Mladá Boleslav – Táborsko 3:1 (kon.) | Brno – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:1 (2:1)
FC SILON Táborsko
cz Pondelok 21.01.2019, 11:00 • Národní stadion Ta Qali • Tipsport liga
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:53:17)
     
    Je konec! Mladá Boleslav zvládla souboj o třetí místo na Malta Cupu a poráží Táborsko 3:1! Ligový celek se dostal do vedení hned v úvodu brankou Tomáše Přikryla! Táborsko však zlepšilo svůj výkon a Jakub Kopřiva po půlhodině hry vyrovnal. To stále nebylo vše! Pět minut před přestávkou si na Matějovského přihrávku naběhl Tomáš Přikryl a vrátil svému týmu vedení! Po změně stran se navíc prosadil Dominik Hašek! Poté už tempo hry znatelně opadlo a ubylo i možností.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rondić si ještě dělal prostor v blízkosti rohového praporku, jenže ihned k němu přistoupila dvojice hráčů v zeleném, která jej obrala o míč.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rondić se z levé strany prosmýkl do pokutového území, jenže dlouho váhal se zakončením. Obránce Hájek se dokázal vrátit a střelu zablokoval.
     
    89
    Mladá Boleslav zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v zeleném.
     
    88
    Tatajev si v hlavičkovém souboji pomohl rukou a poslal k zemi Rondiće. Táborsko může podniknout ještě jeden útočný výpad.
     
    87
    Ladra se vrátil na polovinu Mladé Boleslavi a pomohl svým spoluhráčům k zisku míče. Dominik Hašek tak bude vhazovat.
     
    86
    Marek Matějovský fauloval na polovině soupeře Davida Kučeru. Střídající fotbalista Táborska to v závěru dnešního souboje nemá vůbec snadné.
     
    85
    Vozihnoj dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho centr srazil do bezpečí Dominik Hašek. Táborsku se po změně stran nedaří.
     
    84
    Březina si na polovině hrací plochy zpracoval míč a rozjel akci Táborska po levém křídle. Prudkou přihrávkou hledal Rondiće, ale ten se neuvolnil.
     
    83
    Tomáš Ladra si na polovině soupeře skvěle zpracoval míč hrudí a z otočky dokázal rozehrát na levou stranu. Jeho nákop byl hodně nepřesný.
     
    82
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Novák, přichází Tvaroh.
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Musiol, přichází Rondič.
     
    81
    Korad se po průniku z pravé strany dostal do zakončení, jenže jeho dělovka pravou nohou prosvištěla kolem vzdálenější tyče.
     
    80
    Tomáš Ladra dělal Březinovu problémy svým dotíráním, nicméně střídající fotbalista Táborska dokázal balón odhlavičkovat.
     
    79
    Jan Stejskal si došel pro míč na hranici pokutového území a před dotírajícím soupeřem jej bez problémů ukryl do rukavic.
     
    78
    Březina se pustil do menší výměny názoru s jedním ze soupeřů. Oba si to ale vyříkali rychle a Táborsko pokračuje v kombinační hře.
     
    77
    Takács odcentroval z pravé strany do pokutového území. K míči se probil Novák, jenže levačkou z ostrého úhlu branku Táborska neohrozil.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 6. Přikryl, 41. Přikryl, 51. Hašek – 32. Kopřiva


    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Matějovský, Komličenko, Hájek, Přikryl (68. Pech), Šušnjar, Hájek, Fulnek (72. Provazník), Takács, Emerton, Hašek
    Náhradníci: Tatajev, Ladra, Hubínek, Pech, Chalus, Klíma, Tvaroh, Provazník, Mikulec, Král, N´Gimbi

    FC SILON Táborsko: Zadražil (46. Němeček) – Navrátil, Šramhauser, Navrátil, Hasil, Čermák (75. Březina), Kučera (68. Berešík), Pilík (64. Vozihnoj), Musiol (82. Rondić), Klusák, Kopřiva, Šandera (68. Kodad)
    Náhradníci: Němeček, Zarybnický, Rondič, Traoré, Kodad,Vozihnoj, Pfeifer, Březina, Berešík, Frýdek