Burnley – Tottenham 2:1 (kon.) | Bournemouth – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Newcastle – Huddersfield Town 2:0 (kon.)
Leicester – Crystal Palace 1:4 (kon.)
koniec
Newcastle United
2:0 (0:0)
Huddersfield Town
Sobota 23.02.2019, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Newcastle United a Huddersfield Town. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00.

    Dnes je na programe 27. kola anglickej Premier League a proti sebe sa stretávajú tímy zo spodnej časti ligovej tabuľky. St James' Park bude hostiť stretnutie domáceho Newcastle a Huddersfieldu.

    Newcastle United:
    Domáci celok, v ktorého kádri sa nachádza aj slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka, sa nachádza na 16. mieste so ziskom 25 bodov. Newcastle strieda lepšie zápasy s horšími a od pásma zostupu ho delí len jeden bod. Domácich tak čaká ešte tvrdý boj o záchranu.

    Huddersfield Town:
    Hosťujúci celok sa momentálne nachádza na samom dne ligovej tabuľky so ziskom 11 bodov a tu už to smerom k záchrane nevyzerá ružovo. Nasvedčuje tomu aj posledná forma Huddersfieldu, len dve ligové víťazstvá sú veľmi zlou vizitkou.

    Favoritom tohto zápasu je tak domáci celok, ktorý stále bojuje o udržanie sa v najvyššej súťaži. Podarí sa teda Newcastlu získať veľmi dôležité tri body do tabuľky?
     
    Úvodné zostavy:

    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Schär, Lascelles (C), Lejeune, Ritchie – Ayoze Pérez, Hayden, Longstaff, Almirón – Rondón

    Náhradníci: Woodman – Atsu, P. Dummett, Joselu, Kenedy, Ki Song-jung, Manquillo

    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Hogg, Bacuna – Kachunga, Depoitre, Puncheon

    Náhradníci: Hamer – Biling, Hadergjonaj, T. Kongolo, Mounié, Stankovič
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie či už pomaličky aj podvečer! Dnes sa fanúšikovia anglickej Premier League môžu tešiť na 27. kolo tejto súťaže a konkrétne na štyri stretnutia. My v tomto prenose zavítame na St James' Park, kde domáci Newcastle aj v bráne s našim Martinom Dúbravkom privíta posledný celok ligovej tabuľky Huddersfield. Oba tímy sú namočené v záchranárskych prácach a tak je pre ne potrebný každý bod. Stretnutie sa o malú chvíľu začne, prajem vám teda príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí odohrajú toto stretnutie v dresoch bielej farby s čiernymi pruhmi. Aktuálne posledný celok anglickej Premier League odohrá toto stretnutie v žltých dresoch.
     
    2
    Huddersfield sa ihneď po zisku lopty pokúšal o prienik na útočnú polovicu a ten aj hosťom vyšiel. Prihrávku pred pokutové územie však obrana domácich odvracia do bezpečia.
     
    3
    Možno troška nečakane sú straky v úvode stretnutia pod menšín tlakom. Zatiaľ však súpera k ničomu vážnemu nepustili, ale musia sa mať neustále na pozore.
     
    4
    Hostia sú aj naďalej pri lopte a pomaličky sa znova presúvajú na útočnú polovicu. Huddersfield má zrejme už len teoretickú šancu na záchranu, na svojom konte má len dve ligové víťazstvá a to je veru naozaj málo.
     
    5
    To na druhej strane domáci ešte nemajú nič isté a budú musieť tvrdo bojovať, aby sa im podarilo v najvyššej súťaži udržať. Dopomôcť by im k tomu mal aj slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorý ani dnes nechýba v bráne Newcastlu.
     
    6
    Poďme už k tomu, čo sa deje na hracej ploche. Sledovali sme rýchly útok domáceho celku, ktorý potiahol po ľavej strane Almiron, ale jeho prízemný center pred bránu súpera putoval len do rukavíc brankára Lössla.
     
    7
    Obraz hry sa nám pomaličky mení, práve teraz sú pri lopte domáci futbalisti a usádzajú sa na útočnej polovici. Huddersfield sa tak bude musieť brániť, po tom svižnom úvode.
     
