Eupen – Waregem 2:3 (kon.) | Cercle Brugge – Oostende 2:2 (kon.) | Waasland-Beveren – Kortrijk 2:6 (kon.)
Mouscron – Lokeren 1:0 (kon.)
koniec
Cercle Brugge KSV
2:2 (0:0)
KV Oostende
cz Sobota 23.02.2019, 20:00 • Jan Breydel Stadion, Bruggy • Belgická Jupiler Pro League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že zápas mezi Cercle Bruggy a KV Oostende skončil remízou 2:2, se s Vámi loučí a hezký zbytek večera přeje Tomáš Lysý. (09:10:42)
     
    Ve druhém poločasu jsme sledovali výrazně lepší fotbal, z čehož plynuly i všechny čtyři branky. První větší šanci měli hosté, ale nevyužili jí, poté se netrefili ani domácí, když tečovaná střela dopadla těsně vedle tyče.

    Následoval i hezký zákrok obou gólmanů, nejprve hostující Dutoit vytáhl ránu Cardony, poté se zaskvěl domácí Nardi při střele střídajícího Boonena. V 64. minutě už se stav měnil, Kylian Hazard po hezké kombinaci zakončil ve skluzu do sítě.

    Ale hosté se nevzdali. Nejprve po dlouhém autu a Lombaertsově přistrčení vyrovnal hlavičkou Sindrit Guri a stejný hráč se o šest minut později zasloužil o penaltu, kterou sice Indy Boonen neproměnil, ale z dorážky se trefil přesně. Ale v 88. minutě bylo srovnáno na konečných 2:2, jelikož Kylian Hazard svým druhým gólem utkání usměrnil odražený míč z vápna přesně k pravé tyči.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    I když není zase úplně fér, že Nkaka šel do zámezí, doklusal prakticky až ke své střídačce a hlásí se o vstup na hřiště.
     
    90+4
    Po rohovém kopu si stáhl míč ze vzduchu gólman William Dutoit a Nkaka opět dostává pořádně naloženo. Vůbec mu to nezávidím, dohrává zápas v pořádných bolestech.
     
    90+3
    Aristote Nkaka inkasoval v pokutovém území malý šlapáček, ale není to nic, za co by se pískal faul. I když to hodně bolí a Nkaka zůstává ležet na zemi. Poté mohl Johanna Omolo ještě v závěru ohrozit branku soupeře, ale byl zablokován a míč sražen na roh.
     
    90+2
    Druhá půle nabídla výborný fotbal. Až je škoda, že zápas za minutu skončí.
     
    90
    Ve druhém poločasu budeme hrát tři minuty nad rámec základní hrací doby.
    90. Šance De Beldera na rozhodnutí
     
    90
    Obrovská šance domácích na výhru! Centrovaný míč dostal ideálně na nohu Dylan De Belder, který z dobré pozice ze středu vápna posílá svojí střelu vedle. A William Dutoit už jasně dořvává za tohle okénko v obraně své spoluhráče.
    88. Kylian HAZARD - 2:2
     
    88
    Cercle Brugge právě vstřelilo branku!
    Domácí mančaft okupoval pokutové území soupeře. Guevin Tormin napodruhé dokázal odcentrovat přes Amina Nouriho, míč se po chumlu na penaltovém putníku dostal přímo ke KYLIANU HAZARDOVI, který hezkou střelou k pravé tyči z pohledu gólmana vyrovnává. Hosté tak přichází v závěru o vedení a domácí záložník dává druhou branku. Asistence: Guevin Tormin.
     
    87
    Příliš času už domácím na remízu nezbývá, i když hrají o jednoho muže navíc. Tento výsledek by navíc znamenal pro Oostende jistou záchranu.
     
    85
    Hosté drží stále míč na svých kopačkách a kombinují na útočné polovině. Není to od Oostende žádný zanďour, což je sympatické.
     
