Boston – Washington 2:4 (kon.) | NJ Devils – Toronto 2:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Columbus – Nashville 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 3:1 (kon.)
St. Louis – Montreal 4:1 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:2 (kon.) | Edmonton – Florida 4:3 (2:0 po s.n.)
Vancouver – Arizona 3:4 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:3 (kon.) | LA Kings – Ottawa 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Vancouver Canucks
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 11.01.2019, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:10 Richard PÁNIK - 3:4
     
    64:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    RICHARD PÁNIK orámoval dnešní zápas dvěma góly, když si 50 sekund před koncem prodloužení najel na pravém křídle na kolmou přihrávku od Jakoba Chychruna a parádní střelou zápěstím z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Jakob Chychrun.
    55:35 Sven BÄRTSCHI - 3:3
     
    55:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BÄRTSCHI stál ve správný čas na správném místě a u pravé tyče po střele Troye Stechera od modré čáry z dorážky vyrovnal na 3:3! Parádní zápas. Asistence: Troy Stecher.
    49:57 Conor GARLAND - 2:3
     
    49:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    CONOR GARLAND si na vzdálenější pravé tyči najel na přihrávku Alexe Galchenyuka z bodu levého kruhu pro vhazování a z blízkosti skóroval do prázdné brány! Coyotes vedou. Asistence: Alex Galchenyuk a Jakob Chychrun.
    39:27 Adam GAUDETTE - 2:2
     
    39:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Darcy Kuemper vyrazil střelu od modré čáry lapačkou pouze před sebe, za což ho u levé tyče potrestal ADAM GAUDETTE, když ze vzduchu sklepl puk do prázdné brány! Je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Antoine Roussel a Ben Hutton.
    30:05 Nick COUSINS - 1:2
     
    30:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Richard Pánik po přihrávce přes šířku útočného pásma a odrazu puku od hrazení napřáhl na vrcholu levého kruhu pro buly k prudké střele s příklepem, po které se dostal k dorážce NICK COUSINS a pravou bruslí poslal kotouč vědomě do brány, jenže domácí Vancouver si vzal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři a gól byl poté uznán! Arizona znovu vede – 2:1. Asistence: Richard Pánik a Vinnie Hinostroza.
    22:23 Sven BÄRTSCHI - 1:1
     
    22:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BÄRTSCHI na ose útočného pásma převzal kolmou přihrávku od Christophera Taneva a v mezikruží předvedl parádní brzdu, po které rychlou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Jacoba Markströma k levé tyči! Je vyrovnáno. Asistence: Christopher Tanev.
    21:26 Richard PÁNIK - 0:1
     
    21:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    RICHARD PÁNIK si najel mezi kruhy na přihrávku Vinnieho Hinostrozy zpoza brány a bez přípravy poslal puk pod horní tyč! Arizona potrestala Canucks za laxní bránění a vede rázem 1:0. Asistence: Vinnie Hinostroza a Brad Richardson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 23. Bärtschi (Ch. Tanev), 40. Gaudette (Roussel, B. Hutton), 56. Bärtschi (Stecher) – 22. Pánik (Hinostroza, Richardson), 31. Cousins (Pánik, Hinostroza), 50. Garland (Galchenyuk, Chychrun), 65. Pánik (Chychrun)


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), Ch. Tanev, B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Stecher – Goldobin, Horvat (A), Boeser – Bärtschi, Gaudette, Virtanen – Roussel, B. Sutter (A), M. Granlund – Eriksson, Beagle, Motte.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Ljubuškin, Goligoski, Oesterle – Keller, Stepan (A), Fischer – Pánik, Richardson, Hinostroza – Galchenyuk, Cousins, Garland – Crouse, Kempe, Dauphin.

    Rozhodca: Francis Charron, Dean Morton. Čároví: Lonnie Cameron, Travis Gawryletz

    Diváci: 18527