    8
    Škoda tejto situácie pre domáci celok, pretože sa z nej darilo určite vyťažiť viacej. V pokutovom území sa po zaváhaní súperovej obrany dostal do zakončenia Rondon, ale jeho pokus bol obranou súpera tečovaný na rohový kop.
     
    9
    Loptu od rohovej zástavky vyslal pred bránu hosťujúceho celku Ritchie, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a obrana Huddersfieldu získava loptu na svoje kopačky.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka už úspešne prebehla. Jej prvú polovicu hrali aktívnejšie hostia, tú druhú zase domáci. Uvidíme, ako sa bude ďalej toto stretnutie vyvíjať.
     
    11
    Zatiaľ čakáme aj na prvú zaujímavejšiu situáciu. Aj keď sa oba tímy snažia útočiť, je to dosť opatrné z oboch strán. Zrejme sa ešte nie je kam ponáhľať, sme len v úvode stretnutia.
     
    12
    Momentálne sledujeme kombináciu hosťujúceho celku, ktorý sa snaží postupne preniknúť až na polovicu súpera. St James' Park by však radšej videl opačnú situáciu.
     
    13
    Tak tomuto sa snáď ani nechce veriť! Almiron si skvelo nabehol za obranu súpera a sám postupoval na brankára hostí Lössl. Domáci futbalista sa následne rozhodol pre lob, ktorý však skončil len na tyčke. Do pokutového územia ešte rýchlo nabehol ďalší domáci futbalista a to Rondon, ale aj ten poslal loptu presne tam kam Almiron. Obrovské šťastie pre Huddersfield!
     
    14
    Domáci tak svoje dve príležitosti na úvodný presný zásah nevyužili a práve teraz sa budú musieť brániť. Huddersfield sa rýchlo presunul na útočnú polovicu a po faule získava priamy kop.
     
    15
    Túto štandardnú situáciu domáci ubránili a získavajú loptu na svoje kopačky. Straky sa okamžite pokúšajú o založenie rýchleho protiútoku a opäť tak vystaviť svojho súpera nebezpečenstvu.
     
    16
    Newcastle sa vydaril prechod pred pokutové územie súpera, následne zakončoval Rondón, ale jeho slabá strela mierila len do miest, kde stál pripravený brankár Lössl.
     
    17
    Aktívnejším dojmom tak teraz pôsobia domáci futbalisti, ktorí sa ako prví snažia strhnúť vedenie na svoju stranu. Mali k tomu už dve veľké príležitosti, ale aj šťastena zahrala s ich súperom.
     
    18
    Po dlhšej dobe tu bola aj útočná akcia zo strany hosťujúceho celku. Sledovali sme center pred bránu domácich, ale Dúbravka nemal s touto situáciu žiadne problémy a loptu schoval vo svojich rukaviciach.
     
    19
    Tretia veľká šanca pre domáci celok v prvom polčase! Rondon si prebral úspešný prízemný center, následne mal skvelú príležitosť na skórovanie, ale loptu napálil len do brankára Lössla, ktorý ju odráža na rohový kop!
     
    20
    Ten už nič zaujímavého neponúkol a tak sa Huddersfield snaží hru upokojiť. Straky mali už tri veľké šance aby otvorili skóre, ale stav zápasu je aj naďalej bezgólový.
     
    21
    Tak tu nemohlo nasledovať azda nič iné ako červená karta! Hosťujúci Smith veľmi nepríjemne poslal k zemi domáceho Almiróna, ktorý sa po jeho zásahu ihneď skácal k zemi a je určite rád, že je v poriadku a obišlo sa to bez vážneho zranenia. Huddersfield tak bude zvyšok zápasu dohrávať o jedného hráča menej.
    21. Tommy Smith (HUD)
     
    22
    Newcastle tak bude mať o jedného hráča na ihrisku viac a dá sa teda očakávať, že bude hrať smerom dopredu aktívnejšie. Straky sa už o to aj pokúšajú a kombinujú na útočnej polovici.
     
