NJ Devils – Buffalo 4:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Montreal 6:3 (kon.)
Anaheim – Washington 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Buffalo Sabres
cz Pondelok 18.02.2019, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:38:41)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 16 514 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Vladimír Sobotka (BUF) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:22
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Cory Schneider (NJD) 34 zákroků, 1 gól, 97%
    2. Kyle Palmieri (NJD) 1+2
    3. Jesper Bratt (NJD) 1+0
     
    Střely na branku: 24 – 35
     
    Je konec! Buffalo prohrálo na ledě New Jersey Devils 1:4 a výrazně si komplikuje cestu do play-off! Ve třetí třetině sice Sabres bojovali o vyrovnání, ale v 55. minutě se prosadil Kyle Palmieri, který domácímu celku vrátit klid na hokejky. Hosté to ještě zkusili bez brankáře, jenže Joey Anderson trefil odkrytou branku! New Jersey tak může slavit, zatímco hráči Buffala odjíždějí zničení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Rasmus Dahlin ještě dostal přihrávku střelecké pozice, jenže talentovaný hokejista svou dělovkou trefil jen brusli domácího obránce.
     
    59:10
    Vladimír Sobotka se ještě vydal do útočného pásma, ale proti přesile obránců v červeném neudržel kotouč pro Buffalo. Duel se už pouze dohrává.
     
    58:22
    Conor Sheary projel po pravém křídle do útočného pásma a snažil se překvapit domácího brankáře. Schneider si však pohlídal mezírku u levé tyče a vyrazil puk do bezpečí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:40
    Domácí v plném počtu.
    56:51 Joey ANDERSON - 4:1
     
    56:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Carter Hutton odjel z branky na střídačku, ale JOEY ANDERSON se dostal ke kotouči a poslal jej do odkryté klece! Asistence: Andy Greene.
     
    56:25
    Znovu se hráčům Devilsp podařilo vyhodit kotouč za branku svého soupeře. Buffalo se v této přesilové hře zatím spíše trápí.
     
    56:10
    Hostům se v úvodu početní převahy vůbec nedaří. Domácí hráči se dostali k odraženému puku a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    55:40
    Buffalo si ještě zahraje přesilovku. Severson dostává dvě minuty za podrážení.
     
    55:09
    Linus Ullmark dostal přihrávku mezi kruhy, kde si kotouč přehodil na bekhend, jenže z dobré pozice jej nepřizvedl před Schneiderův bekhend!
     
    54:32
    Buffalo se usadilo v útočném pásmu a hledá si prostor, odkud by mohlo ohrozit domácí branku. Zadáci New Jersey k soupeřům přistupují opravdu pozorně.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 28. Wood (Palmieri, Zajac), 34. Bratt (Palmieri, Severson), 55. Palmieri (Zajac, A. Greene), 57. J. Anderson (A. Greene) – 40. S. Reinhart (Bogosian, Eichel)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Gryba, Müller, Lovejoy, Butcher – Bratt, Hischier, Ma. Johansson – Palmieri, Zajac, Wood – J. Anderson, Rooney, Agostino – Stafford, Seney, Gabriel.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Scandella, Bogosian, Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel, Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Sobotka, C.J. Smith – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodca: Rehman, Dwyer – Mach, Sericolo

    Diváci: 16 514