Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
4:7 (0:6, 4:0, 0:1)
HK Nitra
Streda 13.02.2019, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tento zápas napokon zvládla Nitra, ktorá viedla po prvej tretine už 6:0! Domáci celok sa v druhej časti schopil a strelil 4 góly. V tretej tretine to už nebol pekný hokej. Akoby obom celkom došli sily. Ďakujem vám za pozornosť. Dobrú noc. (21:34:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Ešte prišiel jeden strelecký pokus v podaní domácich, ale puk je v brankárovej moci. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Nitry.
     
    58:49
    MAC sa ešte snaží, ale už mu to nič nepomôže. Tento zápas je rozhodnutý. Nitra zápas len dohráva.
    57:53 Judd BLACKWATER - 4:7
     
    57:53
    Nitra dala gól!
    Domáci sa ešte nedostali k hre bez brankára a už aj inkasovali. Mimoriadne šťastný gól strelil JUDD BLACKWATER. Tomu sa od korčule puk odrazil smerom do brány. Asistencie: Branislav Mezei, Róbert Lantoši.
     
    57:35
    O malý moment zrejme uvidíme hru bez brankára.
     
    57:18
    Domáci dobiedzali v bránkovisku súpera, ale Šimboch puk za svoj chrbát nepustil. Vhadzovať sa bude po jeho pravej ruke.
     
    56:10
    Buček sa dostal k puku v útočnom pásme a okamžite zakončoval. Strela z jeho hokejky skončila na tyčke. Ďalšie šťastie pre Rejnu.
     
    55:26
    Vyzerá to tak, že sa zápas už len dohráva. Domáci zrejme už nemajú dostatok síl, aby ešte niečo s týmto zápasom spravili. Tretia tretina priniesla minimum streleckých pokusov.
     
    54:55
    Opäť sa prerušuje hra. Tentokrát si rozhodcovia všimli prihrávku rukou. Previnilec je Pupák.
     
    54:20
    Hra je prerušená. Jeden z rozhodcov si všimol, že hráč hostí stojí v bránkovisku. Hra sa tak presťahuje do stredného pásma.
     
    53:24
    Šanca pre Nitru na definitívne rozhodnutie zápasu. Morrison išiel sám na bránu, ale realizáciu nezvládol. Jeho zakončenie v bráne neskončilo.
     
    51:52
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Judd Blackwater – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Krisztián Nagy – 2 min., sekanie).
     
    51:49
    Toto bolo niečo neskutočné, čo teraz predviedol Lantoši! Jeho šprint popri mantineli bol dokonalý a nikto z obrancov ho nezachytil. Zastavil ho až brankár, cez ktorého preletel.
     
    50:31
    Konečne sme videli aj niečo hokejové. Rejna si po dlhej dobe pripísal zákok, ktorý bol z kategórie ľahkých. Puk zachytil do lapačky.
     
    49:22
    Domácim nevyšiel prechod do útočného pásma. Píska sa jednoznačný ofsajd. Hokejistom MACu sa to nepáči, ale tentokrát to bolo jasné.
     
    48:10
    Fominykh na seba upozornil pri poslednom útoku, keď dostal puk na ľavú stranu a dostal aj dostatok priestoru na dobré zakončenie. Ten však nevyužil a puk poslal na zadný mantinel.
     
    46:54
    Nepresnosti pokračujú. Utíšilo sa aj hľadisko, ktoré nesleduje najatraktívnejší hokej. Všetka krása akoby sa minula v prvej a druhej tretine.

    Patrik Žažo

    Góly a asistencie: 23. Dansereau (Dudás, Brown), 30. Klempa (Dansereau, Brown), 30. Pozsgai (Bodó, Macaulay), 36. Klempa (Bodó) – 6. Scheidl (Mccormack, Kerbashian), 9. Kerbashian (Slovák, Morrison), 10. Bortňák (Rapáč), 12. Korím (Versteeg, Rapáč), 13. Blackwater (Majdan, Slovák), 15. Čaládi (Morrison), 58. Blackwater (Mezei, Lantoši)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Vokla, Bugár – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti.
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Mccormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Korím, Minárik – Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Rapáč – Fominykh, Čaládi, Hrušík.

    Rozhodca: Jonák, Lokšík – Tvrdoň, Vyšný – Jurčiak