Sparta – Česká Lípa 5:3 (kon.) | Chodov – Mladá Boleslav 10:5 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 2:5 (kon.)
Ostrava – Královské Vinohrady 3:7 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 8:2 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
10:5 (3:3, 0:0, 7:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 13.01.2019, 17:00 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (19:05:47)
     
    Boleslav absolutně nezvládla třetí třetinu a prohrává velmi důležité utkání na pražském Chodově. Domácí tým se tak dostává na dostřel tří bodů od prvního místa.

    Už v první minutě gólově načal dnešní utkání tahoun domácímu týmu Ondrušek, kdy po sprintu přes celé hřiště bekhendem poslal míček do pravé šibenice. Už ve 12. minutě Boleslav předvedla krásnou kombinaci na první dotek, kterou gólově zakončil Řehoř. Dvouminutovka Chodova a dvě takřka totožné akce s góly Ondruška a navrátilce Pražáka poslali Chodov do dvoubrankového vedení. O to pražští hráči ale stihli ještě koncem třetiny přijít, gól Tomáše Chrousta a Jelínka dělilo pouze 30 sekund.

    Druhá třetina nepřinesla žádný gól. Hosté z Boleslavi měli po většinu herního času navrch, ale krom několika šancí po sobě ve 32. minutě, kdy žádný z hostujících hráčů neskóroval, nebylo v druhé třetině k vidění takřka nic.

    Rozhodovalo se až ve třetí třetině, kterou mladoboleslavští florbalisté jednoduše nezvládli. I když už ve 42. minutě po kombinaci na ose Natov-Curney šli do vedení, po zbytek třetiny se potýkali s velkými problémy s rychlými domácími brejky. Nejdříve nádherně skóroval Ondřej Vošta, pak přidal během pěti minut zkompletoval hattrick Matějíček a Ondrušek. Gól v závěru utkání ještě přidal Plíhal a Vošta. Na závěr třetiny si chuť po přihrávce od Natova spravil chuť Curney.

    Střely: 21:39.
    Hráči utkání: Marek Matejčík (Chodov) a Tomáš Chroust (Mladá Boleslav).
     
    Konec zápasu.
    59:29 Jiří CURNEY - 10:5
     
    59:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující hráči si ještě trochu spravují pachuť po dnešní prohře. Natov našel na levé tyčce vynikajícího JIŘÍHO CURNEYHO, který nachází skulinku mezi brankářem a tyčkou a dává pátý gól Mladé Boleslavi. Asistence: Jan Natov.
     
    59:17
    Barák vyrazil pokus Tomašíka a vítězoslavně zvedl ruku.
     
    59:00
    Právě probíhá poslední minuta třetí třetiny.
    58:21 Ondřej VOŠTA - 10:4
     
    58:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Boleslavský vabank se nevyplácí! ONDŘEJ VOŠTA žabkou přestřeluje posledního boleslavského obránce a dává desátý gól Chodova! Asistence: Daniel Kašovský.
     
    58:05
    Natov se dostal do nadějné střelecké pozice, míček ale jenom promáchl.
     
    57:35
    Mladá Boleslav hraje vabank bez brankáře!
     
    57:16
    Hra bude pokračovat jako buly za hostující brankou.
    56:44 Ondřej PLÍHAL - 9:4
     
    56:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Co je noční můrou hráčů Mladé Boleslavi? Rychlé chodovské protiútoky! Tomáš Vávra našel unikajícího ONDŘEJE PLÍHALA, který střelou k tyči propálil Lukáše Bauera. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    56:30
    Pokleslí mladoboleslavští florbalisté se sice ještě snaží kombinovat, jakákoliv chuť do hry u nich už ale vymizela.
    55:20 Marek MATEJČÍK - 8:4
     
    55:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle nikdo nečekal! Ve třetí třetině přichází naprostý debakl hostující mistra z Mladé Boleslavi. MAREK MATĚJČÍK zkompletoval svůj hattrick povedenou kličkou, kterou poslal Bauera na druhou stranu branky! Asistence: Ondřej Vošta.
     
    55:09
    Míček se z pravé strany odrazil k Tomášovi Chroustovi, který z nadějné pozice trefil pouze Baráka.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 1. Ondrušek (Pražan), 14. Pražák (Krbec), 15. Ondrušek (M. Vávra), 45. Vošta (Kašovský), 52. Matejčík (Pražan), 54. Ondrušek, 54. Matejčík (Vošta), 56. Matejčík (Vošta), 57. Plíhal (T. Vávra), 59. Vošta (Kašovský) – 12. Řehoř (Tomáš Chroust), 19. Tomáš Chroust (Pluhař), 20. Jelínek (Tokoš), 43. Natov (Curney), 60. Curney (Natov)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šantora) – Pražan, Maxa, Kašovský, T. Vávra, Doubek, Strnad, Švajný – Mikeš, Koutný, Vošta – M. Vávra, Ondrušek, Řezáč – Koutný, Matejčík, Krbec – Plíhal, Pražák.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Řehoř, Höffer, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust – Bína, Tokoš, Pluhař – Gruber, Curney, Tomašík – Natov.

    Rozhodca: Jakub Nábělek a Radek Štengl

    Diváci: 175