Nantes – Rennes 0:1 (kon.) | Dijon – Montpellier 1:1 (kon.) | Toulouse – Štrasburg 1:2 (kon.)
Marseille – Monaco 1:1 (kon.)
koniec
FC Nantes
0:1 (0:1)
Stade Rennes
cz Nedeľa 13.01.2019, 15:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:53:53)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:16.
     
    Je konec! Stade Rennes zvládlo duel na půdě Nantes a pokračuje v sérii výher! Domácí vlétli do utkání aktivně a Diego Carlos dokonce dopravil míč do sítě! Gól však nemohl platit kvůli hře rukou. Naopak Rennes z přímého kopu vsítilo regulérní branku, když se trefil Damien Da Silva! Po změně stran byli domácí mnohem aktivnější a tlačili se do útoku. Jedinou velkou šanci měl Limbombe, který svou hlavičku namířil jen do brankové konstrukce!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Abdoulaye Touré (FC Nantes).
     
    90+3
    Hosté zahrávali přímý kop ze zajímavé pozice. Jeho rozehrávky se ujal Clément Grenier, jehož ránu srazil jeden z domácích hráčů na rohový kop. Hosté nasbírají další sekundy.
     
    90+2
    Hatem Ben Arfa dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, kde si míč skvěle pokryl a Waris jej za žlutou kartu poslal k zemi.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Lucas Lima (FC Nantes).
     
    90
    Nantes se i v závěru utkání nadále tlačí do útoku. Coulibaly zkoušel zakončit z hranice pokutového území, ale opět přišel pohotový blok obrany Rennes.
     
    89
    Hamari Traoré pokračuje ve skvělém výkonu. Krajní zadák hostujícího celku se skvěle vrátil na vlastní polovinu a včasným skluzem odehrál míč do bezpečí.
     
    88
    Tomáš Koubek se znovu zapojil do rozehrávky hostujícího celku. Gólman Rennes si dal pozor na dotírajícího soupeře a raději odkopl míč daleko od branky.
     
    87
    Na hřišti se hodně přiostřuje! Damien Da Silva zůstává po souboji s Limou ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Tento zákrok se překvapivě obešel bez karty.
     
    86
    Hra je přerušena! James Lea Siliki zůstává ležet na trávníku a drží se za lvý kotník. Uvidíme, zda bude schopen v utkání nadále pokračovat.
     
    85
    Nicolas Pallois si v dalším souboji pomohl ostrým faulem a zaslouženě dostává žlutou kartu.
     
    84
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Anthony Limbombe, přichází Samuel Moutoussamy.
     
    83
    Kalifa Coulibaly se z levého křídla dral do pokutového území, opět našel Limbombeho, ale jeho zakončení trefilo jen hrudník obránce Da Silvy.
     
    82
    Nicolas Pallois zachránil domácí celek před pohromou! James Lea Siliki utekl po pravé straně, ale Pallois se mu ve vápně položil pod nohy a ukopl mu míč.
     
    81
    Znovu byl v akci velice aktivní Anthony Limbombe! Domácí střelec napřáhl zpoza hranice pokutového území, ale jeho pokus mířil jen do rukavic připraveného Koubka.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 13. Da Silva (Ben Arfa)

    Karty:   39. Girotto (NAT), 85. Pallois (NAT), 90. Lucas Lima (NAT), 90+2. Waris (NAT), 90+2. Fábio (NAT), 90+4. A. Touré (NAT) – 33. André (REN), 45. Grenier (REN), 53. Niang (REN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:16.
    FC Nantes: Tătăruşanu – Fábio, Pallois, Diego Carlos, Lucas Lima – A. Touré, Girotto (65. Boschilia), Rongier – Waris, Sala (75. K. Coulibaly), Limbombe (84. Moutoussamy).
    Náhradníci: Dupé – K. Coulibaly, Boschilia, Miazga, Ch. Traoré, Moutoussamy, Krhin.

    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Da Silva, Mexer, Bensebaini – André, Grenier – Sarr, Ben Arfa, Bourigeaud (77. Siliki) – Niang (61. Johansson).
    Náhradníci: Gertmonas – Zeffane, Johansson, D. Sakho, Del Castillo, Gelin, Siliki.

    Rozhodca: Buquet – Debart, Pacelli