Burnley – Tottenham 2:1 (kon.) | Bournemouth – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Newcastle – Huddersfield Town 2:0 (kon.)
Leicester – Crystal Palace 1:4 (kon.)
koniec
Newcastle United
2:0 (0:0)
Huddersfield Town
Sobota 23.02.2019, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa domácim podarilo prelomiť tú gólovú smolu z prvého dejstva a po góloch Rondóna a Péreza zvíťazil Newcastle 2:0! Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii domáceho tímu, ktorý navyše ovládol aj všetko dôležité štatistiky a zaslúžene tak tri body ostávajú doma, ktoré sú ešte okorenené čistým kontom Martina Dúbravku.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (17:54:43)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Už sa však nič podstatného nedeje, o osude stretnutia je rozhodnuté. Tri body po zásluhe ostávajú v St James' Parku.
     
    90+1
    Hosťujúci Lowe ešte predsa len preveril kvality Martina Dúbravky, ale slovenský brankár jeho pokus úspešne vyboxoval do bezpečia.
     
    90
    Oba tímy ešte pobudnú na trávniku o tri minúty navyše!
     
    89
    Čoskoro sa naplní posledná minúta riadnej hracej doby tohto stretnutia. Uvidíme, či hlavný rozhodca Kevin Friend ešte niečo málo nadstaví nad rámec riadneho hracieho času.
     
    88
    A čo viac, črtá sa čisté konto pre slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku. Ten síce dnes veľa roboty nemal, ale čisté konto vždy poteší.
     
    87
    Záver riadnej hracej doby tohto stretnutia sa už pomaly blíži. Druhý polčas zvládol Newcastle veľmi dobre, v krátkom slede strelil dva góly a tak by si mal pripísať tri body do tabuľky.
     
    86
    Nový muž na ihrisku Joselu sa ihneď zapojil do ofenzívnej akcie svojho celku. Napokon sme však v jeho podaní sledovali len nepresnú prihrávku.
     
    85
    Obaja tréneri teda už využili všetky možné striedania. Takéto prerušenie hry nás už teda do konca stretnutia nečaká, ostáva dohrať 5 minút bez nadstaveného času.
     
    84
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza José Salomón Rondón, prichádza Joselu.
     
    83
    To by sa musel stať malý zázrak, aby domáci stratili tri body. Huddersfield sa navyše už len snaží dohrať toto stretnutie bez nejakej ujmy.
     
    82
    Newcastle ešte kombinuje na súperovej polovici, ale zbytočne sa nevrhá do riskantných útočných akcií. Takýto výsledkom strakám vyhovuje, zaručuje tri dôležité body do tabuľky.
     
    81
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Miguel Almirón, prichádza Christian Atsu.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca druhého polčasu. Vzhľadom na to, ako to na ihrisku vyzerá, skóre a len desať hráčov Huddersfieldu, tak sa zdá byť o osude tohto stretnutia rozhodnuté.
     
    79
    Veľmi aktívne do stretnutia naskočil z lavičky Kenedy. K dispozícii mal už dve veľké príležitosti na gól a aj teraz poriadne preveril kvality súperovej defenzívy.
     
    78
    Akonáhle sa hostia dostanú k lopte aspoň na malú chvíľu, tak sa nikam nehrnú. Kombinujú v zadných radoch, zrejme už nemajú ani síl na útočenie, keďže všetky svoje batérie minuli na bránenie.
     
    77
    Na obraze hry sa teda nič nemení, aj naďalej sledujeme útočnú aktivitu domácich. Zrejme tým rozhodujúcim faktorom bola červená karta z 21. minúte pre Smitha, po ktorej sa hostia definitívne rozpadli.
     
    76
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Laurent Depoitre, prichádza Steve Mounié.

    Miroslav Revaj

    Góly: 47. Rondón, 51. Ayoze Pérez

    Karty:   27. Yedlin (NEW), 57. Ritchie (NEW)   21. Smith (HUD)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 11:1. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:7.
    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Schär, Lascelles (C), Lejeune, Ritchie (67. Kenedy) – Ayoze Pérez, Hayden, Longstaff, Almirón (81. Atsu) – Rondón (84. Joselu).
    Náhradníci: Woodman – Atsu, P. Dummett, Joselu, Kenedy, Ki Song-jung, Manquillo.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Hogg, Bacuna (68. Biling) – Kachunga, Depoitre (76. Mounié), Puncheon (24. Hadergjonaj).
    Náhradníci: Hamer – Biling, Hadergjonaj, T. Kongolo, Mounié, Stankovič.

    Rozhodca: Kevin Friend

    Diváci: 52174