Frankfurt – Hoffenheim 3:2 (kon.) | Hertha – Mainz 2:1 (kon.) | Leverkusen – Freiburg 2:0 (kon.)
Norimberk – Lipsko 0:1 (kon.) | Schalke – Düsseldorf 0:4 (kon.) | Mönchengladbach – Bayern 1:5 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:2 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
cz Sobota 02.03.2019, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    90+6. Gonçalo PACIÊNCIA - 3:2
     
    90+6
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr zápasu! Do konce šesté minuty nastaveného času zbývalo dvacet sekund. Hallerův nadýchaný centr přeletěl obránce a zamířil ke vzdálenější tyči ke střídajícímu GONCALU PACIENCIOVI, který parádní hlavičku umístil mimo dosah Baumanna.
    90+1. Sébastien HALLER - 2:2
     
    90+1
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Exploze radosti ve Frankfurtu! Kostić vybojoval na Joelintonovi rohový kop. Ten domácí rozehráli nakrátko, ale ihned poté přiletěl centr do pokutového území Hoffenheimu, kde zůstal zcela osamocený SÉBASTIEN HALLER, který zamířil hlavou ideálně k pravé tyči.
    61. Ishak BELFODIL - 1:2
     
    61
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim je za svou aktivitu ve druhém poločase odměněn vedoucí brankou! Joelinton byl sice ve středu pole faulován, ale hlavní rozhodčí ponechal hostům výhodu. ISHAK BELFODIL si skvěle zpracoval dlouhý pas, poté si kličkou do středu udělal prostor ke střele a tu ukryl mezi nohama bránícího Da Costy.
    45. JOELINTON - 1:1
     
    45
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Parádní akce Hoffenheimu a je srovnáno! Už se zdálo, že Frankfurt udrží jednobrankové vedení do přestávky, ale do by nesměl přijít skvělý útok hostů. Po Belfodilově přihrávce po trávníku zakončoval patou střídající Szalai, ale míč jen tečoval k zadní tyči, kde ve skluzu dopravil míč do sítě JOELINTON.
    21. Ante REBIĆ - 1:0
     
    21
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Faul na hranici vápna je potrestán! Míč si postavil na místo přestupku Filip Kostić, který chtěl pálit přes zeď, ale míč ještě trefil hlavu ANTEHO REBIĆE. Baumann už na brankové lajně nedokázal zareagovat na změnu dráhy letu míče a zůstal jako přikovaný.

    Vít Schück

    Góly: 21. Rebić (Kostić), 90+1. Haller (Gaćinović), 90+6. Paciência (Haller) – 45. Joelinton (Szalai), 61. Belfodil (Nuhu)

    Karty:   16. Nuhu (HOF), 90+4. Kramarić (HOF)   67. Nuhu (HOF)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 7:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:16.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré (71. Willems), Hinteregger, N'Dicka – D. da Costa, Hasebe (C), Rode (82. Paciência), Kostić – Haller, Gaćinović, Rebić (46. Jović).
    Náhradníci: Rönnow – Falette, de Guzmán, Jović, Willems, Russ, Paciência.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Brenet, Nuhu, S. Posch, N. Schulz – Demirbay (40. Szalai), Grillitsch, Amiri (84. Amade) – Belfodil (81. Nelson), Joelinton, Kramarić.
    Náhradníci: Stolz – Nelson, Otto, Szalai, Amade, Wähling, Chana.

    Rozhodca: Gräfe – Kleve, Sinn