Prostějov – Uh. Brod 7:0 (kon.) | Sokolov – Chrudim 1:2 (kon.) | Brno – Vyškov 5:1 (kon.)
Pardubice – Ústí n/O 5:1 (kon.) | Táborsko – Varnsdorf 1:1 (kon.) | Vlašim – Velvary 0:0 (kon.)
Jihlava – Skalica 1:2 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
5:1 (3:0)
MFK Vyškov
cz Sobota 23.02.2019, 13:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    81
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!

    Vyškov se dočkává alespoň symbolického snížení. Jakub Šural podběhl dlouhý míč dopředu a zabíhající MICHAL KLESA dokázal přelobovat vyběhnuvšího Halousku.
     
    59
    Brno právě vstřelilo branku!

    Krásnou branku nyní zaznamenal JAKUB PŘICHYSTAL! Ondřej Vintr pláchl svému obránci po levé lajně a našel Přichystala přesným centrem. Brněnský útočník, ač tísněn, dokázal zakončit exkluzivně.
     
    49
    Brno právě vstřelilo branku!

    LUKÁŠI MAGEROVI stačily pouhé čtyři minuty na to, aby se zapsal mezi střelce. Po přihrávce Ondřeje Vintra napálil míč nechytatelně pod břevno. Zbrojovka tak dokázala využít tlak i v úvodu druhé půle, když chvíli před gólem spálil další nájezd Přichystal.
     
    39
    Brno právě vstřelilo branku!

    Šumbera nejprve krásně přenesl míč na nabíhajícího Štěpanovského, ten vyslal k sólu Michala Škodu a už se zdálo, že brněnský útočník promarnil ideální šanci k zakončení. Škoda však nakonec zpětnou přihrávkou nabil na ránu ONDŘEJI SUKUPOVI a jeho přesná střela zapadla přesně k tyči Šustrovy brány.
     
    29
    Brno právě vstřelilo branku!

    Škoda pohotovou přihrávkou vyslal do situace 2 na 1 duo Přichystal – Šumbera. Přichystal ustál souboj s obráncem a naservíroval ŠIMONU ŠUMBEROVI míč takřka před prázdnou bránu. Zimní akvizice Zbrojovky již měla úlohu snadnou.
     
    10
    Brno právě vstřelilo branku!

    Zbrojovka úvodní převahu přetavila také v brzkou branku. Šumberův přesný centr našel hlavu ANTONÍNA RŮSKA a ten poslal míč nechytatelně do protipohybu Šustra.

    Daniel Král

    Góly: 10. Růsek, 29. Šumbera, 39. Sukup, 49. Magera, 59. Přichystal – 81. Klesa

    Karty:   43. Vintr (VKV)


    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup (65. Kotula), Kryštůfek (65. Vraštil), Krejčí (75. Šural), Eismann – Štepanovský (46. Bartolomeu), Bariš (75. Sedlák), Růsek, Šumbera (46. Vintr O.) – Škoda (46. Magera), Přichystal (65. Pachlopník)
    Náhradníci: Bartolomeu, Floder, Vraštil, Šural, Pachlopník, Magera, Vintr O., Kotula, Sedlák

    MFK Vyškov: Šustr – Hirsch, Malár, Krejčí (46. Němeček), Sečkář (46. Matocha) – Prestige, Jeřábek, Lahodný (46. Jakubov), Langer – Vintr M., Klesa
    Náhradníci: Juran, Němeček, Novotný, Matocha, Sedlmajer, Jakubov