Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Winnipeg – Detroit 4:2 (kon.) | Calgary – Florida 4:3 (kon.)
Anaheim – Pittsburgh 4:7 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Detroit Red Wings
cz Sobota 12.01.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Kyle CONNOR - 4:2
     
    59:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostům hra bez brankáře vůbec nevyšla. Ze středního pásma do odkryté klece vystřelil KYLE CONNOR. Asistence: Blake Wheeler a Jacob Trouba.
    46:50 Dennis CHOLOWSKI - 3:2
     
    46:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a Winnipeg vede rázem pouze o jednu branku. DENNIS CHOLOWSKI dostal puk na pravý kruh a pohotovou střelou překonal Brossoita. Asistence: Niklas Kronwall a Frans Nielsen.
    30:03 Luke GLENDENING - 3:1
     
    30:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásná branka v oslabení. Red Wings se dostali do přečíslení, které trojice Helm, Hronek a Glendening vyřešila ukázkově. Na konci celé akce byl právě LUKE GLENDENING, který se dočkal šestého gólu v sezóně. Asistence: Filip Hronek a Darren Helm.
    24:50 Bryan LITTLE - 3:0
     
    24:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech přinesla třetí branku v síti Red Wings. Z levého kruhu vystřelil BRYAN LITTLE a po drobné teči zapadl puk za Berniera. Asistence: Kyle Connor.
    19:59 Blake WHEELER - 2:0
     
    19:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets v samotném závěru první třetiny přidávají druhou branku. Ta padla pro hosty hodně nešťastně, když si Vanek srazil do vlastní klece pas BLAKEA WHEELERA. Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    00:13 Brandon TANEV - 1:0
     
    00:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se z prvního útoku dostávají do vedení. Ericsson nedokázal zpoza branky rozehrát, Perreault u mantinelu zachytil kotouč, který přes Lowryho doputoval až na hůl BRANDONA TANEVA, jenž se dokázal trefit mezi tři tyče. Asistence: Adam Lowry a Mathieu Perreault.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 1. B. Tanev (Lowry, Perreault), 20. Wheeler (Connor, Scheifele), 25. Little (Connor), 59. Connor (Wheeler, Trouba) – 31. Glendening (Hronek, Helm), 47. Cholowski (Kronwall, Nielsen)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Niku, Chiarot, Morrow, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little (A), Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Green, Cholowski, Hronek, Ericsson, Jensen, Kronwall (A) – Nyquist, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Nielsen (A), Vanek – Athanasiou, Glendening, Helm – Ehn, J. de La Rose, Abdelkader (A).

    Rozhodca: Pochmara, MacDougall – Smith, Alphonso