Turín – Fiorentina 0:2 (kon.) | Inter – Benevento 6:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
6:2 (3:0)
Benevento Calcio
cz Nedeľa 13.01.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italský pohár má na programu další osmifinálové zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Inter Milán a Benevento Calcio.
     
    Inter Milán

    Fotbalisté Interu Milán letos předvádějí celkem povedené výkony, které momentálně stačí na třetí pozici. Milánský celek dohromady nasbíral 39 bodů, přičemž na vedoucí Juventus ztrácí už 14 bodů. Inter se ale v posledních zápasech herně zvedl, neprohrál už čtyři ligové zápasy v řadě. Poslední ligová porážka přišla v souboji proti Juventusu, který na domácím stadionu vyhrál poměrem 1:0. Inter se v letošním ročníku opírá o velmi dobře hrající defenzívu, která v lize inkasovala pouze čtrnáct branek, což je druhé nejlepší počínání. Dobrým dojmem se jeví také útok, který nasázel jednatřicet ligových branek.
     
    Benevento Calcio

    Na opačné straně stojí druholivé Benevento Calcio, které ještě v minulé sezóně hrálo nejvyšší soutěž. Beneventu zatím patří šestá pozice, která by v konečném důsledku znamenala play-off o postup do Serie A. Hostující tým dnešního zápasu rovněž poslední čtyři ligové zápasy nezaváhal, v posledním kole navíc přišla nadějná remíza proti druhé Brescii. Benevento se v tabulce venkovních celků řadí na čtvrtou pozici, lépe je na tom jen Hellas, Lecce a Palermo. Hostující tým dnešního utkání ale vyhrál pouze jedno z posledních pěti venkovních zápasů, a sice v souboji proti Padově.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Padelli – Vrsaljko, Ranocchia, Škriniar, Dalbert – Gagliardini, Candreva, Brozović – Lautaro, Icardi, Perišić
    Náhradníci: Handanović – Asamoah, Nainggolan, de Vrij, Valero, Vecino, D´Ambrosio, Politano, Miranda, Baldé, Berni, Mário

    Benevento Calcio: Montipo – Letizia, Tuia, Antei, Di Chiara – Buonaiuto, Tello, Bandinelli, Improta – Coda, Insigne
    Náhradníci: Gori, Sparandeo, Maggio, Armenteros, Ricci, Gyamfi, Del Pinto, Costa, Cuccurullo, Sanogo, Billong, Zagari.
     
    Jen pro upozornění, dnešní utkání se hraje bez fanoušků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v úvodu se brankář Padelli ujal výkopu od své branky, na druhé straně se k němu pokoušel dostat Icardi, jenomže se mu to nepodařilo.
     
    3
    Je tu pokutový kop pro domácí!
    3. Penaltový zákrok.
     
    3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil MAURO ICARDI, který zakončil k levé tyči, kam se vydal také Montipo, který ale na míč nedosáhl.
    3. ICARDI - 1:0
     
    4
    Nyní to bude pro hostující celek hodně složité, hned od úvodu prohrává o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.
     
    5
    Hostující brankář zkoušel z jedničky odkopnout na druhou stranu, kulatý nesmysl propadl až na nohu Padelliho, jenž musel rychle jednat.
     
    6
    Mohlo být vyrovnáno! Na přízemní centr si naběhl hostující Tello, který ale trefil pouze brankáře Padelliho, jenž reflexivně zasáhl.
     
    7
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Jenomže je tu druhá branka v hostující síti! Na rohový kop si naskočil Icardi, který ale hlavičkoval pouze do břevno. I tak se jako první dostal k dorážce ANTONIO CANDREVA, jenž nesmírně přesnou ránou prostřelil brankáře.
    7. CANDREVA - 2:0
     
    8
    Benevento se dostalo k rozehrávce rohového kopu, který byl rozehrán nakrátko. Insigne svým centrem našel pouze hlavu protihráče.
     
    9
    Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Perišić, který ve vzduchu fauloval Improtu. Hosté budou zahrávat standardku.
     
    10
    Nakonec byl spáchán nedovolený zákrok na obránce Tuiu, který musel za postranní čáru. Benevento bude hrát chvíli v početní nevýhodě.
     
    11
    Škriniar to u vlastní šestnáctky zvládl na výbornou, rozehrál totiž do strany na Dalberta, který ještě otřel balón o napadajícího Letiziu.
     
    12
    Žlutou kartu dostává Šime Vrsaljko (Inter Milán).
     
    13
    Následně se k autovému vhazování dostal domácí obránce Vrsaljko, který si jako adresáta vybral Gagliardiniho, jenž mu okamžitě míč vrátil.
     
