B. Bystrica – Poprad 2:5 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 8:3 (kon.)
Detva – Nitra 1:3 (kon.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
koniec
HC Košice
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 26.02.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 55. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa záps posledného tohtosezónneho tipsportligového kola pred vyraďovacími bojmi. Sily si v ňom merali HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Spokojnejší s výsledkom môžu byť domáci, ktorí zvíťazili 4:0 a do tabuľky si tak pripisujú tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 38:16

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:38:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:49
    Košice dali gól!
    Košice dávajú výsledku, zdá sa, finálnu podobu. OLIVER JOKEĽ teraz zúročil dokonalú milimetrovú prihrávku pred bránku, nastavil čepeľ svojej hokejky a prekonal Kislicyna. Asistencie: Tomáš Klíma, Martin Dudáš.
     
    58:30
    Posledné dve minúty, puk je pri Habalovi.
     
    57:40
    Posledné tri minúty zápasu. Eliezer Šerbatov sa nebezpečne zahral svojou hokejkou, puk ale napokon netrafil. Oceliari to už zrejme počas presilovky nestihnú.
     
    56:57
    Sýkorova prihrávka pred bránku, Petráš mu puk zbytočne vrátil. Sýkorovi navyše prepadol do stredného pásma, a tak sa Košice sami pripravili o možnosť hrať v útočnom pásme.
     
    56:13
    Pískané je postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, hra je vykázaná do stredného pásma.
     
    55:47
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Filip Čenka – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    55:47
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    54:54
    Nepresný pokus zadunel na plexiskle, Anton Kislicyn si dal pozor aj na prípadný nepríjemný odraz puku. Jeho spoluhráči teraz budú môcť kombinovať.
     
    53:25
    Oba celky hrajú v plnom počte. Vhadzovalo sa pred Habalom. túto situáciu zvládli lepšie Oceliari. Tí sa tak s pukom presunú ďaleko od svojej bránky.
     
    52:38
    Zápas poriadne stráca na svojom tempe, únava oboch celkov je zjavná. O víťazovi je prakticky rozhodnuté, Liptovský Mikuláš sa po celý čas bráni.
     
    51:16
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Robert Huna – 2 min., sekanie).
     
    47:37
    Košičanom sa pri modrej čiare otváral priestor na streľbu, čo okamžite využili. Pravá noha Kislicyna bola v plnej permanencii a puk poslala do bezpečnej zóny.
     
    46:30
    Šerbatov našiel peknou zadovkou Ignatuškina, ten chcel puk poslať rovnakým spôsobom pred bránkovisko. Nepodarilo sa mu to, kombinovať tak budú hostia.
     
    45:37
    Mezovský posunul puk po ľavej strane svojim spoluhráčom a odišiel striedať. Keďže Liptovský Mikulíáš v strednom pásme neuspel, podobne učinili aj Mezovského spoluhráči.
     
    44:09
    Udeje sa tak až teraz. Habal klepe svojou hokejkou po ľadovej ploche, už to zrejme Oceliari počas početnej výhody nestihnú.
     
    43:26
    Zakončenie príklepom z pravého kruhu na vhadzovanie, Kislicyn mal celú situáciu pod kontrolou. Hra je prerušená, z obrannej tretiny Liptovského Mikuláša sa nepresťahuje.
     
    42:52
    Košice od úvodu s presilovkovým tlakom, Spilar však už nenačasoval svoju prihrávku úplne ideálne a trafil súpera do jeho korčule. Puk prepadne do stredného pásma.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Klíma (Dudáš), 24. Koch, 25. Jokeľ (Galamboš, Dudáš), 58. Jokeľ (Klíma, Dudáš)


    HC Košice: Habal (Laco) – Slovák (A), Koch, Šedivý, Derljuk, Pretnar, Dudáš (A), Čížek – Spilar (C), Suja, Lušňák – Sýkora, Brophey, Kafka – Šerbatov, Ignatuškin, Petráš – Klíma, Galamboš, Jokeľ – Žitný
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn (Šimko) – Droppa, Kurali, Nemec, Nádašdi (C), Bača, Mezovský (A), Piatka, Števuliak – Zahradník, Ro. Huna (A), Nechaj – Čenka, Oško, J. Sukeľ – Rolný, Tamáši, Žiak – Parobek

    Rozhodca: Štefik, Orolin – Stanzel, Durmis