    83
    I když, možná tam drobná oděrka a zranění bude, jelikož Johanna Omolo jde z placu výměnou za Dylana De Beldera. Jasné posílení ofenzívy.
    82. Červená karta pro Wouta Faese
     
    82
    Tohle nevypadalo vůbec hezky. Na půlce hřiště totiž Wout Faes trefil přímo Johanna Omola, a to na stojnou nohu. Jasný zákrok na červenou a domácí hráč může být rád, že vyvázl bez zranění.
    81. Indy BOONEN - 1:2
     
    81
    Oostende právě vstřelilo branku!
    INDY BOONEN kopl penaltu po levé straně Paula Nardiho, který jí stačil vyrazit. ale Boonen měl toliko štěstí, že se k němu gólmanem vyražený míč znovu odrazil a v pádu jej poslal k levé tyči ještě před tím, než k němu přiběhli obránci.
     
    81
    Paul Nardi vystihl směr Boonenovy střely a penaltu vyráží!
     
    80
    Sindrit Guri již míří do zámezí, a to kulhavým krokem, kde bude sledovat pokutový kop Indy Boonena.
     
    79
    Po faulu Delacourta na Guriho byl nařízen pokutový kop pro hosty! Benjamin Delacourt chtěl odkopnout odražený míč, jenže ho netrefil a zajel přímo na holeň Sindrita Guriho, který je ošetřován.
     
    77
    A hosté se rázem mohli dostat do vedení, když Lombaerts výborně poslal míč do vápna na De Suttera, který z penaltového puntíku hlavičkoval přesně do připraveného Nardiho. Velká šance hostí!
    75. Sindrit GURI - 1:1
     
    75
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Na Jan Breydel Stadium máme vyrovnáno. Dlouhý aut poslal do vápna Nouri. Míč si našel Milović, ale vůbec mu nesedl na nohu. Naopak zkušený Nik Lombaerts posunul pumlíč na SINDRITA GURIHO a ten si vyrovnávací hlavičkou ke vzdálenější tyčce výrazně říká o místo v základní sestavě. Asistence: Nicolas Lombaerts
     
    74
    Kapitán domácích Jérémy Taravel byl na hranici vápna poslán na zem soupeřem, ale těžko říct, zda se jednalo o nějaký dovolený či nedovolený zákrok. Každopádně pásku dává z ruky a jde střídat. Místo něj jde na plac Issa Marega na podporu defenzívy.
     
    72
    A hned byl Traoré u střeleckého pokusu. Navedl si míč podél vápna na střed a zkusil trefit vzdálenější šibenici, ale nezatočil míč tak, jak by sám chtěl.
     
    71
    Irvin Cardona, který odehrál slušný zápas a mohl se zapsat do střelecké listiny, odchází z placu a nahrazuje ho Adama Traoré.
     
    70
    Amin Nouri bude posílat z pravé strany dlouhý aut do vápna. Tam ale nejlépe vyskočili beci Cercle.
     
    68
    Poslední střídání na straně hostí. Robbie D'Haese, dnes celkem průměrný, jde z placu a místo něj nastoupí na zhruba pětadvacet minut Sindrit Guri.
     
    68
    Indy Boonen velice hezky objal Benjamina Delacourta a k míči tak rychle přichází i domácí.
     
    66
    Faul domácího Hazarda, který před malou chvílí dal branku. Ale v klidu na prostředku hřiště, takže ho zákrok na Boonena nemusí úplně mrzet.
     
    65
    Hosté ihned připravují střídání.
    64. Kylian HAZARD - 1:0
     
    64
    Cercle Brugge právě vstřelilo branku!
    Hosté sice signalizují ofsajd, ale to jim není vůbec nic platné! Po zbytečné ztrátě míče hostí u levé strany poslal Cardona míč na Bruna, který z první krásně do trojúhelníku vyslal Tormina. Záložník Cercle Bruggy potáhl míč a poté poslal krásný přízemní centr mimo dosah obrany, který usměrnil do sítě KYLIAN HAZARD! Asistence: Guevin Tormin.
    62. Střela Boonena na Nardiho
     
    62
    A další dobrý zákrok, nyní na druhé straně. Indy Boonen se nerozpakoval a z pětadvaceti metrů ukázal parádní halfvolej, který Nardi tak tak vytěsnil nad sebe a poté stáhl do rukavic.
    61. Cardona krásně prověřil Dutoita
     
    61
    Hezký zákrok Williama Dutoita. Irvin Cardona vystřelil z pětadvaceti metrů a gólman Oostende výborně na malém vápně tygřím skokem vytěsnil míč.
     