    23
    Domáci futbalisti zahrávali rohový kop, ale aj s týmto pokusom od rohovej zástavky si hostia poriadili úspešne. Zároveň sme už v druhej polovici prvého dejstva, domáci mali k dispozícii tri veľké šance a videli sme aj jednu červenú kartu.
     
    24
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Jason Puncheon, prichádza Florent Hadergjonaj.
     
    25
    Lössl s ďalším výborným zákrokom, ktorým drží svoj tím nad vodou! Rondonovi to tam ani teraz nepadlo, keď sa v pokutovom území súpera dostal k odrazenej lopte a jeho pokus k tyčke kryje brankár súpera!
     
    26
    Nasledoval tak ešte rohový kop v podaní domáceho celku, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Tlak Newcastlu tak stále narastá, už by to chcelo len gól v sieti súpera.
     
    27
    Žltú kartu dostáva DeAndre Yedlin (Newcastle United).
     
    28
    Po nedovolenom zákroku teraz bola lopta prisúdená Huddersfieldu a tak sa hostia snažia upokojiť hru. Hrajú o jedného hráča menej a tak to dnes zrejme budú chcieť len nejako ubrániť.
     
    29
    Domáci teraz vyčkávajú na ďalšiu gólovú príležitosť, ale z tohto útoku nezapršalo. Dlhý center za obranu súpera končí u brankára Lössla, ktorý má zatiaľ viacej práce ako jeho náprotivok Martin Dúbravka.
     
    30
    Tento neistý zákrok si však za klobúk určite nedá! Almiron si spracoval center do pokutového územia, následne slabšie vystrelil, ale Lösslovi prepadla lopta pomedzi ruky a na bránkovej čiare ho musel zachrániť obranca!
     
    31
    Aj keď hrajú hostia v oslabení o jedného hráča, tak sa neboja zaútočiť, aj keď to nie je v takých pravidelných intervaloch. Newcastle si tak z času na čas musí dať pozor aj v defenzíve.
     
    32
    Polhodina z tohto stretnutia je už minulosťou, stále čakáme na otvárací zásah. Jednoznačne najbližšie k nemu mali domáci futbalisti, ale nevyužili už viacero dobrých príležitostí a hrajú aj o jedného hráča viacej, keďže Smith v 21. minúte putoval pod sprchy.
     
    33
    Lössl išiel včas zo svojej brány a postrážil si túto dlhú prihrávku súpera. Následne sa snažil pozdržať rozohrávku tak dlho, ako sa len dalo.
     
    34
    Domácim to teraz nevychádza v útočnej fáze tak ako by si želali. Na svoju ďalšiu gólovú príležitosť tak musia čakať, čo sa môže prejaviť na ich nervozite.
     
    35
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti prvého polčasu. Na presný zásah stále čakáme a očakáva sa, žeby mal prísť od domáceho celku. Podarí sa strakám skórovať ešte pred polčasovou prestávkou?
     
    36
    Na bránu súpera však zo strany domácich miera len nepresné a zblokované pokusy. Brankár Lössl je tak najdlhšie pri lopte zo všetkých futbalistov Huddersfieldu.
     
    37
    Neujal sa ani tento prízemný center do pokutového územia, Newcastle však ešte ostáva na útočnej polovici. Huddersfield aj naďalej pozorne bráni aj napriek tomu, že hostí je o jedného hráča menej.
     
    38
    Aj tento nepresný center končí len u brankára Lössla. Ten je zatiaľ mužom s najväčšou prácou v tomto zápase a zrejme by si zaslúžil zvýšenie platu.
     
    39
    Už dlhšiu dobu sme nič zaujímavého v St James' Park nevideli. Pri lopte sú pochopiteľne častejšie domáci futbalisti, ale nedarí sa im prekonať defenzívu súpera.
     
    40
    V prvom polčase budú mať na to k dispozícii ešte približne päť minút. Straky sa snažia usadiť na útočnej polovici a tak potom dostať súpera pod tlak.
     
    41
    Huddersfield síce pod tým tlakom aj je, ale zbytočné chyby nerobí a keď už dôjde k ohrozeniu hosťujúcej brány, tak tam je pevná skala menom Lössl.
     
