Jihlava – Vyškov 6:3 (kon.) | Kroměříž – Slovácko 1:4 (kon.) | Dukla Praha – Chrudim 4:1 (kon.)
Teplice – Varnsdorf 5:1 (kon.) | Trenčín – Opava sk 1:0 (kon.) | Sokolov – Příbram 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Vltavín 6:1 (kon.) | Třinec – Hlučín 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 4:1 (kon.)
Karviná – Puszcza 0:0 (kon.) | Sigma Olomouc – Ružomberok sk 1:1 (kon.) | Zlín – Nitra sk 5:0 (kon.)
Trenčín – Inter Bratislava sk 5:1 (kon.) | Slavia – Ústí n. L. 8:0 (kon.) | Karabach – Bohemians 3:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
8:0 (1:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
cz Sobota 19.01.2019, 14:00 • Strahov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Slavie, která svého soupeře porazila vysoko 8:0. První poločas sice nabídl pouze jednu branku, avšak změna stran přinesla dalších sedm "zářezů" Slavie. Téměř každá akce přinesla vyloženou šanci, o čem by mohl povídat brankář Lindr, který měl opravdu hodně práce. Ústí nad Labem si v prvním poločase vytvořilo dvě slušné šance, avšak ve druhém dějství bylo neškodné. (15:51:15)
     
    90
    Konec zápasu.
    89. ŠEVČÍK - 8:0
     
    89
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu osmá branka pro Slavii! PETR ŠEVČÍK si navedl míč na levou nohu, načež z hranice pokutového území zamířil přesně k bližší tyči, kam se Lindr nedokázal natáhnout.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Sešívaní stále okupují útočnou zónu, sedm branek jim zřejmě nestačilo.
     
    87
    To se sice povedlo, avšak následný centr skončil daleko za brankovou čárou. Bude z toho další odkop od branky Ústí nad Labem.
     
    86
    Záhy přišel nedovolený zákrok na Vlčka, který uviděl tak hlavní rozhodčí. Slavia rozehrála centrem na Olaiynku, který se snaží vymotat obránce.
     
    85
    Sešívaní jsou stále při chuti. Van Buren chtěl oslovit Škodu, jenomže svůj centr poslal několik metrů vedle. I tentokráte se k míči dostal Lindr.
     
    84
    Posléze to obrana Ústí nad Labem zvládla na jedničku, zpětná hlavička skončila v náruči brankáře Lindra, který záhy rozehrál odkopem.
    83. DVOŘÁK - 7:0
     
    83
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gólová spoušť stále není u konce! Van Buren našel přihrávkou přes osu hřiště volného Coufala, jehož centrovanou nabídku si nešťastně srazil do vlastní sítě RADEK DVOŘÁK.
     
    83
    Lindr si po delší době připsal práci, nejednalo se o zákrok po střele, nýbrž o rutinní stažení míče ze vzduchu. Následná akce Slavie skončila těsným ofsajdem Sýkory.
     
    82
    Napadající Procházka se nakonec k míči nedostal, trojice protihráčů to v čele s brankářem Kuciakem vyřešila na jedničku.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. O vítězi tohoto utkání je rozhodnuto, avšak i nadále se hraje celkem ofenzivně.
     
    80
    Na druhé straně si Coufal natáhl míč na levačku, avšak poté si na centr příliš nevěřil. Místo toho oslovil Ševčíka, s jehož kolmicí si Olayinka neporadil.
     
    79
    Procházka navštívil pokutové území, kde po kontaktu s protihráčem upadl na zem. O nedovolený zákrok se nejednalo, ústeckého hráče navíc "chytly" křeče.
     
    75
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Olivier Kingue, přichází .
     
    74
    S míčem si pohrál také znuděný brankář Kuciak, který okamžitě oslovil osamoceného Traorého, jenž pro jistotu přihrál vedle stojícímu Ševčíkovi.
     
    73
    Po hodně dlouhé zakončení ze strany Ústí. Dvořák našel vedle stojícího Matějku, který si navedl míč na pravou nohu, avšak poté zamířil nad.

    David Suchý

    Góly: 4. Zmrhal, 49. Škoda, 51. Traoré, 63. van Buren, 65. Olayinka, 70. Škoda, 83. Dvořák (vla.), 89. Ševčík


    SK Slavia Praha:
    1. poločas: Kovář – Frydrych, Kúdela, Ngadeu, Zelený – Souček, Hušbauer – Zmrhal, Baluta, Masopust (C) – Mešanović

    2. poločas: Kuciak – Coufal, Jugas, Vlček, Bořil – Traoré, Ševčík (C), Sýkora, van Buren, Olayinka – Škoda

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Lindr – Bílek, Valenta, Pimpara, Procházka, Matějka, Krátký, Richter, Kingue, Šimeček, Peterka

    Rozhodca: Musil – Hurych, Cichra