    61
    Po dobrém začátku se Indy Boonen začíná propadat do průměru. Nyní si navíc vysloužil žlutou kartu, když na středu hřiště takticky fauloval Irvina Cardonu.
     
    60
    Výborný zákrok Arnauda Lusamby. Robbie D'Haese pronikal po pravé straně, ale Lusamba ho krásně čistě odzbrojil od míče.
     
    59
    Blíží se nám hodina hry a na stadionu Jana Breydela se čeká na branku zatím marně. Šance jsou, ale koření fotbalu chybí...
     
    57
    Neměl úplně jednoduchou situaci Dutoit, před kterým byl napadající soupeř. Gólman Oostende ale míč odkopl daleko na aut.
     
    56
    Johanna Omolo zkoušel poslat odražený míč z první ze vzduchu na branku, ale kulatý nesmysl mu nesedl na nohu a poté ještě forvard Cercle zahrál rukou.
    55. Přímý volný kop Taravela
     
    55
    K rozehrání přímého volného kopu zhruba třicet metrů od branky se postavil Jérémy Taravel a jeho zdí zblokovaná střela dopadla těsně vedle pravé tyčky Dutoita.
     
    54
    Žarko Tomaševič si vysloužil zcela zaslouženou žlutou kartu. Kylian Hazard si to namířil snad přes čtyři hráče a právě Tomašević byl tím, kdo ho poslal na zem. Jasný kartonek.
    53. Tom De Sutter se přes Dutoita neprosadil
     
    53
    Hosté mohli jít do vedení. Amin Nouri doběhl zdánlivě ztracený míč a poslal centr do vápna, kde Tom De Sutter neusměrnil míč za záda gólmana Nardiho, který naopak po míči sáhl rukou.
     
    53
    Irvin Cardona si nepohlídal ofdajd a útok domácích je tak přerušen.
     
    52
    Hra je nyní hodně hodně neurovnaná. Ani jeden z týmů nedrží míč dlouho na svých kopačkách a nyní jsme viděli i trošku komickou situaci, kdy během pár sekund domácím třikrát přeskočil míč k soupeřovi, kteří ho až napotřetí získali.
     
    51
    Další dobrý centr, tentokrát na druhé straně. Gianni Bruno opět dostal míč na hlavu, ale opět byl v záklonu a mířil vysoko nad.
     
    49
    Jsou lepší hosté, to se nyní musí nechat. Agilní Boonen vystřelil z třiceti metrů a tato střela neměla vůbec špatné parametry, jenže byla zblokována prvním hráčem soupeře.
     
    47
    Právě Boonen ukázal, že mu to s míčem jde a na levé straně si povodil dva hráče soupeře, načež posunul míč na De Suttera, který ho ztratil.
     
    46
    Hned dvě střídání přichystal zkušený kouč Gert Verheyen svému týmu. Bojan Nastić jde do hry místo Fashiona Sakaly, který neproměnil velkou šanci, a Indy Boonen naskočí místo Sandera Coopmana.
     
    46
    Sudí Alen Wesley právě zahájil druhý poločas zápasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:02.
    Statistiky prvního poločasu

     
    První poločas je za námi a nutno říct, že zhruba pětadvacet minut hry jsme viděli nudu, šeď a ještě jednou nudu. Poté se ale oba týmy rozehrály. Vše načal obranný zákrok Nouriho, který trefil vlastní tyč. Deset minut před koncem byl na vápně sám útočník hostí Sakala, ale ve výborné pozici vůbec netrefil branku. A zahrozili i domácí, kteří v posledních devíti minutách měli tři dobré šance. Palun hlavičkoval po rohu nad, Omolo po dalším rohu hlavičku usměrnil ještě blíže k břevnu, ale také nad, a poté po hezké akci Hazarda a přenechání Bruna mířil z první Cardona, kterého výtečně vyčapal gólman Dutoit. I díky němu je tak stav zatím 0:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    V prvním poločasu bude nastavena jedna minuta.
    45. Hezká akce domácích. Střelu Cardony chytá Dutoit
     
    45
    Výborný zákrok Williama Dutoita. Kylian Hazard dával míč z pravé strany do vápna, kde si na Gianni Bruna zřejmě křikl Irvin Cardona, že bude míč mít. Také že měl a dobře vystřelil, jenže přes gólmana Oostende se neprosadil.
     