    42
    A po veľmi dlhej dobe si na loptu mohol siahnuť aj Martin Dúbravka. Riešil však len nevydarený center pred jeho bránu, loptu už rýchlo rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    43
    Ani Ayoze Pérez teraz nestrhol vedenie na domácu stranu! Veľmi skúsene si teraz počkal na loptu pred bránou hosťujúceho celku, ale jeho zakončenie kryje ďalším výborným zákrokom brankár Lössl!
     
    44
    Nasledoval tak ešte rohový kop v podaní Newcastlu, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Ostáva dohrať poslednú minútu z riadneho hracieho času prvého polčasu.
     
    45
    Napokon sa k prvému polčasu ešte pridávajú dve minúty!
     
    45+1
    Čo teraz zahodil Rondon! Sledovali sme skvelý center až pred bránu Huddersfieldu, domáci futbalista bol nikým nekrytý a už sa pripravoval na zakončenie hlavou, jeho pokus z bezprostrednej blízkosti však smeruje vedľa brány súpera!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas stretnutia v St James' Parku sa niesol v znamení festivalu zahodených šancí domáceho celku. Huddersfield pritom nemal až taký zlý vstup do stretnutia, ale postupne preberali iniciatívu domáci futbalisti a sledovali sme ich veľký tlak. V 21. minúte prišiel veľmi dôležitý moment zápasu, keď bol predčasne pod sprchy poslaný hosťujúci Smith a tak Huddersfield bude musieť toto stretnutie dohrávať o jedného hráča menej. Newcastle mal viacero skvelých šancí na skórovanie, ale vo väčšine prípadov zakročil výborne brankár Lössl, ktorý je tak zatiaľ hrdinom svojho tímu.

    Podarí sa domácim prelomiť streleckú smolu v druhom polčase? Či naopak hostia aj v oslabení ustoja nápor domácich a budú v tomto zápase bodovať? To sú otázky, na ktoré dostaneme odpoveď v druhom polčase. Druhé dejstvo tohto stretnutia sa začne približne o 17:03.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop patril oslabenému Huddersfieldu. Ani jeden z trénerov nepristúpil k zmene v zostave.
     
    47
    Newcastle United dal gól!
    Vynikajúci vstup domácich do druhého polčasu, konečne sa Newcastle dočkal tej zaslúženej odmeny v podobe presného zásahu a v 47. minúte tu je otvárací zásah tohto stretnutia! Hostia teraz prepadli pri bránení tejto akcie, až troch hráčov domácich nechali v pokutovom území v ideálnom postavení a napokon loptu do siete dopravil JOSÉ SALOMÓN RONDÓN – 1:0!
    47. José Salomón Rondón (NEW) - 1:0
     
    48
    Favorit stretnutia tak konečne prelomil gólovú smolu z prvého polčasu a psychicky mu to môže veľmi pomôcť. Uvidíme, ako sa bude ďalej toto stretnutie vyvíjať.
     
    49
    Straky pokračujú vo svojej aktivite a snažia sa pridať aj druhý presný zásah. Huddersfield je tak aj naďalej pod veľkým tlakom a nevyzerá to s hosťujúcim celkom dnes najlepšie.
     
    50
    Newcastle teraz pozorne vyčkáva a skúša postupný prechod na útočnú polovicu. Nie je sa kam ponáhľať, druhý polčas je ešte len vo svojom úvode.
     
    51
    Newcastle United dal gól!
    Domáci navyšujú svoje vedenie a vedú tak už o dva góly v tomto stretnutí! Straky založili postupný útok na súperovu polovicu, za obranu
    Huddersfieldu potom v pokutovom území smerovala presná prihrávka na
    AYOZA PÉREZA a ten presným zakončením zvyšuje na 2:0!
    51. Ayoze Pérez (NEW) - 2:0
     
    52
    Aktivita domáceho celku pokračuje ďalej. Predsa len hrá Newcastle o jedného hráča naviac a to sa teraz jednoznačne na ihrisku prejavuje.
     
    53
    Na malú chvíľu sa teraz po dlhej dobe do útoku dostali aj hostia. Nič zaujímavého sa im však vymyslieť nepodarilo a tak je opäť pri lopte Newcastle.
     
