Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
2:5 (1:1, 0:3, 1:1)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 13.02.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:14 Alexander KERFOOT - 2:5
     
    48:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard na ose útočného pásma a modré čáře vkleče zachytil vyhození Maple Leafs a poté nahodil puk zápěstím před bránu, kde ho ve vzduchu usměrnil do levého horního rohu skvělou tečí ALEXANDER KERFOOT! Avalanche snížili skóre na 2:5. Asistence: Samuel Girard.
    45:42 Nazem KADRI - 1:5
     
    45:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    William Nylander bleskově objel bránu Avalanche a rychlou přihrávkou z otočky poté našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího NAZEMA KADRIHO, který z blízkosti zamířil do prázdné brány a vstřelil svůj druhý gól v utkání – 1:5! Asistence: William Nylander a Andreas Johnsson.
    27:08 Kasperi KAPANEN - 1:4
     
    27:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    KASPERI KAPANEN využil nepřehledné situace před bránou Colorada a u levé tyče skóroval do prázdné brány! Další gól v přesilové hře, po kterém už Toronto vede v Pepsi Center 4:1.
    26:46 Nazem KADRI - 1:3
     
    26:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI si najel před bránu na krátkou zpětnou přihrávku Johna Tavarese od levé tyče a z blízkosti vymetl během přesilové hry nad lapačkou Semjona Varlamova pravý horní roh! Asistence: John Tavares a Auston Matthews.
    25:19 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    25:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    John Tavares po přihrávce zpoza brány ztroskotal na pravém betonu Semjona Varlamova, poté se ale zaskvěl skvělou zpětnou diagonální přihrávkou, po které u levé tyče skóroval z úhlu pod horní tyč odkryté brány AUSTON MATTHEWS! Maple Leafs využili přesilovou hru a znovu vedou, tentokrát 2:1. Asistence: John Tavares a Mitchell Marner.
    15:16 J. T. COMPHER - 1:1
     
    15:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J.T. COMPHER na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho nádherná střela s příklepem zamířila pod horní tyč! Colorado sice nevyužili přesilovou hru, krátce na to se mu ale podařilo vyrovnat. Asistence: Ryan Graves a Alexander Kerfoot.
    03:17 Kasperi KAPANEN - 0:1
     
    03:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    KASPERI KAPANEN se řítil po dlouhé kolmé přihrávce Austona Matthewse sám na bránu a v obrovské šanci nezaváhal, když nad lapačkou Pekky Rinneho zamířil pod horní tyč! Nádherný protiútok a gól. Asistence: Auston Matthews.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 16. Compher (Graves, Kerfoot), 49. Kerfoot (Girard) – 4. Kapanen (Matthews), 26. Matthews (Tavares, Marner), 27. Kadri (Tavares, Matthews), 28. Kapanen, 46. Kadri (W. Nylander, A. Johnsson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (28. Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Graves, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Kerfoot, Jost, Compher – Nieto, Söderberg, Calvert – Greer, Dries, Andrighetto.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Muzzin, Rielly (A), Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Hainsey – Marleau (A), Matthews, Kapanen – Hyman, Tavares (A), Marner – Co. Brown, Kadri, W. Nylander – P. Lindholm, F. Gauthier, A. Johnsson.

    Rozhodca: Dan O'Halloran, Ian Walsh. Čároví: Brandon Gawryletz, Kiel Murchison

    Diváci: 16426