Senica – Žilina 0:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 3:1 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
0:1 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 23.02.2019, 14:00 • Zelpo Arena, Podbrezová • Niké liga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Podbrezová v prvom polčase napriek hernej prevahe a šanciam skóre neotvorila, a tak domáci pykali, pretože Ružomberok sa v druhom dejstve zlepšil a strelil jediný gól, o ktorý sa postaral Zinedin Mustedanagić. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný víkend. (15:57:20)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Matúš Macík (MFK Ružomberok).
     
    90+3
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tihomir Kostadinov, prichádza Matúš Kmeť.
     
    90+2
    Victor Olatunji od postrannej čiary neposlal center na spoluhráčov, ale jeho pokus sa zniesol pod brvno, kde vynikajúce zasiahol Matúš Macík. Toto mohol byť ukážkový zásah.
     
    90+1
    Domáci získala rohový kop, po ktorom prišiel protiútok Ružomberka. Tihomir Kostadinov sa od polovice rútil sám na brankára, trafil tesne vedľa brány.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Zinedin Mustedanagić, prichádza Štefan Gerec.
     
    89
    Michal Breznaník strelou spred šestnástky trafil prvého hráča súpera. Následne sa Victor Olatunji nepresadil po pase zo stredu poľa, Matúš Macík bez problémov zasiahol.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza René Paraj, prichádza Daniel Pavúk.
     
    87
    Filip Halgoš to skúsil z priameho kopu strelou medzi tri žrde, avšak nedal jej žiadnu razanciu ani smer, takže Matúš Macík bez problémov zasiahol.
     
    86
    Michal Breznaník dostal loptu na pravú stranu, poslal center do malého vápna, avšak Ján Maslo situáciu postrážil. Nakoniec Miroslav Viazanko získal priamy kop spred šestnástky.
     
    85
    Filip Halgoš centrom na zadnú žrď získal rohový kop. Jozef Špyrka poslal pas na prvú žrď, tam zasiahol Tihomir Kostadinov a dostal loptu odkopom do bezpečia.
     
    84
    Zinedin Mustedanagić poslal z priameho kopu veľmi pekný pas na prednú žrď, Ismar Tandir v ideálnej pozícii len tesne minul priestor troch žrdí.
     
    83
    Hostia prešli do protiútoku. Center sprava chcel zakončiť nožničkami Kristi Qose, lopta ho minula. Následne práve tento Albánec získava priamy kop vedľa šestnástky Podbrezovej.
     
    82
    Michal Breznaník centrom do šestnástky spoluhráčov nenašiel, vzápätí nepresne prihrával aj mladý Filip Halgoš. Podbrezová ostáva pri vápne hostí.
     
    81
    Podbrezovej sa už kráti čas a nevie sa dostať do šestnástky hostí, kde by dokázala niečo vymyslieť. Uvidíme, či sa to v závere nejako zmení.
     
    80
    Filip Twardzik sa snažil presadiť sa na ľavej strane, kde situáciu zvládol Jozef Špyrka a dokonca získal faul. Rozohrávať bude Martin Vantruba.
     
    79
    Victor Olatunji sa najlepšie zorientoval vo svoje šestnástke, loptu dostal preč. Následný pas späť však prináša ďalší roh, vybojoval ho Zinedin Mustedanagić.
     
    78
    Zinedin Mustedanagić centroval sprava iba k hráčom súpera, následná strela z diaľky bola tečovaná a Ružomberok získal rohový kop.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 60. Mustedanagić

    Karty:   39. Obročník (POD), 77. Breznaník (POD) – 20. Mustedanagić (RUZ), 55. Kružliak (RUZ), 73. Qose (RUZ), 90+4. Macík (RUZ)


    FK Železiarne Podbrezová: Vantruba – Obročník, Oravec (46. Bartoš), Kiwior, Mojžiš – Viazanko (C), Paraj (88. Pavúk) – Urbanič (65. Halgoš), Špyrka, Breznaník – Olatunji.
    Náhradníci: Ludha – Podstavek, Pavúk, Galčík, Voško, Bartoš, Halgoš.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo, Kružliak (C), Twardzik – Qose, Kochan (69. Takáč) – Gál-Andrezly, Mustedanagić (90. Gerec), Kostadinov (90+3. Kmeť) – Tandir.
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Takáč, Jedinák, Gerec, Brenkus, Bobček.

    Rozhodca: Ochotnický – Žákech, Galo – Chmura