    44
    Omolo hledal přihrávkou po zemi na hranici penaltového puntíku Bruna, ale tomu ve skluzu k míči chyběl zhruba metr.
     
    44
    Gólman hostí rychle vyhodil míč dopředu, ale D'Haese o něj přišel. A kdyby domácí tolik nevymýšleli a šli přímočaře na branku, byla by to zřejmě pro Dutoita nebezpečná situace. Ale po pár kličkách se Oostende stihlo zformovat.
     
    43
    Zatím vůbec nic, jelikož Cardonův centr si stáhl ze vzduchu Dutoit.
     
    43
    Domácí celek přece jen trošku převzal aktivitu a snaží se soupeři vstřelit gól těsně před přestávkou. Další akce středem hřiště a uvidíme, co z ní bude.
    41. Omolo míří po rohu vedle
     
    41
    Asi jedna z největších šancí domácích. Mercier poslal výborný centr z rohu přímo na hlavičku Johanna Omola, který z malého vápna míří nad branku!
     
    41
    Ale vymysleli z něj jen střelu do zdi a následný roh, na který hosté odvrátili míč.
     
    40
    Kylian Hazard se po zákroku Žarko Tomaševiće ocitl na zemi, byl to ze strany beka hostí takový spíše sumó chvat. Domácí tak mají přímý volný kop zhruba 40 metrů od branky Dutoita.
     
    39
    Poměrně dost zmatků proběhlo v pokutovém území domácích po dlouhém autu. Faktem je ale to, že Kylian Hazard byl soupeřem přistrčen a pískán je útočný faul.
     
    39
    Nyní ale Nouri předvedl výborný skluz, zastavil soupeře a ihned rozehrál dopředu. Z toho všeho mají hosté aut poblíž vápna.
     
    38
    Amin Nouri, který hrál ze začátku výborně, nyní podcenil dlouhý nákop na Bruna, který se tak lehko dostal k míči. Zkusil rychlou střelu na vzdálenější tyč, kterou Dutoit dobře zlikvidoval.
     
    37
    Domácí to znovu zkusili po levé straně, ale tentokrát byl krajní bek Nouri se svými spoluhráči pozorný a nedovolili soupeři ani ten centr.
     
    36
    Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Lloyd Palun, ale byl hodně v záklonu a mířil nad. Ale jak hosté mohli domácího záložníka nechat takhle propadnout, to mi hlava nebere.
     
    35
    A tak je tu rázem akce na druhé straně. Tormin udělal kvanta rychlých kroků a šel do vápna, kde dával míč pod sebe, ale beci Oostende byli pozorní a srazili míč do autu.
    34. Sakala nemířil přesně
     
    34
    D'Haese předvedl na pravé straně výtečné zrychlení a jen co se přiblížil k vápnu, ihned poslal míč do ohně. Ten se přes obranný zákrok domácích odrazil na Fashiona Sakalu, jenže forvard Oostende naložil se situací špatně. Byl na penaltovém puntíku zcela volný a mířil do levé šibenice, kterou ale o dva metry netrefil. I když bych spíše řekl, že nemířil, a poslal míč vší silou na branku.
     
    33
    Že bychom sledovali nějakou dechberoucí podívanou, to se tedy říct nedá. Stav je stále po nule.
     
    32
    Paul Nardi si v pohodě stáhl míč k sobě a opět rozehrává na své parťáky. Ti drží míč a kombinují na půli hřiště.
    30. Bruno opět v ofsajdu
     
    30
    Mercier dostal míč před vápno, poté na Omola a ten krásnou uličkou vysunul Bruna, který se snažil přelstít gólmana, ale nepovedlo se mu to. A i kdyby, stejně by byl pískán další ofsajd domácího celku.
     
    29
    Sander Coopman, jeden z nejnadanějších fotbalistů současného kádru KV, který se k Oostende připojil před sezonou na hostování z Club Brugge, opět míří na hřiště.
     
    Dnešní zápas se hraje i s videoasistenty rozhodčího, tudíž mají soudci možnost jakoukoliv situaci přezkoumat.
     
