Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Winnipeg – Detroit 4:2 (kon.) | Calgary – Florida 4:3 (kon.)
Anaheim – Pittsburgh 4:7 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:7 (3:0, 1:3, 0:4)
Pittsburgh Penguins
cz Sobota 12.01.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Jake GUENTZEL - 4:7
     
    59:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAKE GUENTZEL od obranné modré čáry poslal puk střelou zápěstím do prázdné brány a v Honda Center je definitivně rozhodnuto! Penguins vedou 7:4. Asistence: Sidney Crosby.
    56:35 Tanner PEARSON - 4:6
     
    56:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin si na vrcholu mezikruží nádherně prohodil puk mezi bruslemi jednoho z protihráčů do prostoru a poté napřáhl ke střele zápěstím, po které sice John Gibson hrábl lapačkou, jenže puk se odrazil za jeho záda a TANNER PEARSON ho pohodlně dorazil do prázdné sítě – 6:4! Asistence: Jevgenij Malkin a Marcus Pettersson.
    50:21 Phil KESSEL - 4:5
     
    50:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PHIL KESSEL si na levém křídle krásně obhodil Jacoba Larssona a střelou z blízkosti ztroskotal na levém betonu Johna Gibsona, poté s ale dostal k dorážce a nad lapačkou brankáře Ducks poslal puk o pravou tyč do brány! Pittsburgh dokonal obrat a poprvé v zápase vede – 5:4!
    49:33 Tanner PEARSON - 4:4
     
    49:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Útočník TANNER PEARSON si najel u levé tyče na přihrávku Jevgenije Malkina zpoza brány a střelou bez přípravy prostřelil Johna Gibsona na bližší tyči! Znovu je vyrovnáno. Tentokrát 4:4. Asistence: Jevgenij Malkin a Dominik Simon.
    34:39 Jakob SILFVERBERG - 4:3
     
    34:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin propadl v blízkosti obranné modré čáry a JAKOB SILFVERBERG se řítil po krátké přihrávce útočníka Adama Henriqua do samostatného úniku, který v mezikruží zakončil rychlou střelou zápěstím, a nad lapačkou Matthewa Murrayho v oslabení vymetl pravý horní roh brány! Asistence: Adam Henrique.
    31:24 Jake GUENTZEL - 3:3
     
    31:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Phil Kessel se u levé tyče ocitl zády ke hře a před bránu poslal bekhendovou přihrávku, po které došlo ke šťastnému odrazu a JAKE GUENTZEL z mezikruží pohodlně zamířil střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči brány! Penguins využili přesilovou hru a dovršili fantastický comeback – 3:3! Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
    24:54 Jake GUENTZEL - 3:2
     
    24:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAKE GUENTZEL v pravém kruhu pro vhazování tak dlouho čekal se střelou, až z ostrého úhlu poslal puk mezi betony Johna Gibsona do sítě poté, co si počkal až je brankář Ducks rozevře! Pittsburgh prohrával o tři góly, teď je to ale o gól. Skóre zní 3:2. Asistence: Brian Dumoulin.
    20:59 Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    20:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins vystřelili od modré čáry a puk mířil do levého horního rohu brány, John Gibson ho sice vyrážečkou skvěle vyrazil, jenže JEVGENIJ MALKIN si najel v pravém kruhu na přihrávku Phila Kessela zpoza brány a krátce po skončení přesilové hry poslal puk po ledě ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
    12:23 Daniel SPRONG - 3:0
     
    12:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    DANIEL SPRONG si najel na pravém křídle na zpětnou přihrávku Rickarda Rakella a střelou zápěstím z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Matta Murrayho ke vzdálenější levé tyči! Ducks vedou nad Pens už 3:0! Asistence: Rickard Rakell a Ryan Getzlaf.
    07:41 Ryan GETZLAF - 2:0
     
    07:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN GETZLAF se v blízkosti levé tyče dostal k puku a rychlou střelou zápěstím zaskočit Matta Murrayho, kterému puk prošel mezi rukou a tělem do sítě! Penguins nevyužili obrovskou šanci a krátce na to za to zaplatili. Anaheim vede rychle 2:0. Asistence: Andrew Cogliano.
    01:27 Nick RITCHIE - 1:0
     
    01:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a puk se na vzdálenější pravé tyči od hole NICKA RITCHIEHO odrazil do sítě poté, co trefil brusli jednoho z obránců Penguins! Ducks vedou. Asistence: Ondřej Kaše a Adam Henrique.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. N. Ritchie (O. Kaše, Henrique), 8. Getzlaf (Cogliano), 13. Sprong (Rakell, Getzlaf), 35. Silfverberg (Henrique) – 21. Malkin (Kessel, Letang), 25. Guentzel (Dumoulin), 32. Guentzel (Kessel, Malkin), 50. Pearson (Malkin, Simon), 51. Kessel, 57. Pearson (Malkin, M. Pettersson), 60. Guentzel (Crosby)


    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – H. Lindholm, Montour, Fowler, Manson (A), Ja. Larsson, Dotchin – Rakell, Getzlaf (C), Sprong – N. Ritchie, Henrique (A), O. Kaše – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Gibbons, Rowney, Sherwood.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, Oleksiak, M. Pettersson, J. Johnson – Guentzel, Crosby (C), Rust – Pearson, Malkin (A), Simon – Sheahan, Brassard, Kessel – D. Grant, Cullen, G. Wilson.

    Rozhodca: Justin StPierre, Marc Joannette. Čároví: Jesse Marquis, Devin Berg

    Diváci: 17473