Táborsko – Nitra 0:1 (kon.) | Pardubice – Varnsdorf 1:4 (kon.) | Chrudim – Jablonec 1:3 (kon.)
koniec
FK Pardubice
1:4 (0:0)
FK Varnsdorf
cz Nedeľa 13.01.2019, 10:30 • Xaverov – Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:18:45)
     
    Je dobojováno! Úvodní polovina dnešního duelu nám nenabídla v podstatě vůbec nic, k vidění nebyla žádná větší příležitost. Oba celky do druhé půle prostřídaly a tempo se výrazně zvýšilo, celkově jsme viděli pět branek. O čtyři z nich se postaral Varnsdorf, výborný výkon předvedl Kim Min Sung, který dělal pardubické obraně obrovské problémy. Pardubičtí tak skupinu končí se dvěma body, Varnsdorf je v tuto chvíli na třech bodech, před sebou má ale ještě jedno utkání.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Varnsdorf se v nastaveném čase ještě dožadoval odpískání pokutového kopu! Hlavní rozhodčí byl jiného názoru, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90
    Fotbalisté v modrých dresech teď drží balón na pravé straně u postranní lajny a bez větších problémů kontrolují závěr dnešního utkání.
     
    89
    To nebyla vůbec špatná střela Kocourka ze střední vzdálenosti. Brankář Horníček musel na zem, míč nakonec dokázal uhlídat ve své moci!
     
    87
    Další nepřesná rozehrávka Pardubic, balón se dostal do zámezí. Běží pro něj Vaňák, který bude za malou chvíli odkopávat.
     
    86
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná pětiminutovka, pardubičtí fotbalisté kombinují, do zakončení se ale nedostávají.
    85. Kim MINSUNG - 1:4
     
    85
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Skvělou přihrávku za obranu dostal KIM MINSUNG. Ten si poté počkal, až mu obránce Březina půjde na zem, následně překonal Horníčka střelou k tyči. O vítězi je v tuto chvíli rozhodnuto!
     
    83
    V posledních minutách sledujeme hodně bezstarostný fotbal. Taktickým faulem si nyní ve středu hřiště pomohl Kocourek.
     
    82
    Po centru z pravé strany se na zadní tyči ocitl úplně volný Kouřil. Obránce Varnsdorfu se mohl podruhé zapsat do střelecké listiny, jeho hlavička mířila vysoko nad branku!
     
    81
    K hlavičce se na zadní tyči dostal Kopřiva. Jeho pokusu však chyběla razance, snadná práce pro Vaňáka, který ihned rozehrával.
     
    80
    Další faul hráče v modrém dresu, tentokráte to bylo u postranní lajny na polovině Varnsdorfu. Přímý kop pro Pardubice!
     
    79
    Kim se do souboje s Kopřivou dostal pozdě, pomohl si jasným šlapákem a může být rád, že se celá situace obešla bez žlutého napomínání.
     
    78
    Dlouhá pardubická rozehrávka, zahrál si také brankář Horníček. Fotbalisté v modrých dresech teď napadají hodně vysoko, což soupeři dělá obrovské problémy.
    77. DORDIČ - 1:3
     
    77
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil BOJAN DORDIČ, který s přehledem skóroval. Pardubického gólmana Horníčka poslal na druhou stranu!
     
    76
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru a nařizuje pokutový kop pro Varnsdorf, který tak může jíž znovu do dvoubrankového vedení!
    74. PARK - 1:2
     
    74
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba brankáře Vaňáka, který na hranici velkého vápna nedokázal trefit balón! JUBYEONG PARK poté bez větších problémů míč uklidil do odkryté branky a snížil!
     
    73
    Zatím to na nějaký zvrat nevypadá, hraje se totiž převážně na polovině pardubického týmu, který teď bude vhazovat poblíž rohového praporku.
     
    71
    Rozběhla se závěrečná dvacetiminutovka tohoto utkání, balón skončil v zámezí, Vaňák s následnou rozehrávkou nepospíchá.
     