    28
    Při centru na přední tyč vznikla v pokutovém území pořádná vřava, ve které inkasoval nějaký ten direkt Sande Coopman a musí být ošetřován.
    27. Nouri trefil vlastní tyč
     
    27
    Kylian Hazard si položil na zem Wouta Faese a namířil si to do vápna. Zkoušel přihrávku po zemi na spoluhráče, kterou nezachytil Nkaka, ale naopak Amin Nouri. Ten se ve skluzu snažil odehrát míč tak, že trefil levou tyčku, od které šel balon do zámezí.
     
    26
    Nákop Williama Dutoita, třicetiletého francouzského gólmana, ihned zachytili domácí a jdou dopředu.
     
    25
    Jenže chyba přichází i na domácí straně a míč se pomalu šourá do zámezí. Hodně nepřesný pokus o vysunutí útočníka Cardony.
     
    24
    Tklivá kombinace Oostende. Tak dlouho hosté kombinovali s míčem, až o něj nepřesnou přihrávkou přišli.
     
    23
    Tohle byl pořádně tvrdý faul na Fashiona Sakalu. Arnaud Lusamba mu pořádně naložil a ještě uštědřil nějaký ten menší nákop. Ale také bez karetního trestu.
    22. Gianni Bruno lapen v ofsajdu
     
    22
    O maličký kousíček, ukazuje Gianni Bruno, že byl nachytán v ofsajdu. Nákopem přeloboval gólmana, ale branka samozřejmě nemůže být uznána. A bylo to ne o malý kousek, ale zhruba o dva metry...
     
    21
    První výraznější faul. Wout Faes vzal přes nožky Irvina Cardonu, který pocítil tvrdost defenzívního záložníka hostí. Může být rád, že nedostal žlutou.
     
    20
    Tomašević viděl, že středem hřiště cesta dopředu nepovede, tak zahrál malou domů na stopera Coopmana. Po jeho nákopu ztrácí hosté míč.
     
    19
    Domácí celek to zkusil druhou stranou, ale ani tady nebyl úspěšný. Obrana Oostende zatím funguje výborně.
     
    18
    Kylian Hazard sebral přihrávku na půlce hřiště a motal soupeřům hlavy tak, že se prokličkoval až k pravému okraji vápna. Zkusil dlouhý nákop, ale ten sebral Dutoit jako malinu a ihned posílá míč dopředu.
     
    16
    Špatná rozehrávka Omola. Míč rychle vybojoval Goran Milović a zatáhl ho do vápna, nicméně poté chorvatský záložník minul vzdálenější tyčku.
     
    15
    Tomašević našel rychlým autem De Suttera, který zkusil štěstí ze třiceti metrů, ale vůbec netrefil branku.
     
    14
    Nyní ofsajd pískán není, i když to tak mohlo vypadat. Před přihrávkou na De Suttera byl pískán obranný faul a hosté budou rozehrávat z půlící čáry.
     
    13
    Takže zase útočí domácí. Středem hřiště to nešlo, proto Hazard dostal míč na pravou stranu pro Paluna, ale ani on se dobrou obranou soupeře neprodral.
     
    12
    Dvě špatné rozehrávky domácího týmu dávají míč pro Oostende, ale ani hosté dlouho u míče nezůstali. Pokud o vysunutí Robina D'Haeseho končí ofsajdem.
     
    11
    Xavier Mercier se neprotlačil přes obránce Nouriho, který míč pohlídal a poslal do zámezí. Další dobrá práce devětadvacetiletého norského beka.
     
    10
    Hraje se častěji na polovině hostů, to je třeba říct. Ale bez výraznějších šancí.
     
    9
    Domácí tým nyní zkoušel zahrozit po levé straně. Bruno posílal míč do vápna, kde ho dobře odklidil obránce Amin Nouri a ani z toho není pro domácí roh, nýbrž aut.
     
    7
    Dlouhý centrovaný míč dokázal zasáhnout Milović a odhlavičkovat na aut. Ten zahraje Lloyd Palun.
     
    6
    Další dlouhý nákop, tentokrát v podání hostí. D'Haese ale měl k míči výrazněji dál než gólman Nardi.
     
    5
    Nyní ale zahrozili i hosté. Také poprvé a také hodně výrazně. Tom De Sutter prošel do vápna a zkoušel křižnou střelu na vzdálenější tyčku. Gólman Nardi jeho pokus vyrazil. K dorážce už se dral Robbie D'Haese, ale tísněn obráncem nenasměřoval míč tam, kam by si přál.
     
