Samara – Jenisej 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:0 (1:0)
FC Rubin Kazaň
cz Sobota 09.03.2019, 14:30 • VEB Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají ještě jednu branku! Mário Fernándes našel přihrávkou do středu šestnáctky Rubinu volného JAKU BIJOLA, který přesnou střelou z první poslal míč od levé tyče do brány. Asistence: Mário Fernandes.
     
    90
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Ilzat Achmetov, přichází Jaka Bijol.
     
    85
    Žlutou kartu za podražení Baškirova dostává Igor Divejev (CSKA Moskva).
     
    85
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Fjodor Čalov, přichází Arnór Sigurdsson.
     
    83
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvojgólového náskoku! Bajramjan ztratil míč ve středu pole a ten se dostal k Obljakovovi, který našel krásným obloučkem za obranu nabíhajícího FJODORA ČALOVA a ten dalším obloučkem poslal míč do brány Rubinu. Čalov potvrdil pozici nejlepšího střelce ruské ligy desátým gólem. Asistence: Ivan Obljakov.
     
    74
    Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Vlašiće dostává Igor Konovalov (FC Rubin Kazaň).
     
    71
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Alexandr Bucharov, přichází Artur Sagitov.
     
    70
    Krásná kombinace domácích vedla k další velké příležitosti! Obljakovův centr byl sražen k Vlašićovi, který byl úplně osamocen uprostřed šestnáctky Rubinu. Hlavičku Chorvata zblízka skvělým zákrokem vyrazil gólman Baburin.
     
    66
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Takuma Nišimura, přichází Kristijan Bistrović.
     
    64
    A hned přichází další karta pro Rubin. Žlutou kartu za podražení Achmetova zezadu dostává Jevgenij Baškirov (FC Rubin Kazaň).
     
    62
    První žlutou kartu zápasu dostává za brutální skluz proti Obljakovovi Ruslan Kambolov (FC Rubin Kazaň). Táto karta měla výrazný nádech červené...
     
    62
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Pavel Mogilevec, přichází Choren Bajramjan.
     
    54
    Čalov našel krásnou přihrávkou na pravou stranu Obljakova, který ale míč podkopl až příliš a vystřelil vysoko nad bránu Rubinu.
     
    53
    Domácí hezky zakombinovali na hranici pokutového území a Nišimura s Čalovem se dostali do pokutového území. Navzájem si ale vadili, takže nemohli zakončit, pak ale tečovanou střelu Čalova vyrazil brankář Baburin.
     
    46
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Vjačeslav Podběrjozkin, přichází Jevgenij Baškirov.
     
    38
    Fernandes poslal přízemný centr z pravé strany na nabíhajícho Ščennikova, který střílel z hranice šestnáctky. Střela mu ale moc nesedla a napokon míč chytil gólman Kazaně Baburin.
     
    23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre! Ščennikovův centr sklepl hlavou před bránu Rubinu Fernandes a tam ještě posunul míč patou za sebe Čalov na TAKUMU NIŠIMURU. Japonec sice při zakončení podklouzl, míč ale poslal k levé tyči brány Kazaně. Asistence: Fjodor Čalov.
     
    18
    CSKA nadále obléhá pokutové území hostů. Fernandes uvolnil Vlašića, kterého střelu k pravé tyči musel vyrazit gólman Rubinu Baburin. Nišimura pak míč netrefil a ten skončil mimo bránu hostů.
     
    7
    Po centru z levé strany vznikl před bránou Rubinu velký chaos, na konci kterého se snažil o akrobatické zakončení Fernandes. Míč zablokoval na poslední chvíli obránce Kambolov.
     
    2
    Polozův centr odhlavičkoval první bránící hráč CSKA na přední tyči, pak se ale míč vrátil k hostům. Polozův centr se dostal k nabíhajícímu Callagovovi, který ho zblízka poslal nad bránu domácích.

    Michal Sadlek

    Góly: 23. Nišimura (Čalov), 83. Čalov (Obljakov), 90+4. Bijol (Mário Fernandes)

    Karty:   85. Divejev (CSK) – 62. Kambolov (RKZ), 64. Baškirov (RKZ), 74. Konovalov (RKZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:10.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Divejev, Becao, Magnússon, Ščennikov – Mário Fernandes, Vlašić, I. Achmetov (90. Bijol), Obljakov – Nišimura (66. Bistrović), Čalov (85. Sigurdsson).
    Náhradníci: Pomazun, Kyrnac – Vasin, Jefremov, Sigurdsson, N'diaye, Bistrović, Bijol, Tiknizjan.

    FC Rubin Kazaň: Baburin – Callagov, Kambolov (C), Granat, Sorokin, Ustinov – Podběrjozkin (46. Baškirov), Mogilevec (62. Bajramjan), Konovalov – Poloz, Bucharov (71. Sagitov).
    Náhradníci: Konovalov, Tušjov – Uremović, Baškirov, Pantělejev, Akbašev, I. Kalinin, Bajramjan, Mikušin, Abdullin, Sagitov, Stěpanov.

    Rozhodca: Kirill Levnikov