Tímové preteky, Åre Víťaz: Švajčiarsko (kon.)
koniec udalosti
Tímové preteky, Åre

Víťaz: Švajčiarsko

(2. Rakúsko 3. Taliansko)

Utorok 12.02.2019, 16:00 • Åre (Švédsko) • MS v alpskom lyžovaní
     
    ŠF1
    Rakúsko 3:0 Slovensko

    Truppeová nedala žiadnu šancu našej reprezentantke. Petra Hromcová zaostala o 83 stotín a tak je jasné, že do semifinále postupuje Rakúsko!
     
    ŠF1
    Rakúsko 2:0 Slovensko

    Rakúsko získava aj druhý bod, ale nerodil sa až tak ľahko. Matt viedol vyrovnaný súboj s Matejom Falatom, ale napokon v cieli je skorej rakúsky reprezentant.
     
    ŠF1
    Rakúsko 1:0 Slovensko

    Tak to je škoda! Soňa Moravčíková odštartovala výborne a chvíľu bola pred rakúskou reprezentantkou Liensbergerovou. Skúsenejšia reprezentantka Rakúska však získava prvý bod nášho súpera.
     
    OF3
    Nórsko 4:0 Česko

    Všetky štyri súboje tak vyhráva Nórsko, keďže aj Nestvold-Haugen poráža Berndta o 17 stotín, český pretekár pokazil záver a tak nezískal ani čestný bod pre svoje farby.
     
    OF3
    Nórsko 3:0 Česko

    Lysdahlová vybojovala tretí bod pre Nórsko, ktorý znamená postup do štvrťfinále. Martina Dubovská zaostala o 29 stotín.
     
    OF3
    Nórsko 2:0 Česko

    Druhá dvojica si na štart musela počkať, pretože sa na trať chystal Berndt, ale musel ísť napokon podla plánu Zabystřan. Sebastian Foss-Solevåg mal od úvodu veľký náskok a nedal mladému českému reprezentantovi žiadnu šancu.
     
    OF3
    Nórsko 1:0 Česko

    Gabriela Capová nemala od úvodu šancu na lepšie nórsku reprezentantku Louise Stjernesundovú, Nóri teda získavajú prvý bod.
     
    OF2
    Slovinsko 2:2 Slovensko (postup Slovenska)

    Pomohla nám aj šťastena! Jakob Špik ihneď po štarte padol a tak Adam Žampa už len pohodlne došiel do cieľa a vyrovnáva stav na 2:2!
    V súčte časov sme lepší o 98 stotín a tak postupujeme do štvrťfinále.
     
    OF2
    Slovinsko 1:1 Slovensko

    Stav sa vyrovnáva! Tijan Marovt išiel od úvodu lepšie a vyzeralo to pre druhý slovinský bod, ale Matej Falat predviedol lepší záver a vyrovnáva na 1:1!
     
    OF2
    Slovinsko 1:0 Slovensko

    A už sa na trať dostáva naša reprezentácia! Osemfinálový súboj Slovinska a Slovenska otvorila dvojica Maruša Ferková – Soňa Moravčíková. Prvý bod patrí Slovinsku, Moravčíková zostala o 58 stotín.

    Miroslav Revaj