    14
    Na levém křídle měl dostatek prostoru na centr Perišić, který i přesto našel hlavu protihráče. Nejvýše do vzduchu se dostal zadák Di Chiara.
     
    15
    U postranní čáry si rukou pomohl hostující Di Chiara, což pochopil také hlavní sudí. Inter se okamžitě dostal k rozehrávce volného kopu.
     
    16
    Škriniar tak dlouho hledal vhodného adresáta, až oslovil vedle stojícího Brozoviće, jenž pro jistotu přenesl hru k levé autové lajně.
     
    17
    Středem hrací plochy to zkoušel Letizia, který se nakonec rozhodl vypálit. Slabá rána směřovala doprostřed, kde se nacházel brankář Padelli.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Roberto Gagliardini (Inter Milán).
     
    19
    Benevento zahrávalo další rohový kop, načež to Di Chiara zkoušel ostrým centrem, který se ale snesl do náruče brankáře Padelliho.
     
    20
    Posléze to ještě kolega Tuia zkoušel dalekonosným odkopem křížem, jenomže Insigne to nepochopil. Padelli tak bude rozehrávat od branky.
     
    21
    Dalbert to zkoušel prudkým centrem do pokutového území, jenomže jako poslední se dotkl míče Icardi, od kterého se odrazil do zámezí.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabídla už dvě branky. Inter kráčí za postupem, do konce ale zbývá dostatek času.
     
    23
    Na opačné straně se dostal k pohotovému zakončení Improta, který si navedl míč na pravou nohu, načež zamířil kousek nad branku soupeře.
     
    24
    Ve středu hrací plochy skončil na zemi domácí Candreva, kterého ve vzduchu fauloval Improta. Inter okamžitě rozehrál volný kop.
     
    29
    Bandinelli se čistým způsobem dostal k míči, jenomže nadějnou protiakci úplně pokazil. Křižnou přihrávku totiž zachytil domácí Ranocchia.
     
    30
    Posléze se na zadní tyči dostával k padajícímu balónu Improta, který vybojoval autové vhazování, o které se postaral obránce Di Chiara.
     
    31
    Benevento je v posledních minutách aktivnější. Nyní se ale o rozehrávku postarla brankář Montipo, který na pravé straně nenašel Letiziu.
     
    32
    Ranocchia neúnavně dohrával Insigneho, který i přesto udržel míč. K němu se následně dostal Letizia, jehož centr nakonec odklidil Škriniar.
     
    33
    Inter se nyní usadil na útočné polovině, kde rozjel rychlou kombinaci. Candreva chtěl prostrčit míč na Icardi, což ale přečetl pozorný Antei.
     
    34
    Na opačné straně jsme sledovali další centr od Letizii, který i tentokráte neodcentroval nejlépe, neboť se míč snesl do náruče brankáře Padelliho.
     
    35
    Druholigový celek zahrával rohový kop z levé strany. Míč plachtil k hranici malého vápna, kde ho v poklidu odvracel urostlý obránce Ranocchia.
     
    36
    Di Chiara celkem dlouho operoval s míčem, nakonec si vybral vedle stojícího Tella, který na pravém křídle našel osamoceného Letiziu.
     
    37
    Benevento se dostalo k hranici pokutového území, odkud Bandinelli přenášel hru na Insigneho, jehož centr přinesl zablokovanou střelu od Cody.
     
    38
    Na opačné straně se málem do zakončení natlačil Brozović, kterého na poslední chvíli dokázal ubránit Antei, jenž zahrál za cenu rohu.
     
    39
    K oné rozehrávce se postavil Brozović, který za šestnáctkou našel Dalberta, jemuž ale nevyšel první kontakt s kulatým nesmyslem.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    43
    Improta na levém křídle spolupracoval s Insignem, který se dostal až do šestnáctky, kde jeho přízemní ránu dokázal zneškodnit Padelli.
     
    44
    Na druhé straně se k velice pohotovému zakončení dostal Perišić, který ale z jedničky vypálil nad branku. Montipo nemusel zasahovat.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka v hostující síti! Perišić táhl míč středem hrací plochy, načež si počkal na náběh rychlonohého DALBERTA, jehož rána se otřela o brankovou konstrukci, aby skončila až v síti.
    45+1. DALBERT - 3:0
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl velice dobrý vstup v podání Interu. Milánský celek se během deseti minut dostal do dvoubrankového vedení, což tak nějak vydrželo do konce poločasu. Benevento ale nehraje vůbec špatně, favoritovi utkání je totiž minimálně vyrovnaným protivníkem. Druholigový celek hned několikrát pořádně zatlačil svého soupeře, avšak ke kýžené brance se nedostal. Inter ke konci poločasu navýšil vedení na 3:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Matteo Politano.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je tu další branka domácích! Inter rozjel velice nadějnou protiakci, kterou i tentokráte táhl Perišić. Centr chorvatského špílmachra směřoval přesně na hlavu LAUTARA MARTÍNEZE, který hlavičkoval do protipohybu brankáře.
    48. LAUTARO - 4:0
     
    49
    Hned v úvodu druhého poločasu to Perišić zkoušel přízemní přihrávkou do malého vápna, pro kterou si ale došel brankář Montipo.
     