    3
    Domácí celek je v úvodu zápasu aktivnější.
     
    2
    Tohle nebyl vůbec špatný míč, který dostal Gianni Bruno. Domácí útočník ho zpracoval a následně zkusil obhodit gólmana Dutoita, ale mířil těsně vedle levé tyče!
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Sestava hostí
    Soupiska domácího týmu

     
    Úvodní sestavy:

    Cercle Bruggy KSV: Nardi – Delacourt, Taravel, Omolo – Tormin, Lusamba, Hazard, Mercier, Palun – Cardona, Bruno.
    Náhradníci: Van Damme – Bongiovanni, Vitinho, A. Traoré, Gakpé, Marega, De Belder.

    KV Oostende: Dutoit – Milović, Coopman, Tomašević, Nouri – Nkaka, Lombaerts, Faes – F. Sakala, D'Haese, De Sutter.
    Náhradníci: Ondoa – Vanlerberghe, Nastić, Bataille, Boonen, De Bock, Guri..
     
    KV Oostende:
    Hosté jsou sice na předposledním místě, ale vzhledem k tomu, že v Belgii sestupuje přímo a pouze poslední tým tabulky, má Oostende poměrně dobré vyhlídky k udržení. Na poslední Lokeren má totiž čtyři kola před koncem náskok osmi bodů a už dnes se může zachránit. Ostatně, záchranu mohou slavit oba dva týmy, pokud právě Lokeren prohraje a Oostende urve tři body. Poté bude o sestupujícím definitivně jasno. A vzhledem k tomu, že poslední tým tabulky hraje na půdě Mouscronu, který má fantastickou formu a vyhrál pět zápasů za sebou, není to nic nepravděpodobného.
     
    Cercle Bruggy KSV:
    Nováček belgické soutěže, který v uplynulé sezoně úspěšně přešel přes Beershot do nejvyšší soutěže, je aktuálně na třináctém místě a na šestnáctou pozici, ze které se jako z jediné sestupuje, má náskok deseti bodů. Čtyři kola před koncem je to pro Cercle jasná zpráva, vysílající ty nejlepší signály k záchraně. Bruggy se tak nejspíše budou moct soustředit a připravovat na skupinu o účast v Evropské lize, kam jdou týmy na 7. – 15. místě, dva celky z druhé nejvyšší belgické soutěže a poražený "barážista" (v loňském případě právě Beershot).
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu belgické Jupiler league. Ta má na programu již své šestadvacáté kolo a v jeho rámci se utkají také dva týmy, které bojují a zřejmě budou bojovat úspěšně o holé přežití v nejvyšší soutěži. Cercle Bruggy KSV, které jsou v tabulce na třináctém místě, změří doma síly proti KV Oostende, předposlednímu klubu celé soutěže. Zápas začíná úderem 20 hodiny.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Lysý

    Góly: 64. Hazard, 88. Hazard – 75. Guri, 81. Boonen (Nardi P.)

    Karty:   54. Tomašević (OOS), 61. Boonen (OOS)   82. Faes (OOS)

    Nepremenená penalta: 81. Boonen (OOS), brankár Nardi zneškodnil


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:7.
    Cercle Brugge KSV: Nardi – Delacourt, Taravel (74. Marega), Omolo (83. De Belder) – Tormin, Lusamba, Hazard, Mercier, Palun – Cardona (71. A. Traoré), Bruno.
    Náhradníci: Van Damme – Bongiovanni, Vitinho, A. Traoré, Gakpé, Marega, De Belder.

    KV Oostende: Dutoit – Milović, Coopman (46. Boonen), Tomašević, Nouri – Nkaka, Lombaerts, Faes – F. Sakala (46. Nastić), D'Haese (68. Guri), De Sutter.
    Náhradníci: Ondoa – Vanlerberghe, Nastić, Bataille, Boonen, De Bock, Guri.

    Rozhodca: Alen Wesley