
    Hostům se podařilo dostat puk do branky, na žádost znojemského trenéra ale bude přezkoumáno video!
     
    18:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kalus – 2 min., držení hole).
     
    17:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Tomu se říká přihrávka z říše snů! Parkkonen vybojoval puk přímo před Halászem, odkud jej žabičkou poslal na vyjetého NICOLASE HLAVU! Ten se vydal úplně sám na Haugena, kterého překonal střelou mezi betony! Asistence: Patrik Parkkonen.
     
    15:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečná paráda! MAREK KALUS dostal puk u modré čáry obkroužil s ním celé útočné pásmo, našel si ideální střeleckou pozici a ránou nad beton překonal Haugena! Obrana KAC připomínala kužely! Asistence: C. J. Stretch.
     
    14:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Ze vhazování se puk dostal na vrchol kruhu k nejnovější znojemské posile MIKKO VAINONENOVI, který tak v prvním zápase za Orly zaznamenal první branku! Asistence: Patrik Parkkonen a Anthony Luciani.
     
    14:14
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Harand – 2 min., sekání).
     
    11:22
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Lattnerovu ránu od modré pokryl Haugen betonem, ale tam už čekal připravený ANTHONY LUCIANI, na jehož dorážku neměl gólman nárok. Asistence: Jan Lattner a Patrik Novák.
     
    08:37
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Bischhofberger se prokličkoval až před Halásze, jeho zakončení ale znojemský gólman vykopl betonem. Puk však zůstal na holích hostů, až se dostal k MITCHI WAHLOVI, jehož prudkou ránu z mezikruží Halász neviděl. Asistence: Charles Gartner.
     
    07:39
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kalus – 2 min., podrážení).
     
    05:15
    Dobrá šance domácích! Vainonenovu střelu od modré vyrazil Haugen jen před sebe, tam se ji pokusil dorazit Novák, ale ani on neuspěl! Přesto měl norský brankář velké problémy se zkrocením puku!

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 12. Luciani (Lattner, Novák), 15. Vainonen (Parkkonen, Luciani), 16. Kalus (Stretch), 18. Hlava (Parkkonen), 27. McPherson (Stretch, Sedlák), 35. Kujawinski (Luciani, Parkkonen), 50. Sedlák (Kalus), 60. Novák (Luciani, Kujawinski) – 9. Wahl (Gartner), 20. Kozek (Fischer), 26. Neal (Wahl, Bischhofberger), 38. Fischer (Geier, Koch)


    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Sedlák, Parkkonen, Tejnor, Stehlík, Vainonen, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Novák, Kujawinski, Luciani – Hlava, Matuš, Němec – Špaček, Bulín, Oščádal.
    KAC Klagenfurt: Haugen (27. Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Dulier, Unterweger, Strong, Schnetzer, Obersteiner – Kozek, Koch, Petersen – Bischhofberger, Wahl, Neal – Geier, Livik, Richter – Kraus, Harand, Witting.

    Rozhodca: Berneker, Štolc – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2468