Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Winnipeg – Detroit 4:2 (kon.) | Calgary – Florida 4:3 (kon.)
Anaheim – Pittsburgh 4:7 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec
Calgary Flames
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Florida Panthers
cz Sobota 12.01.2019, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Keith Yandle ještě protestoval u rozhodčích a za nesportovní chování je odeslán do šaten! To samé také Jonathan Huberdeau.
     
    58:11
    Tohle je pro hosty obrovská komplikace! Jonathan Huberdeau totiž podrazil Johnnyho Gaudreaua a odchází na trestnou lavici.
     
    19:30
    Travis Hamonic sekl do ruky Huberdeaua a je poslán na trestnou lavici. Panteři si tak zahrají druhou přesilovku.
     
    15:18
    Vyloučen je právě David Rittich! Ten měl podle rozhodčích rozehrát a jeho počínání je na základě pravidel, která platí od této sezóny, posouzeno jako zdržování hry.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 31. Frolík (Backlund, Kylington), 36. Giordano (Frolík, Hamonic), 49. Tkachuk (Frolík), 59. Monahan (J. Gaudreau, E. Lindholm) – 7. Hoffman, 21. Huberdeau (Yandle, Luongo), 60. Dadonov (Vatrano, Barkov)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk (A) – Neal, Jankowski, S. Bennett – Czarnik, D. Ryan, Mangiapane.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad (A), Yandle (A), Pysyk, Matheson, Weegar, Kiselevič – Malgin, Barkov (C), Huberdeau – Hoffman, McCann, Dadonov – Brouwer, Borgström, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Hawryluk.

    Rozhodca: McCauley, Rehman – Barton, Driscoll

    Diváci: 18579