    70
    Souboj u postranní lajny, Richter a Březina zůstali ležet na hrací ploše. Vypadá to, že oba budou v pořádku, hra pokračuje.
     
    69
    Po delší době se k balónu dostali pardubičtí fotbalisté. Konkrétně brankář Horníček, který rozehrává svým spoluhráčům.
     
    68
    O přihrávku si říkal Kocourek. Ten nakonec balón nedostal, Varnsdorf bude přeci jen rozehrávat rohový kop z levé strany.
     
    66
    Uvidíme, jak na druhou inkasovanou branku zareagují Pardubice. Ty to nyní zkoušely po levé straně, rozhodčí však pískal útočný faul.
    65. ONDRÁČEK - 0:2
     
    65
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Se střelou zpoza velkého vápna si Horníček poradil, balón vyrazil před sebe. Jako první u něj byl Kim, který ještě přihrával před branku. Úplně volný ADAM ONDRÁČEK míč poslal do odkryté svatyně!
     
    63
    Kim přišel na polovině hřiště o balón, Pardubice se dostaly do přečíslení. Huf se snažil přehodit brankáře Varnsdorfu, jeho zakončení však chyběla razance!
     
    62
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná půlhodina tohoto utkání. Varnsdorf je po vstřelené brance i nadále aktivnějším týmem.
     
    61
    Do další zajímavé situace se hnal Ondráček. Ten však přišel o balón, poté si pomohl jasným útočným faulem, Pardubice rychle rozehrávají.
    59. KOUŘIL - 0:1
     
    59
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Na začátku celé akce byl Kim, který se skvěle uvolnil. Balón se následně od pardubického hráče dostal k MARTINU KOUŘILOVI, který z bezprostřední blízkosti prostřelil pardubického brankáře a otevřel skóre!
     
    58
    Varnsdorf se radoval ze vstřelené branky! Čárový rozhodčí však zvedl svůj praporek nad hlavu. Rozhodovat o osudu této situace bude video!
     
    57
    Obléhání pardubické branky, Richter přihrával po lajně, svého spoluhráče nakonec nenašel, Varnsdorf bude vhazovat.
     
    56
    Vypadalo to, že Pardubice budou rozehrávat rohový kop. Na poslední chvíli však přišel útočný faul, který neunikl hlavnímu sudímu.
     
    54
    Centrovaný balón z levé strany, vyběhl pro něj Vaňák, který ho nakonec dokázal zkrotit v náručí, brankář Varnsdorfu už hledá, komu by rozehrál.
     
    53
    Dočkali jsme se až teď! Pardubičtí se dostali do situace dva na jednoho, Huf to vzal na sebe, udělal kličku a poté zakončoval vedle branky. Bylo to ale s tečí, rohový kop!
     
    52
    Střídající fotbalisté hru rozhodně oživili, hra se nyní přelévá ze strany na stranu, na vážnější příležitosti však stále čekáme.
     
    50
    Fotbalisté v modrých dresech do druhého poločasu vstoupili aktivněji, Varnsdorf má v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky navrch.
     
    49
    Závar před pardubickou brankou! K dorážce se snažil prodrat Schön, Varnsdorf nakonec bude rozehrávat rohový kop.
     
    48
    Pardubičtí si na levé straně pomohli faulem. Přímý kop bude rozehrávat Varnsdorf, k míči se staví střídající Kocourek.
     
    47
    Balón nyní doskákal až do zámezí. Běží pro něj brankář Vaňák, který za malou chvíli bude odkopávat od branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka tohoto utkání je za námi. Nejen, že jsme neviděli žádnou branku, my čekáme na vážnější příležitost. Hra se neustále přerušuje a kouskuje. Aktivnějším týmem byly Pardubice, které vybojovaly sedm rohových kopů. Druhá půle začne za malou chvíli.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Pardubičtí rozehrávali přímý kop, brankář Vaňák si však pohlídal svou pravou tyčku a připsal si úspěšný zákrok!
     
