Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
koniec
Boston Bruins
6:3 (3:1, 1:1, 2:1)
Chicago Blackhawks
cz Streda 13.02.2019, 01:05 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:42 David KREJČÍ - 6:3
     
    55:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Netrvalo ale dlouho, Boston se vrátil do pásma, předvedl rychlou kombinaci z levé strany na pravou a do zakončení se dostal DAVID KREJČÍ. O zákrok se snažícího Deliu překonal střelou pod břevno a upravil pro domácí na uklidňujících 6:3. Asistence: Brad Marchand, Jake DeBrusk.
    47:18 Peter CEHLÁRIK - 5:3
     
    47:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Puk si u Raska vyzvedl Krug, bleskově založil akci, vjel do pásma a po rychlé kombinaci společně ještě s Heinenem přišla přihrávka na najetého PETERA CEHLÁRIKA, ten zblízka doklepl do odkryté části Deliovy branky a využil tak přesilovou hru. Asistence: Danton Heinen, Torey Krug.
     
    45:42
    Pořád se něco děje, nyní se vylučuje na straně Chicaga. Dvě minuty za sekání dostal Dylan Strome.
    44:48 Erik GUSTAFSSON - 4:3
     
    44:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No vida, už je to pouze o jeden gól. Hosté dokázali svým kroužením v pásmu zmást bránící čtveřici, uvolnit se tak dokázal ERIK GUSTAFSSON a zprava prostřelil Raska – 4:3. Asistence: Duncan Keith, Patrick Kane.
     
    43:53
    Jak Noel Acciari, tak i John Hayden dostali dvě minuty za hrubost.
     
    41:16
    Teď to ale mohou vylepšit v přesilovce, neboť dvě minuty za hákování dostal Sean Kuraly.
    39:37 Duncan KEITH - 4:2
     
    39:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak je tu ještě jeden gól a to do domácí branky. Na modré posunul Murphy puk na DUNCANA KEITHA a ten dělovkou vymetl Raskovu šibenici. Tohle chytat nešlo, po gólu do šatny je to 4:2. Asistence: Connor Murphy, Dominik Kahun.
    38:06 Jake DEBRUSK - 4:1
     
    38:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chicago už sice bylo v plném počtu, jenže akce domácích stále pokračovala. Z levého kruhu poslal střílenou přihrávku Krejčí a na brankovišti zcela volný JAKE DEBRUSK tečoval puk do horní části Deliovy branky – 4:1. Asistence: David Krejčí, Brad Marchand.
     
    36:02
    A pozor, další vyloučení na hostující straně. Jonathan Toews trefil Kruga, hokejka se svezla do obličeje domácího hráče a jsou z toho dvě minuty za vysokou hůl.
     
    35:42
    Další vyloučení na straně Chicaga, dvě minuty za krosček obdržel Connor Murphy.
     
    31:49
    Přesilovka pro Boston, dvě minuty za podrážení si jde odsedět Erik Gustafsson.
    18:59 Brad MARCHAND - 3:1
     
    18:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nápor domácích je korunován další brankou. Po rozebrání obrany Chicaga se na pravé straně objevil BRAD MARCHAND, zpracoval přihrávku a hravě zakončil do odkryté části branky. Tohle byla opravdu povedená akce a je vidět, že Boston teď hraje v naprosté pohodě. Asistence: Danton Heinen, Patrice Bergeron.
    15:36 Danton HEINEN - 2:1
     
    15:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí už vedou. Po nahození do útočného pásma a několika odrazech přišla střela od modré, které se pak dostala na hůl DANTONA HEINENA a ten zblízka využil toho, že Delia nebyl zcela na svém místě a zakončil do odkryté části branky. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
    14:47 David KREJČÍ - 1:1
     
    14:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a Boston srovnává! Po kombinaci v pásmu prošla přihrávka z pravé strany do levého kruhu, kde stál připravený DAVID KREJČÍ a z první prostřelil Deliu. Asistence: Patrice Bergeron, Jake DeBrusk.
     
    13:43
    První přesilovka pro Boston, ve vlastním pásmu se Brent Seabrook dopustil podrážení a už je na trestné lavici.
     
    08:23
    Už se pískalo, dvě minuty za hrubost dostal Zdeno Chára.
     
    07:12
    K nelibosti domácích se vylučuje na domácí straně, za nedovolené bránění brankáři dostal dvě minuty právě Brad Marchand.
    04:22 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    04:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou najednou do vedení. ALEX DEBRINCAT pouze najížděl do pásma a od modré nahodil puk směrem na Raska. Ten puk zachytil, ale nějakým způsobem mu propadl výstrojí a doklouzal do branky! Asistence: Dominik Kahun, Dylan Strome.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 15. Krejčí (Bergeron, DeBrusk), 16. Heinen (Marchand, Chára), 19. Marchand (Heinen, Bergeron), 39. DeBrusk (Krejčí, Marchand), 48. Cehlárik (Heinen, Krug), 56. Krejčí (Marchand, DeBrusk) – 5. DeBrincat (Kahun, D. Strome), 40. Keith (C. Murphy, Kahun), 45. E. Gustafsson (Keith, P. Kane)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), K. Miller, Krug, Carlo, J. Moore – Heinen, Bergeron (A), Marchand – DeBrusk, Krejčí (A), Cehlárik – Wagner, Acciari, Kuraly – Backes, Frederic, Nordström.
    Chicago Blackhawks: Delia (C. Ward) – Seabrook (A), Keith (A), C. Murphy, Dahlström, E. Gustafsson, Forsling – P. Kane, J. Toews (C), Caggiula – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Perlini, Krüger, Saad – Sikura, Anisimov, Hayden.

    Rozhodca: Rooney, O'Rourke – Daisy, Gibbs

    Diváci: 17 565