Turín – Fiorentina 0:2 (kon.) | Inter – Benevento 6:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
6:2 (3:0)
Benevento Calcio
cz Nedeľa 13.01.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
    90+4. CANDREVA - 6:2
     
    90+4
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro domácí celek! Candreva si dokázal hodit míč kolem protihráče, poté to vzal sám na sebe, načež zakončil k zadní tyči, kam hostující brankář Montipo nedosáhl.
    74. BANDINELLI - 5:2
     
    74
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Branková přehlídka dnes rozhodně nekončí! Benevento zahrávalo rohový kop, jenomže samotný centr nebyl moc povedený. Poté do šestnáctky přiletěl další centr, na který ve vzduchu reagoval záložník FILIPPO BANDINELLI.
    66. LAUTARO - 5:1
     
    66
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je tu pátá branka v hostující síti! Inter opět rozjel akci středem hrací plochy, načež Perišić vysunul Politana. Jeho přízemní nabídka se s trochou štěstí dostala k LAUTARU MARTÍNEZOVI, jenž se trefil přesně k tyči.
    58. INSIGNE - 4:1
     
    58
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom máme sníženo! Benevento zahrávalo přímý kop, ke kterému se postavil ROBERTO INSIGNE. Hostující forvard obstřelil zeď, načež míč skončil přesně u bližší tyče. Padelli se za tímto projektilem pouze ohlédl.
    48. LAUTARO - 4:0
     
    48
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je tu další branka domácích! Inter rozjel velice nadějnou protiakci, kterou i tentokráte táhl Perišić. Centr chorvatského špílmachra směřoval přesně na hlavu LAUTARA MARTÍNEZE, který hlavičkoval do protipohybu brankáře.
    45+1. DALBERT - 3:0
     
    45+1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka v hostující síti! Perišić táhl míč středem hrací plochy, načež si počkal na náběh rychlonohého DALBERTA, jehož rána se otřela o brankovou konstrukci, aby skončila až v síti.
    7. CANDREVA - 2:0
     
    7
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Jenomže je tu druhá branka v hostující síti! Na rohový kop si naskočil Icardi, který ale hlavičkoval pouze do břevno. I tak se jako první dostal k dorážce ANTONIO CANDREVA, jenž nesmírně přesnou ránou prostřelil brankáře.
    3. ICARDI - 1:0
     
    3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil MAURO ICARDI, který zakončil k levé tyči, kam se vydal také Montipo, který ale na míč nedosáhl.

    David Suchý

    Góly: 3. Icardi (pen.), 7. Candreva, 45+1. Dalbert, 48. Lautaro, 66. Lautaro, 90+4. Candreva – 58. Insigne, 74. Bandinelli

    Karty:   12. Vrsaljko (INM), 18. Gagliardini (INM) – 67. Montipo (BNT)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.
    Inter Miláno: Padelli – Vrsaljko, Ranocchia, Škriniar, Dalbert – Gagliardini, Candreva, Brozović (82. Mário) – Lautaro, Icardi (C) (46. Politano), Perišić (67. Valero)
    Náhradníci: Handanović – Asamoah, Nainggolan, de Vrij, Valero, Vecino, D´Ambrosio, Politano, Miranda, Baldé, Berni, Mário

    Benevento Calcio: Montipo – Letizia (C), Tuia (83. Billong), Antei, Di Chiara – Buonaiuto (85. Sanogo), Tello, Bandinelli, Improta – Coda (75. Ricci), Insigne
    Náhradníci: Gori, Sparandeo, Maggio, Armenteros, Ricci, Gyamfi, Del Pinto, Costa, Cuccurullo, Sanogo, Billong, Zagari

    Rozhodca: Giua – Caliari, Lombardi