    43
    Ostře byl na levé straně u postranní lajny dohrán Heppner. Ten zůstal ležet na hrací ploše, ale Varnsdorf rychle rozehrával.
     
    42
    K míči se dostal Votava, který z těžkého úhlu zakončoval. Jeho pokus mířil pouze doprostřed branky, pardubický brankář byl připravený!
     
    41
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, fotbalisté Varnsdorfu bude vhazovat zhruba na polovině hřiště.
     
    40
    Skvěle sehraná akce Varnsdorfu. Balón směřoval pod sebe, na hranici penalty byl úplně volný Ondráček, kterému však střela vůbec nesedla!
     
    39
    Hra se i nadále hodně kouskuje, blíží se závěr prvního poločasu, my i nadále čekáme na nějaké vážnější ohrožení jedné či druhé branky.
     
    37
    Ke střele se na hranici velkého vápna dostal Kašiar. Ten trefil pouze prvního hráče před sebou, vzápětí byl u postranní lajny faulován Votava.
     
    36
    Zezula hledal Votavu. Jeho přihrávka však byla příliš dlouhá, druhý jmenovaný už balón nestihl na hrací ploše.
     
    35
    Další útočnou snahu Pardubic zastavil praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd. Varnsdorf rychle rozehrál a zkouší to po levé straně.
     
    34
    Varnsdorf přišel na pravé straně o balón. Pardubičtí šli rychle dopředu, z celé akce vybojovali jen sedmý rohový kop.
     
    32
    Po delší době zahrozil také Varnsdorf. Pardubický brankář však příliš práce neměl, za malou chvíli bude odkopávat.
     
    31
    Třicet minut hry je za námi, obrázek se zatím nijak nemění. Na vážnější příležitost i nadále čekáme, aktivnější jsou Pardubice.
     
    30
    Dobrý pas dostal za obranu Kašiar. Ten byl na poslední chvíli ustrážen, následovat bude dnes už šestý roh pro Pardubice.
     
    28
    Pardubice sice vstřelily branku, ovšem ta nemůže být uznána! Fousek se totiž nacházel v jasném ofsajdu, pardubický fotbalista ani nijak neprotestuje.
     
    27
    Závar v pokutovém území Varnsdorfu! Následně zblokovaná střela, míč se odrazil do zámezí, další roh pro pardubické hráče.
     
    26
    Fotbalisté v červenobílých dresech jsou v posledních minutách aktivnější, Pardubice nyní vybojovaly další rohový kop z levé strany.
     
    24
    Hodně aktivní Kašiar zatáhl po pravé straně, následně přišel centr do pokutového území. Zadáci Varnsdorfu se ubránili jen za cenu rohového kopu.
     
    23
    Heppner už je na nohou a vypadá to, že bude moci pokračovat ve hře. Varnsdorf pak sportovně vrátil balón svému soupeři.
     
    22
    Hra je přerušena, na zemi totiž zůstal ležet se čtyřkou hrající Heppner. Obránce Varnsdorfu se stále nezvedá.
     
    21
    Špatná komunikace zadáků Varnsdorfu, ti nakonec odehráli do zámezí. Následovat bude úvodní rohový kop tohoto duelu!
     
    19
    Individuálně to nyní zkoušel před velkým vápnem soupeře Ondráček. První kličku mu ještě vyšla, ta druhá už ale nikoliv.
     
    18
    Těch nepřesností je v úvodu dnešního utkání opravdu mnoho. Brankáři na obou stranách zatím na nějaký vážnější zákrok stále čekají.
     
    17
    Hodně ostrý souboj u postranní lajny, Kašiar si pomohl jasným faulem, Zezula se těžce zvedá ze země, podle všeho bude v pořádku.
     
    16
    Další dva drobné fauly ve středovém kruhu, hra se zatím neustále kouskuje, rozehrávat budou pardubičtí fotbalisté.
     