    50
    Poprvé ve druhém poločasu si zahrál s míčem brankář Padelli, který ho okamžitě rozehrál do strany, kde se nacházel osamocený Vrsaljko.
     
    51
    Benevento zkusilo zaútočit podél autové čáry, načež to Improta zkoušel centrem levou nohou, který ale dokázal zablokovat Vrsaljko.
     
    52
    Padelli musel jednat hodně rychle, kolem něj se nacházela hned dvojice protihráčů. Domácí brankář odkopl na jistotu na druhou stranu.
     
    53
    U postranní lajny zachytil nepovedenou přihrávku Perišić, následně Inter rozjel další kombinaci, která vyústila v nepovedený přízemní centr.
     
    54
    Soupeř podnikl protiútok, po kterém zakončoval forvard Insigne. Rána pod břevno nebyla špatná, avšak Padelli si tento prostor dokázal pohlídat.
     
    55
    Posléze se ke střele zpoza pokutového území dostal Buonaiuto, který ale pálil kousek nad branku. Padelli tentokráte nezasahoval.
     
    56
    Obrannou povinnost si splnil domácí Ranocchia, který kolem sebe nepustil Codu. Následně se ale dobrým driblinkem neprezentoval Lautaro.
     
    57
    I tak to přineslo další centr od Perišiće, který přinesl útočný faul v podání Candrevy. Bolest musel snést obránce Antei, který byl tvrdě přišlápnut.
     
    58
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom máme sníženo! Benevento zahrávalo přímý kop, ke kterému se postavil ROBERTO INSIGNE. Hostující forvard obstřelil zeď, načež míč skončil přesně u bližší tyče. Padelli se za tímto projektilem pouze ohlédl.
    58. INSIGNE - 4:1
     
    59
    Gagliardini zapojil do kombinace obrannou linii, který si i nadále pohrává s míčem. Inter se v tuto chvíli nachází na vlastní obranné polovině.
     
    60
    Lautaro se dokázal uvolnit kolem protihráče, avšak následný centr se nevešel na hrací plochu. Balón zaplul pouze na horní síť branky.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Inter má i nadále dostačující náskok. Benevento ale stále hraje celkem otevřenou partii.
     
    62
    Kousek od středového kruhu si pomohl nedovoleným zákrokem hostující Antei, který přidržel za dres Lautara. Inter se rozhodl rozehrá nakrátko.
     
    63
    Nakonec to střelou levačkou zkoušel nenápadný Politano, jehož rána málem zaplula k zadní tyči. Montipo se pouze prolétl vzduchem.
     
    64
    Dalbert se rozhodl uklidnit hru, jako adresáta přízemní přihrávky si zvolil kolegu z obrany Škriniara, který si vyměnil míč s Vrsaljkem.
     
    66
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je tu pátá branka v hostující síti! Inter opět rozjel akci středem hrací plochy, načež Perišić vysunul Politana. Jeho přízemní nabídka se s trochou štěstí dostala k LAUTARU MARTÍNEZOVI, jenž se trefil přesně k tyči.
    66. LAUTARO - 5:1
     
    67
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Borja Valero.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Montipo (Benevento Calcio).
     
    69
    Regulérnost páté branky Interu musel potvrdit videorozhodčí, který branku potvrdil. Lautaro se v době zakončení nenacházel v ofsajdu.
     
    70
    Na opačné straně se k pohotovému zakončení dostal Letizia, jehož technický projektil zaplul do rukavic brankáře Padelliho.
     
    71
    Pro padající míč si seběhl Lautaro, který byl zezadu přistrčen. Jednoznačný faul, rozehrávky volného kopu se ujme obránce Ranocchia.
     
    72
    Gagliardini chtěl za obranou vysunout aktivního Lautara, jenomže na poslední chvíli zasáhl Antei, jenž hlavičkoval ke svému kolegovi.
     
    73
    Na pořadu dne byla standardní situace pro hosty. Bandinelli kroutil míč do pokutového území, kde ale zasahoval pozorný Brozović.
     
    74
    Valero chtěl přihrávkou z první oslovit jednoho ze svých kolegů, jenomže přihrávka byla natolik prudká, že se k ní jako první dostal Montipo.
     
