Košice – Budapešť 4:5 (2:3 po s.n.) | Žilina – Nitra 4:6 (kon.) | Miškovec – Poprad 3:2 (kon.)
Detva – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 2:5 (kon.)
po s.n. (2:3)
HC Košice
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:0)
MAC Budapešť
Piatok 11.01.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MAC Budapešť.
    Autorom víťazného gólu je CHRIS LANGKOW.
     
    59:48
    Košice dali gól!
    A to sa im vypláca. Nespočetné množstvo pukov dnes Bence Bálizs povyrážal, ten najdôležitejší ale predsa len končí v jeho sieti. Postaral sa o to PATRIK LUŠŇÁK. Asistencie: Gabriel Spilar, Ladislav Nagy.
     
    46:19
    Budapešť dáva gól! S Košičanmi to nevyzerá vôbec dobre. Obrovský výbuch radosti na maďarskej striedačke, ktorá sa dočkala štvrtého gólu v Habalovej sieti. Ten nemal absolútne žiaden nárok na zakončenie švihom, ktorým sa prezentoval ISTVÁN TERBÓCS. Asistencia: Krisztián Nagy.
     
    44:56
    Budapešť dáva gól! Nuž, dnes je to ako na hojdačke. Nič nenasvedčovalo tomu, že by malo prísť takéto rýchle vyrovnanie, no hostia z Maďarska sa presadili po nenápadnej útočnej akcii. Do listiny strelcov sa zapísal ISTVÁN TERBÓCS. Asistencia: Barnabás Majoross.
     
    43:55
    Košice dali gól!
    Druhý mikrosúboj týchto dvoch mužov už zvládol lepšie ŠIMON PETRÁŠ. Pekné momenty tak ako zo strany maďarského gólmana, tak aj zo strany košického útočníka. Asistencia: Peter Galamboš.
     
    33:13
    Budapešť dáva gól! Je opäť vyrovnané. Habal teraz vyrážal jeden puk, pri čom stratil stabilitu. Následne ostal ležať, preto hostia puk nahodili na bránku z veľkého uhla a skórovali. Presadil sa CHRIS LANGKOW.
     
    21:02
    Košice dali gól!
    Úvod prvej tretiny patrí Košiciam. Aj keď ešte Oceliari z prvej šance neskórovali, z tej druhej sa im to podarilo. Do šance teraz prikorčuľoval MARTIN DUDÁŠ, ktorý krížnou strelou prepálill Bálizsa. Asistencie: Ladislav Nagy, Jimmy McDowell.
     
    09:14
    Košice dali gól!
    Už je však vyrovnané. Z rohu klziska sa puk dostal pred bránku, kde bol osamotený PETER GALAMBOŠ. Ten to skúsil strelou z otočky, na čo Bence Bálizs nezareagoval. Maďarský gólman sa teraz ospravedlňuje striedačke. Asistencie: Tomáš Hričina, Patrik Lušňák.
     
    04:15
    Budapešť dáva gól! Nuž ale, ani to Budapešti nebránilo v tom, aby sa predsa len ujala vedenia. Od modrej priletela bomba Dudása, ktorú Habal len zrážal. Ku gólovej dorážke sa napokon dostal CAMERON BURT. Asistencie: Jesse Dudás, Brance Orban.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 10. Galamboš (Hričina, Lušňák), 22. Dudáš (Nagy, McDowell), 44. Petráš (Galamboš), 60. Lušňák (Spilar, Ladislav Nagy) – 5. Burt (Dudás, Orban), 34. Langkow, 45. Terbócs (Majoross), 47. Terbócs (Krisztián Nagy), rozh. náj. Langkow

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Roman Žitný (KOS)
    1:1   Jared Brown (MAC)
    2. séria:
    2:1   Gabriel Spilar (KOS)
    2:1   Chris Bodó (MAC)
    3. séria:
    2:1   Patrik Lušňák (KOS)
    2:2   István Terbócs (MAC)
    4. séria:
    2:2   Ladislav Nagy (KOS)
    2:2   Keegan Dansereau (MAC)
    5. séria:
    2:2   Vávlav Čížek (KOS)
    2:3   Chris Langkow (MAC)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Dudáš (A), Čížek, Pulli, Šedivý, Koch, Michalčin – Spilar (A), Suja, L. Nagy (C) – Klíma, Ignatuškin, Hričina – Kafka, Brophey, Netík – Lušák, Galamboš, Petráš – Žitný
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaluay (A), Negrin, Dudás (A), Garát, Burt, Vokla, Szabad – Orbán, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Majoross, K. Nagy, Terbócs – Odnoga, Pápa, Szigeti

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Bogdaň, Šoltés