Winnipeg – St. Louis 0:1 (kon.) | Dallas – San Jose 3:2 (kon.) | Edmonton – Minnesota 7:2 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:4 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:6 (kon.) | LA Kings – Vegas 5:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
St. Louis Blues
cz Sobota 08.12.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:

     
    59:36
    Alexander Steen mohl rozhodnout, jenže obě jeho střely z vrcholu levého kruhu byly zablokovány! Prázdná brána Winnipegu odolala.
     
    57:50
    Domácí brankář Connor Hellebuyck zůstal před vhazováním v útočném pásmu Jets na střídačce!
    52:48 Dmitrij Kulikov krásnou střelou zápěstím trefil levou tyč!
     
    52:48
    Dmitrij Kulikov napřáhl na levém křídle od modré čáry k nádherné střele, která mířila do bližšího horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazila do hry! Druhá tyč v podání domácích!
     
    50:24
    Puk se nepříjemně odrazil od hrazení za bránou Winnipegu k pravé tyči, kde mohl skórovat Vladimir Tarasenko, jenže odkrytou síť z blízkosti a ostrého úhlu minul a Connor Hellebuyck nakonec zmrazil kotouč pod lapačkou! Následuje reklamní přestávka.
     
    46:10
    David Perron byl vyloučen na dvě minuty za držení a Winnipeg se vrací zpět k početní převaze, která přijde na řadu po reklamní přestávce. Prolomí konečně Jets střelecké trápení a vyrovnají na 1:1?
     
    41:40
    Tyler Bozak byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát za hákování. Pátá přesilová hra pro Winnipeg.
    39:10 Jake Allen vyrazil jedovatou ránu Bena Chiarota maskou!
     
    39:10
    Ben Chiarot napřáhl od modré čáry ke tvrdé ráně s příklepem, kterou Jake Allen vyrazil maskou! Brankář St. Louis je k nepřekonání.
     
    36:30
    Jay Bouwmeester na vrcholu levého kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Connor Hellebuyck ji ale skvěle vyrazil svým levým betonem a poté puk vleže zmrazil pod lapačkou! Zatím jsme byli svědky jedné branky.
    34:56 Alexander STEEN - 0:1
     
    34:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Brayden Schenn na pravém křídle zamíchal s pukem a zpětnou přihrávkou našel Coltona Parayka, který od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která by zřejmě mířila do horního rohu brány, jenže ALEXANDER STEEN ji v mezikruží tečoval a nakonec se od ledu odrazila do sítě těsně nad pravým betonem Jakea Allena! Blues využili přesilovou hru – 1:0. Asistence: Colton Parayko a Brayden Schenn.
     
    33:48
    Tyler Myers na útočné modré čáry fauloval Ivana Barbaševa vyvážejícího kotouč a dostal dvě minuty za podražení. Blues si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    26:34
    Vince Dunn vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Winnipeg si po reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru.
     
    24:38
    Patrik Laine se v levém kruhu dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první skončila na tyči a druhou vyrazil na přední tyči Jake Allen!
     
    23:16
    Robert Thomas byl vyloučen za držení a Winnipeg má k dispozici třetí přesilovou hru. Zatím nevyužil žádnou.
     
    21:48
    Jay Bouwmeester krásnou střelou z vrcholu levého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Connor Hellebuyck ale vytáhl fantastický zákrok, když lapačkou puk vytáhl mimo a drží stále nulu!
    17:29 Allen úžasným zákrokem ukradl gól Nikolajovi Ehlersovi!
     
    17:29
    Nikolaj Ehlers v mezikruží vystihl rozehrávku Blues a krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Jake Allen ale vytáhl spektakulární zákrok, když lapačkou puk vyrazil mimo a podržel St. Louis nad vodou!
     
    13:31
    Tyler Bozak byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Winnipeg si zahraje druhou přesilovou hru.
    13:30 Útočník Brendan Lemieux mohl skórovat po dvou hitech
     
    13:30
    Brendan Lemieux odvedl fantastický kus práce, když v levém rohu útočného pásma předvedl v rychlém sledu dva hity a po krátké přihrávce Jacka Roslovice si vybruslil před bránu St. Louis, bekhendem ale puk mezi betony Jakea Allena neprocedil a byl faulován! Slibná příležitost Jets.
    08:07 Brandon Tanev se snažil skórovat po objetí brány Blues
     
    08:07
    Brandon Tanev bleskově objel bránu a u pravé tyče se puk snažil po rychlé otočce zasunout mezi betony Jakea Allena, brankář Blues se ovšem nachytat nenechal! Komerční přestávka.
     
    02:17
    Patrik Laine se nesmířil s krosčekem Roberta Bortuzza ihned po vhazování a dostal dvě plus dvě minuty za hrubost, zatímco obránce St. Louis dvě minuty za krosček. Jets přišli o přesilovou hru. Hra 4 na 4.
     
    02:08
    Jordan Nolan tvrdým hitem sestřelil Patrika Laineho a dostal dvě minuty za faul loktem. Jets si zahrají přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 35. Steen (Parayko, B. Schenn)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Niku, Trouba, Chiarot, Byfuglien (A), D. Kulikov, T. Myers – Ehlers, Scheifele (A), Wheeler (C) – Connor, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Lemieux, Roslovic, Appleton.
    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Bouwmeester, Ch. Butler – Sanford, R. O'Reilly (A), Perron – Steen (A), B. Schenn, Tarasenko (A) – Maroon, Bozak, Thomas – Nolan, Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodca: Pierre Lambert, Brad Watson. Čároví: Brad Kovachik, Kory Nagy

    Diváci: 15321