Jekaterinburg – Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Jaroslavľ 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | S.Moskva – D. Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Helsinki 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
CSKA Moskva
Pondelok 11.02.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:31
    Ak som dobre videl číslo hráča na chrbte, tak to bol Nesterov, ktorý sa prezentoval krásnym príklepom od modrej, Štěpánek vytiahol ďalší pekný zákrok a puk zlikvidoval.
     
    54:19
    Grigorenko a jeho efektné zakončenie príklepom z pravého kruhu, Štěpánek v pokľaku pri ľavej žrdi puk zneškodnil a opäť tak podržal tím pri Dunaji.
     
    52:48
    Po dlhom signalizovanom vylúčení a power play hostí arbitri posielajú za nedovolené bránenie na trestnú Grmana.
    50:06 Kirill Kaprizov - 1:4
     
    50:06
    CSKA Moska dala gól!
    Puk z buly smeroval pred Štěpánka, ktorý vyrobil chybu, puk vyrazil vľavo a tam nakorčuľoval a pohotovo zakončil KIRILL KAPRIZOV. CSKA využilo presilovku za dve sekundy. Asistencia: Linden Vey.
     
    50:04
    Sersen za seknutie dve minúty, presilovka pre CSKA.
     
    48:06
    Švarný a jeho pekná strela od modrej z ľavej strany, Johansson natiahol svoju ľavú ruku a puk schoval do lapačky.
    44:42 Kirill Kaprizov - 1:3
     
    44:42
    CSKA Moskva dala gól!
    Grigorenko vystrelil spoza pravého kruhu, KIRILL KAPRIZOV sa motal pred bránkou a puk zasiahol tak krásne, že ho zatočil za chrbát Štěpánka. Asistencie: Michail Grigorenko a Mat Robinson.
    41:19 Kirill Kaprizov - 1:2
     
    41:19
    CSKA Moskva dala gól!
    KIRILL KAPRIZOV z ostrého uhla z ľavej strany z kruhu z otočky vystrelil a puk upratal pod brvno domácej bránky. Asistencie: Michail Grigorenko a Linden Vey.
    37:51 Sergej Andronov - 1:1
     
    37:51
    CSKA Moskva dala gól!
    Kaprizov spoza bránky poslal puk na vnútornú stranu pravého kruhu, kde zakončil z prvej SERGEJ ANDRONOV a puk skončil v sieti domácich. Asistencie: Kirill Kaprizov a Greg Scott.
    36:43 Jegor Baranov - 1:0
     
    36:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Diagonálna prihrávka z pravého kruhu na ten ľavý, kde na vnútornej strane kruhu pohotovo zakončil z prvej JEGOR BARANOV. Asistencie: Kyle Chipchura a Ivan Švarný.
     
    33:58
    Kalinin dostal dve minúty za seknutie, opäť presilovka pre belasých.
     
    33:58
    Dva strelecké pokusy v podaní Sersena, ten prvý Johansson cez betón poslal na pravú stranu k mantinelu, ten druhý puk vyrazil pred seba a ozvala sa píšťalka hlavného skôr, ako mal brankár puk pod kontrolou, nuž, Slovan mohol v dorážke zakončiť do odkrytej časti bránky.
     
    31:05
    Robinson zakončil z otočky na pravej strane pred bránkoviskom, Štěpánek puk poslal za bránku, Robinson následne našiel voľného za kruhmi Grigorenka, ktorý pálil príklepom z prvej, Štěpánek v rozkľaku puk poslal späť do hry a podržal tím domácich, nuž a Michail po tretíkrát utrel nos.
     
    29:56
    Grigorenko so svojim príklepom z ľavého kruhu neuspel a so zvesenou hlavou putoval na striedačku, Štěpánek a jeho rukavica boli proti.
     
    27:27
    Jánošík si vypýtal puk do voľného priestoru na ľavej strane, dostal diagonálnu prihrávku od kruhu, potiahol puk vpred a zakončil z vnútornej strany kruhu, Johansson puk oblúčikom poslal za svoju bránku.
     
    23:34
    Pašnin poslal puk na tribúny a za zdržovanie hry trest dve minúty, tretia presilovka pre belasých v dnešnom predstavení.
     
    19:10
    Sekerka a dvojka pre Mamina, v závere tretiny si belasí zahrajú presilovú hru.
     
    13:47
    Bailey pokazil prihrávku, do akcie sa dostal Šalunov, ktorý vystrelil pohotovo z vnútornej strany pravého kruhu, puk po ľade Štěpánek cez betón poslal na druhú stranu klziska.
     
    06:47
    Kalinin poslal na mantinel Buca a inkasuje dvojku za vrazenie, presilovka pre belasých.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 37. Baranov (Chipchura, Švarný) – 38. Andronov (Kaprizov, Scott), 42. Kaprizov (Grigorenko, Vey), 45. Kaprizov (Grigorenko, M. Robinson), 51. Kaprizov (Vey)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Sersen (C), Jánošík, Klok, Grman, Bačík, Švarný, Boldižár – Jeglič, Sukeľ, Liška – Červený (A), Taffe (A), Chipchura – Bailey, Buc, Sloboda – Baranov
    CSKA Moskva: Johansson (Tretiak) – Blažijevskij, Nesterov (A), Robinson, Pašnin, Marčenko, Naumenkov, Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Kalinin, Andronov (C), Scott (A) – Telegin, Šalunov, Slepyšev – Tolčinskij, Karnauchov, Mamin

    Rozhodca: Kuľov, Vasiliev – Ivanov, Lazarev

    Diváci: 6.788