    15
    Dlouhou přihrávku dostal Kašiar. Ten se vydal do sprintu, obránce Kouřil ho ale k ničemu nepustil a balón dokázal uhlídat.
     
    13
    Kodeš už nestihl míč na hrací ploše, čárový rozhodčí zvedl svůj praporek, hra je přerušena, odkopávat bude brankář Pardubic.
     
    12
    Balón končí opět v zámezí, sledujeme spíše boj ve středu hřiště. Pardubice vhazovaly, jenže poté znovu přišly o míč, rozehrávat bude Vaňák.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka hry je za námi, na první větší příležitost zatím čekáme, rozhodčí teď pískal pardubický útočný faul.
     
    10
    Kapitán Zezula přišel o balón, poté si pomohl faulem. Pardubičtí si nyní přihrávají a hledají skulinku v defenzivě soupeře.
     
    8
    Pro balón si doběhl gólman Vaňák, který ihned rozehrál svým spoluhráčům. Ti nyní kombinují na vlastní polovině hřiště.
     
    7
    Heppner míč udržel na hrací ploše, Ondráček poté centroval. Hlavní sudí následně pískal útočný faul, Pardubice rychle rozehrávají.
     
    5
    Centrovaný balón z pravé strany směřoval do pokutového území. Tam si naskakoval kapitán Zezula, ten ale nedokázal zakončit!
     
    4
    Další špatná přihrávka, žádný z hostujících fotbalistů se nedostal k míči. Pro balón běží pardubický brankář, který bude odkopávat.
     
    3
    Hodně ostrý zákrok ve středovém kruhu po odehrání míče. Rozhodčí přerušil hru, rozehrávat bude domácí celek.
     
    2
    Několik nepřesností na obou stranách, poté domácí pokus o přenesení hry na pravou stranu hřiště, balón však skončil pouze v zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Kurzy sázkových kanceláří staví do role mírného favorita pardubické fotbalisty. Jejich vzájemný zápas v rámci FNL skončil bez branek. Dočkáme se dnes nějakého gólu? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Naopak Varnsdorf nezačal nejlépe. Proti Jablonci prohrál nejtěsnějším možným rozdílem (0:1). Svěřenci Davida Oulehly v přípravě narazí například na Teplice, Neugersdorf, Žižkov, Ústí nad Labem nebo juniorku Slovanu Liberec. Celou zimní pauzu pak ukončí přípravným soubojem proti Táborsku.
     
    Pardubice za sebou mají už dvě utkání. V tom prvním remizovaly s Chrudimí (2:2), i jejich druhý souboj skončil nerozhodně, bylo to proti Jablonci, diváci se branky nedočkali. Pardubičtí fotbalisté mají bohatou zimní přípravu, čeká je totiž juniorka Dukly Praha, Liberce, poté Uničov, Dobrovice nebo Ústí nad Orlicí. Jeden soupeř je ještě v jednání.
     
    Zdravím všechny fotbalové příznivce! Tipsport liga má na programu další zápasy, ve skupině B nás čeká utkání, ve kterém FK Pardubice narazí na FK Varnsdorf.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Štěpán Slovák

    Góly: 74. Park – 59. Kouřil, 65. Ondráček, 77. Dordič (pen.), 85. Minsung


    FK Pardubice: Horníček – Prosek (46. Kühnel), Kopřiva, Zukal, Čelůstka (60. Březina)– Kašiar (46. Park), Solil (46. Lee), Tischler, Fousek (46. Nikodem)– Sokol (46. Mužík)– Kovář (46. Huf)
    Náhradníci: Letáček – Kühnel, Březina, Park, Mužík, Lee, Nikodem, Huf

    FK Varnsdorf: Vaňák – Zbrožek, Richter, Kouřil, Heppner – Kodeš, Ondráček – Barac, Novák, Zezula – Votava
    Náhradníci: Samoel – Rybář, Kim, Bláha, Dordič, Schön, Kubista, Kocourek