    74
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Branková přehlídka dnes rozhodně nekončí! Benevento zahrávalo rohový kop, jenomže samotný centr nebyl moc povedený. Poté do šestnáctky přiletěl další centr, na který ve vzduchu reagoval záložník FILIPPO BANDINELLI.
    74. BANDINELLI - 5:2
     
    75
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Massimo Coda, přichází Federico Ricci.
     
    76
    Ve středu hrací plochy se nejlépe zorientoval Valero, který okamžitě oslovil Politana, po jehož přihrávce pálil vysoko nad Gagliardini.
     
    77
    Obrannou povinnost si splnil slovenský obránce Škriniar, který se popasoval s napadáním, posléze konstruktivně rozehrál k autové čáře.
     
    78
    K velice pohotovému průniku se dostal hostující Improta, který prošel až k pokutovému území, odkud ale trefil pouze protihráče do zad.
     
    79
    Napadající Brozović se nyní dopustil nedovoleného zákroku, neboť na zem poslal Bandinelliho. Benevento bude zahrávat standardku.
     
    80
    Momentálně sledujeme poklidnou pasáž tohoto zápasu. Domácí se snaží držet míč na polovině soupeře, Benevento ale vzorně napadá.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Milánský celek kráčí za postupem, nicméně soupeř by chtěl utkání zdramatizovat.
     
    82
    Nyní na zemi zůstal ležet hostující Tuia, nicméně jeden z kolegů mu pomohl zpět na nohy. Benevento zřejmě nebude podruhé střídat.
     
    82
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Joao Mário.
     
    83
    Bandinelli si u rohového praporku pohlídal Politana, který se i přesto dostal k míči. Následné zakončené od Valera skočnčilo vedle branky.
     
    83
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Tuia, přichází Jean Claude Billong.
     
    85
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Cristian Buonaiuto, přichází Siriki Sanogo.
     
    87
    Do kombinace se zapojil také domácí brankář Padelli, který rozjel útočnou akci. Rychlý atak přinesl pohlednou akci, jenomže domácí zakončili vedle.
     
    88
    Také střídající Mário se zapojil do akce svého celku. Dalbert si ale nevěřil na průnik kolem Tella, s míčem se tak vrátil na vlastní polovinu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Inter zcela jistě postoupí, Benevento ale ještě chce snížit tříbrankové manko.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90+1
    Brankář Padelli si připsal ještě jeden zákrok, jednalo se o zakončení z větší vzdálenosti, které ale směřovalo přímo doprostřed branky.
     
    90+2
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává, hráči Interu pochopitelně nechtějí udělat žádnou chybu, která by je stála další branku.
     
    90+3
    Valero měl kolem sebe dostatek prostoru, nakonec si počkal na náběh kolegy Vrsaljka, který ale přihrál zpět na kopačku holohlavého středopolaře.
     
    90+4
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro domácí celek! Candreva si dokázal hodit míč kolem protihráče, poté to vzal sám na sebe, načež zakončil k zadní tyči, kam hostující brankář Montipo nedosáhl.
    90+4. CANDREVA - 6:2
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Interu Milán, který využil výborného vstupu do zápasu. Milánský celek se dokonce dostal do vedení o čtyři branky, avšak posléze o sobě dal vědět také soupeř, který nakonec dokázal vstřelit dvě branky, z čehož se zrodil výsledek 6:2. Benevento rozhodně neodehrálo špatné utkání, avšak naprosto zaspalo úvod tohoto zápasu. Naopak Inter nepředvedl zrovna jistý výkon, druholigový celek měl v několika pasážích zápasu jasně navrch.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10. (19:58:16)

    David Suchý

    Góly: 3. Icardi (pen.), 7. Candreva, 45+1. Dalbert, 48. Lautaro, 66. Lautaro, 90+4. Candreva – 58. Insigne, 74. Bandinelli

    Karty:   12. Vrsaljko (INM), 18. Gagliardini (INM) – 67. Montipo (BNT)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.
    Inter Miláno: Padelli – Vrsaljko, Ranocchia, Škriniar, Dalbert – Gagliardini, Candreva, Brozović (82. Mário) – Lautaro, Icardi (C) (46. Politano), Perišić (67. Valero)
    Náhradníci: Handanović – Asamoah, Nainggolan, de Vrij, Valero, Vecino, D´Ambrosio, Politano, Miranda, Baldé, Berni, Mário

    Benevento Calcio: Montipo – Letizia (C), Tuia (83. Billong), Antei, Di Chiara – Buonaiuto (85. Sanogo), Tello, Bandinelli, Improta – Coda (75. Ricci), Insigne
    Náhradníci: Gori, Sparandeo, Maggio, Armenteros, Ricci, Gyamfi, Del Pinto, Costa, Cuccurullo, Sanogo, Billong, Zagari

    Rozhodca: Giua – Caliari, Lombardi