Humenné – Trnava 7:2 (kon.) | Martin – Skalica 3:2 (2:0 po s.n.) | Pov. Bystrica – Michalovce 3:9 (kon.)
Topoľčany – Spišská N. Ves 5:1 (kon.) | Dubnica – Nové Zámky B 4:3 (kon.) | Osmos Bratislava – Prešov 7:5 (kon.)
koniec
HC 19 Humenné
7:2 (1:1, 3:1, 3:0)
HK Gladiators Trnava
Piatok 11.01.2019, 17:30 • Zimný štadión Humenné • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:08
    Humenné dáva gól! Siedmy gól má na svedomí FILIP VAŠKO. Ivan Fedorko sa neulakomil a aj jemu ponúkol šancu na gólový zápis v stretnutí. Zároveň z brány odišiel Peter Brucháč, ktorý je riadne nahnevaný a otrieskal aj mantinel. Asistencia: Ivan Fedorko.
     
    49:54
    Humenné dáva gól! Trnava ide do kolien. V krátkom časovom úseku inkasovala gól pri svojej presilovke. Vaško presne prihral pred bránku IVANOVI FEDORKOVI. Nemal to jednoduché, ale aj tak puk doskákal za bránkovú čiaru. Asistencia: Filip Vaško.
     
    41:53
    Humenné dáva gól! Hudák zabránil gólu, ale hneď do šance poslal OLIVERA JOKEĽA. Potreboval na to dve možnosti, ale poslal puk popod betón Brucháča. Asistencia: Filip Hudák.
     
    35:34
    Humenné dáva gól! Levy zvyšujú skóre. Hoci Trnava protestovala, no nepochodila pri rozhodcoch. Zase vznikla skrumáž a najlepšie ju vedel prečítať JAROSLAV ŠIŇANSKÝ. Asistencia: Štefan Majerník.
     
    32:49
    Humenné dáva gól! Neprehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientoval MARTIN KRAJŇÁK a prinavrátil vedenie Humennému. Asistencia: Denis Markuš.
     
    31:59
    Trnava dala gól!
    Lahôdka zo strany Trnavy. Ondrej Valo ideálne našiel hokejku ADAMA POLDRUHÁKA, ktorému nevadilo, že bol bránený a tesne pred domácim gólmanom. Asistencia: Ondrej Valo.
     
    30:19
    Humenné dáva gól! Po peknej kombinačnej akcii sa otáča vývoj zápasu v prospech domácich. Študenc výborne načasoval nahrávku pre BRANISLAVA PAVÚKA, ktorý nedal šancu Brucháčovi. Asistencie: Samuel Pavlík a Jakub Študenc.
     
    18:09
    Humenné dáva gól! Obdobný okamih, ako pri prvom góle hostí. Stúpajúci tlak priniesol gólové vyvrcholenie. Solomončak s Jokeľom si menili puk. Druhý menovaný vystrelil a z dorážky skóroval BRANISLAV PAVÚK. Asistencie: Vladislav Solomončak a Oliver Jokeľ.
     
    07:13
    Trnava dala gól!
    Paradoxne Trnava ešte nič neukázala a ide do vedenia. Lukačovič prvou strelou vystrašil Kasardu, ktorý puk vyrazil pred seba. Naspäť za neho ho doklepol FILIP HUDEC. Asistencia: Martin Lukačovič.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Pavúk (Jokeľ, Solomončak), 31. Pavúk (Pavlík, Študenc), 33. Krajňák (Markuš), 36. Šiňanský (Majerník), 42. Jokeľ (Hudák), 50. Fedorko (Vaško), 53. Vaško (Fedorko) – 8. Hudec (Lukačovič), 32. Poldruhák (Valo)


    HC 19 Humenné: Kasarda – Pavúk, Patlevič, Mačkovič, A. Markuš, Majerník, Krajňák, Labanc – Solomončak, Babinets, Jokeľ – Vaško, D. Markuš, Fedorko – Matej, Hudák, Pavlík – Šiňanský, Študenc, Uhrín.
    HK Gladiators Trnava: Brucháč (53. Košút) – Poldruhák, Klein, Burian, Štepanovský, Housa, Šanko – Kamenický, Olša, Mrava – Lukačovič, Valo, F. Hudec – Škokor, Lindeman, Boor.

    Rozhodca: Mihaľov – Pavlotty, Riš.