Jekaterinburg – Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Jaroslavľ 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | S.Moskva – D. Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Helsinki 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:4 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Pondelok 11.02.2019, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    30:24 Alexandr BARABANOV - 4:1
     
    30:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Pasáž, která moc atraktivní nebyla, rozsekl Nikita Gusev, který nabral na pravém křídle rychlost a předložil puk před branku ALEXANDROVI BARABANOVOVI, který neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Nikita Gusev a Vladislav Gavrikov.
    13:22 Jarno KOSKIRANTA - 3:1
     
    13:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad vede už o dva góly! Domácí soupeře lehce přehráli ve středním pásmu. Alexandr Barabanov pak našel mezi kruhy volného JARNA KOSKIRANTU, který puk umístil vedle levé ruky Dominika Furcha. Asistence: Nikita Gusev a Alexandr Barabanov.
    08:34 Pavel DACJUK - 2:1
     
    08:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou! Sergej Plotnikov a PAVEL DACJUK se dostali do přečíslení 2 na 1. Plotnikov vedl akci po pravém křídle a nakonec puk předložil před branku kapitánovi SKA, který Furcha pokořil bekhendovou střelou – 2:1. Asistence: Sergej Plotnikov a Andrej Kuzmenko.
    03:11 Andrej ZUBAREV - 1:1
     
    03:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí potřebovali na vyrovnání necelou minutu! Nikita Gusev z pravého kruhu našel přesnou přihrávkou ANDREJE ZUBAREVA, který si z pozice obránce sjel až před branku a stačilo mu jen do nabídky spoluhráče nastavit hokejku. Asistence: Nikita Gusev a Alexandr Barabanov.
    02:14 Dmitrij MEGALINSKIJ - 0:1
     
    02:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté skórují jako první! Jegor Babenko našel zpětnou přihrávkou obránce DMITRIJE MEGALINSKÉHO, který naznačil střelu z pravého kruhu, ale místo ní si najel až před Šesťorkina a poslal mu puk mezi betony. Asistence: Jegor Babenko.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 4. Zubarev (N. Gusev, Barabanov), 9. Dacjuk (S. Plotnikov, Kuzmenko), 14. Koskiranta (N. Gusev, Barabanov), 31. Barabanov (N. Gusev, Gavrikov) – 3. Megalinskij (Babenko)


    SKA Petrohrad: Šestorkin (Hellberg) – Belov, Gavrikov (A), Zubarev, Zub, Hersley, Rukavišnikov, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk (C), Kuzmenko – Barabanov, Koskiranta, N. Gusev – Karpov, V. Tichonov, Jakupov – Kručinin, Ivan Morozov, M. Malcev – O. Li.
    Severstaľ Čerepovec: Furch (41. Korobov) – Sizov, Kinrade, Lekomcev (C), Glazkov, Chochlov, Chabarov (A), Megalinskij, Kulda – Geraskin, Jakimov, Lapenkov (A) – I. Zacharčuk, J. Bodrov, Ashton – Petunin, Kodola, Markovin – Babenko, Nikolišin, Vovčenko.

    Rozhodca: Kislov, Morozov – Nikolajev, Majtak

    Diváci: 11007