    54
    Huddersfield v tomto zápase ešte poriadne defenzívu domácich nepreveril, podobne aj Martin Dúbravka stále čaká na prvý vážnejší zákrok. Ak to však pôjde takto ďalej, môže byť z toho aj čisté konto.
     
    55
    Domáci zahrávali rohový kop, ktorý sa rozhodli skúsiť nakrátko, ale nevyšiel im podľa predstáv. Hostia si tak teraz budú môcť aspoň na malú chvíľu vydýchnuť.
     
    56
    Straky troška ubrali zo svojho tempa a nechali hrať aj svojho dnešného súpera. Ten je však už zrejme až moc frustrovaný a tak sa nezmohol na nič poriadne.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Matt Ritchie (Newcastle United).
     
    58
    Všetko sa však už postupne vracia do starých koľají. Aktivita je na stane domácich, ktorí sa pokúšajú o ďalšiu ofenzívnu akciu.
     
    59
    St James' Park sa teda baví futbalom, domáci zatiaľ smerujú k trom bodom, ktoré im určite veľmi pomôžu. Naopak hostia, sa zrejme budú musieť zmieriť s realitou.
     
    60
    Po hodine hry teda Newcastle vyhráva 2:0 po góloch Rondón a Péreza. Uvidíme, či sa dnes ešte dočkáme nejakého presného zásahu.
     
    62
    Dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli. Domáci to aj naďalej skúšajú smerom dopredu, ale teraz sa im nedarí prekonať súperovu defenzívu.
     
    63
    Zaujímavý je aj pohľad na štatistiku rohových kopov. V nich domáci tím dominuje pomerom 11:0!
     
    64
    Všetky ukazovateľa tak teda hovoria jasne, Newcastle by si mal doma udržať tri body. Už neraz sme sa však presvedčili, že zázraky sa dejú a nič nie je jasné, až kým nezaznie záverečný hvizd.
     
    65
    Po individuálnom prieniku prihrával loptu do pokutového územia súpera domáci Almirón, ale nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel. Huddersfield si tak teraz môže na chvíľu vydýchnuť.
     
    66
    Zbytočná strata lopty mohla pri troške šťastia viesť k tretiemu gólu v sieti hosťujúceho celku. Pérez si loptu v pokutovom území spracoval dobre, ale presnejšie vystreliť už nedokázal.
     
    67
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Matt Ritchie, prichádza Kenedy.
     
    68
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Juninho Bacuna, prichádza Philip Biling.
     
    69
    Opäť pokračuje nápor domáceho celku a budeme svedkami ďalšieho z domácich rohových kopov.
     
    70
    Ten však už nič zaujímavého neponúkol, hostia ho ubránili úspešne. Dlho však netrvalo a Newcastle je znova pri lopte.
     
    71
    Veľa nechýbalo a vedenie domácich mohlo byť navýšené! Ayoze Pérez si v pokutovom území presne spracoval prihrávku od spoluhráča, ale svoju strelu už nenamieril presne!
     
    72
    Dnešné stretnutie sleduje 52174 divákov.
     
    73
    Nový muž na ihrisku Kenedy sa mohol zapísať do gólových štatistík! Hostia opäť prepadli vo svojom pokutovom území, čoho sa snažil využiť spomínaný Kenedy a loptu mieril výborne pod brvno brány, ale fantastický zákrok predviedol Lössl a loptu vyráža do bezpečia!
     
    74
    Lössl viackrát dnes podržal svoj tím a nebyť neho, mohlo to byť pre domácich už niekoľkonásobné vedenie. Do konca zápasu tu máme stále nejaký ten čas a čo nie je tak môže byť.
     
    75
    Teraz pre zmenu konštrukcia brány zachránila hosťujúci celok! Kenedy napriahol k strele z väčšej vzdialenosti a jeho pokus končí na brvne!
     
    76
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Laurent Depoitre, prichádza Steve Mounié.
     
    77
    Na obraze hry sa teda nič nemení, aj naďalej sledujeme útočnú aktivitu domácich. Zrejme tým rozhodujúcim faktorom bola červená karta z 21. minúte pre Smitha, po ktorej sa hostia definitívne rozpadli.
     
