AS Rím – Turín 3:2 (kon.) | Udinese – Parma 1:2 (kon.) | Inter – Sassuolo 0:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
0:0 (0:0)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Sobota 19.01.2019, 20:30 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Talianska Seria A • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:43:36)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:16.
     
    Je dobojováno! Inter na svém hřišti nepotěšil dětské publikum žádným gólem a jistojistě se tak nepřiblíží druhé Neapoli, kterou zítra čeká těžký zápas s Laziem. Milánský favorit měl určitě více ze hry. Dobře fungující obranu větral hlavně centrovanými balóny a to úplně nesedělo Mauru Icardimu, který si za celý zápas nevytvořil žádnou větší šanci. Domácí útok oživil až příchod Martíneze, ale ani on střeleckou mizérii neukončil. O něco nebezpečí tak bylo Sassuolo, kterému stačilo mnohem menší držení míče. Dobře hrál hlavně ghanský forvard Boateng, jenže ani on své šance neproměňoval.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ne, v tomto duelu gól nepadne! Marcelo Brozović slušně odcentroval na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal nepokrytý Martínez, jenže ji poslal přímo na dobře postaveného Consigliho.
     
    90+3
    Federico Peluso se snažil přemluvit rozhodčího, aby roh odvolal, neboť podle něj byl Perišić v ofsajdu. Místo toho sám vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+3
    Ještě jedna standardní situace po faulu na Icardiho. Lépe řečeno dvě standardky, neboť po centru z pravé strany se ještě chystá poslední rohový kop.
     
    90+3
    A zase rychle na druhou stranu. Boateng se už nemohl dívat na nepříjemnou kombinaci v blízkosti hostujícího vápna a poctivým návratem se zapříčinil o zisk míče.
     
    90+2
    Opět nebylo daleko od velkého šoku pro milánské fanoušky! Samir Handanovič zachránil remízový stav proti střele Mehdiho Bourabii a stejně důležitý zákrok předvedl Škriniar, který zablokoval málem gólovou dorážku!
     
    90+1
    Moc času na vstřelení jistě rozhodujícího gólu už týmy nemají. Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
    90. Promarněný přímý kop Interu
     
    90
    Tak tohle se nepovedlo. Brozović chtěl rozjet nacvičený signál, ale paradoxně si vůbec nerozuměl se svým chorvatským kolegou Perišićem. Ten přihrávku nezpracoval a pustil ji do autu.
     
    89
    Naopak se chystá možné ohrožení Consigliho branky. Nedovolený zákrok na Martíneze způsobil velice nebezpečný přímý kop z ideální pozice.
     
    88
    To vypadalo zajímavě! Jeremie Boga zleva pronikl do šestnáctky a centrem do malého vápna vyzval Boatenga, kterému scházely centimetry, aby trefil míč při pokusu o nůžky.
     
    87
    Rogério to udělal nejlépe jak mohl, když se natlačil před protihráče a zpomalil, čímž si došel pro faul. Hosté uklidňují hru v klidnější části hřiště.
     
    86
    Brozović udělal chybu v rozehrávce, když poslal míč na Bourabiu. Po něm zkusil prorazit Boateng, ale stopeři Interu ho do vápna nepustili.
     
    85
    A znovu akce jako přes kopírák. D´Ambrosiův centr však nezískal Icardi ani Martínez. Nařízený rohový kop už domácí fotbalisté nezužitkovali k vytvoření šance.
    84. Lautaro Martínez (INM)
     
    84
    Konečně jakás takás možnost pro milánské hráče! Ti opět vymysleli centr z pravého kraje hřiště. Do pokutového území kromě balónu přiletěl také Martínez a poslal slušnou hlavičku do míst, kde stál Consigli.

    Michal Břuchanský

    Góly:

    Karty:   50. Brozović (INM) – 32. Sensi (SAS), 51. Rogério (SAS), 90+3. Peluso (SAS)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:16.
    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah – Vecino (82. Valero), Brozović – Politano (81. Lautaro Martínez), Mário (61. Nainggolan), Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: D. Padelli – Valero, Candreva, Dalbert, Gagliardini, Lautaro Martínez, Miranda, Nainggolan, Ranocchia, Vrsaljko.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Magnani, Peluso, Rogério – Duncan (73. Bourabia), Sensi (76. Magnanelli), Locatelli – D. Berardi (C), K-P. Boateng, Djuričić (62. Boga).
    Náhradníci: Pegolo, Satalino – Adjapong, Babacar, Boga, Bourabia, Brignola, Dell'Orco, G. M. Ferrari, Lemos, Magnanelli, Matri.

    Rozhodca: Pairetto – De Meo, Marrazzo