    78
    Akonáhle sa hostia dostanú k lopte aspoň na malú chvíľu, tak sa nikam nehrnú. Kombinujú v zadných radoch, zrejme už nemajú ani síl na útočenie, keďže všetky svoje batérie minuli na bránenie.
     
    79
    Veľmi aktívne do stretnutia naskočil z lavičky Kenedy. K dispozícii mal už dve veľké príležitosti na gól a aj teraz poriadne preveril kvality súperovej defenzívy.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca druhého polčasu. Vzhľadom na to, ako to na ihrisku vyzerá, skóre a len desať hráčov Huddersfieldu, tak sa zdá byť o osude tohto stretnutia rozhodnuté.
     
    81
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Miguel Almirón, prichádza Christian Atsu.
     
    82
    Newcastle ešte kombinuje na súperovej polovici, ale zbytočne sa nevrhá do riskantných útočných akcií. Takýto výsledkom strakám vyhovuje, zaručuje tri dôležité body do tabuľky.
     
    83
    To by sa musel stať malý zázrak, aby domáci stratili tri body. Huddersfield sa navyše už len snaží dohrať toto stretnutie bez nejakej ujmy.
     
    84
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza José Salomón Rondón, prichádza Joselu.
     
    85
    Obaja tréneri teda už využili všetky možné striedania. Takéto prerušenie hry nás už teda do konca stretnutia nečaká, ostáva dohrať 5 minút bez nadstaveného času.
     
    86
    Nový muž na ihrisku Joselu sa ihneď zapojil do ofenzívnej akcie svojho celku. Napokon sme však v jeho podaní sledovali len nepresnú prihrávku.
     
    87
    Záver riadnej hracej doby tohto stretnutia sa už pomaly blíži. Druhý polčas zvládol Newcastle veľmi dobre, v krátkom slede strelil dva góly a tak by si mal pripísať tri body do tabuľky.
     
    88
    A čo viac, črtá sa čisté konto pre slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku. Ten síce dnes veľa roboty nemal, ale čisté konto vždy poteší.
     
    89
    Čoskoro sa naplní posledná minúta riadnej hracej doby tohto stretnutia. Uvidíme, či hlavný rozhodca Kevin Friend ešte niečo málo nadstaví nad rámec riadneho hracieho času.
     
    90
    Oba tímy ešte pobudnú na trávniku o tri minúty navyše!
     
    90+1
    Hosťujúci Lowe ešte predsa len preveril kvality Martina Dúbravky, ale slovenský brankár jeho pokus úspešne vyboxoval do bezpečia.
     
    90+2
    Už sa však nič podstatného nedeje, o osude stretnutia je rozhodnuté. Tri body po zásluhe ostávajú v St James' Parku.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa domácim podarilo prelomiť tú gólovú smolu z prvého dejstva a po góloch Rondóna a Péreza zvíťazil Newcastle 2:0! Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii domáceho tímu, ktorý navyše ovládol aj všetko dôležité štatistiky a zaslúžene tak tri body ostávajú doma, ktoré sú ešte okorenené čistým kontom Martina Dúbravku.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (17:54:43)

    Miroslav Revaj

    Góly: 47. Rondón, 51. Ayoze Pérez

    Karty:   27. Yedlin (NEW), 57. Ritchie (NEW)   21. Smith (HUD)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 11:1. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:7.
    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Schär, Lascelles (C), Lejeune, Ritchie (67. Kenedy) – Ayoze Pérez, Hayden, Longstaff, Almirón (81. Atsu) – Rondón (84. Joselu).
    Náhradníci: Woodman – Atsu, P. Dummett, Joselu, Kenedy, Ki Song-jung, Manquillo.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Hogg, Bacuna (68. Biling) – Kachunga, Depoitre (76. Mounié), Puncheon (24. Hadergjonaj).
    Náhradníci: Hamer – Biling, Hadergjonaj, T. Kongolo, Mounié, Stankovič.

    Rozhodca: Kevin Friend

    Diváci: 52174