Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 15.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Play-out extraligy (ČR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (19:53:57)
     
    Chomutov si dál komplikuje cestu za záchranou, jelikož nestačil v derby na Litvínov. Hostující celek hrál v klidu, jelikož už mu o nic nejde. Nutno říct, že VERVA byla lepším celkem a zaslouženě připisuje do tabulky tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Oddechový čas pro domácí a je jasné, že Justin Peters už zůstane na střídačce.
     
    59:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Kašpar – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Jan Stránský zachytil puk na vrcholu kruhů a z otočky vystřelil. Jaroslav Janus byl opět připravený a je rozdílovým hráčem zápasu.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Jan Havel.
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., hákování).
     
    57:00
    Domácí na konci oslabení ujeli do přečíslení, které chtěl vyřešit sám Jan Stránský. Jeho pokus orazítkoval jen pravou tyčku, a tak hostujícímu brankáři musí zvonit v uších ještě teď. Chomutovské publikum už se radovalo, ale předčasně.
     
    56:14
    Z levé strany nejprve střílel Lukáš Doudera, jenž trefil soupeře. Kotouč se odrazil mezi kruhy, kde se nacházel Viktor Hübl, jenž zamířil do hrudi kanadského gólmana.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., držení).
     
    54:39
    Vladimír Růžička od pravého mantinelu chtěl přihrát na spoluhráče před brankou, ale trefil jen hůl soupeře, a tak se Piráti musejí velmi rychle vracet.
     
    53:37
    Hostující celek se nachází po druhé inkasované brance pod tlakem, a tak přichází vyhození po hrazení. Následuje vhazování po pravé ruce Jaroslava Januse.
    52:41 Petr KOBLASA - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od modré čáry vystřelil Lukáš Kovář, jehož zakončení bylo sražené vedle brány. Zpoza brány pak přesně přihrál Vladimír Růžička, jenž mezi kruhy našel osamoceného PETRA KOBLASU. Chomutovský útočník na nic nečekal a z jedné trefil odkrytou část branky. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Stránský.
     
    51:56
    Od levého mantinelu zakončoval nestárnoucí Radek Duda, jenž trefil prostor, kde se nacházela Janusova lapačka.
     
    50:55
    Proti holi dostal puk na modrou čáru Roman Graborenko, jeho dělovka z jedné mířila do branky. Jenže kanadský gólman zasáhl širokou holí.
     
    50:15
    Odražený puk mířil do předbrankového prostoru, kde se nacházel David Drašar. Hostující mladík byl ve velkém úhlu, a tak zamířil jen do boční strany sítě.
     
    49:18
    Vladimír Růžička si od mantinelu najel do střelecké pozice. Ovšem do zakončení mu vložil hůl soupeř a puk poté zamířil znovu do ochranné sítě.
     
    48:26
    Radek Duda mohl postupovat sám na brankáře, ale místo střely zvolil přibrždění, čímž se chtěl zbavit vracející se ho beka. Ovšem kotouč mu utekl k hrazení a ze šance nic nebylo.
     
    47:38
    Z pravé strany se pokusil naplnit svou dávku štěstí Adam Raška. Ovšem Jaroslav Janus byl z první tyče připraven a opět si připisuje zákrok do statistik.
     
    46:34
    Od modré čáry vystřelil David Štich, jehož pokus vypadl brankáři před sebe. Na hranici brankoviště se nacházel Jakub Sklenář, který trestuhodně netrefil poloprázdnou branku Litvínova.
     
    46:03
    Od modré čáry na druhé straně zakončoval Lukáš Kovář, jehož zakončení brankáři vypadlo z lapačky. Ovšem v předbrankovém prostoru se nikdo další z Pirátů nenacházel.
     
    45:10
    Od modré čáry vystřelil Marek Trončinský, jehož pokus tečoval do protipohybu kanadského gólmana Jan Myšák. Po jeho teči zamířila černá guma jen těsně vedle levé tyče.
     
    44:22
    Hosté se dostali do přečíslení! Kotouč z pravé strany mířil do levého kruhu, kde se nacházel Lukáš Válek, jenž mířil na první tyč. Jenže Justin Peters se skvěle přesunul a ramenem zasáhl.
     
    44:01
    A další zakázané uvolnění, tentokrát na straně hostujícího celku.
     
    43:25
    David Štich se ocitl pod tlakem, a tak vyhodil na zakázané uvolnění. Chomutov si neví rady s přechodem přes neutrální zónu.
     
    42:22
    VERVA se pokoušela o dlouhou přihrávku, která skončila na zakázaném uvolnění. Hra se opět přesune před branku, kterou hájí Jaroslav Janus.
     
    42:00
    Z levé strany vypálil Jakub Březák, který zamířil jen do hrudi kanadského maskovaného muže. Následuje vhazování po pravé ruce Justina Peterse.
     
    41:42
    Chomutov se asi třikrát pokusil založit útok, jenže ani jednou nepřešel přes střední pásmo, kde Litvínov rozestavil svou žlutočernou hráz.
     
    40:12
    Lukáš Doudera se podíval na čárového sudího a věděl, že signalizuje ofsajd. Stejně do pásma vjel, a tak se píská úmyslný ofsajd.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V první minutě prostřední části Jan Myšák z velkého úhlu trefil Knotovu hůl, od které se puk obloučkem odrazil do sítě. V dalším průběhu se Piráti museli bránit v oslabeních, v tom druhé se jim podařilo snížit na 1:3 zásluhou Lukáše Vantucha. V polovině duelu Verva dostala minutu v pěti proti třem, čehož ránou po ledě využil Martin Hanzl. V dalším průběhu se domácí tlačili do útoku, ale snížení nevybojovali.

    Střely na branku: 22:21.
    Střely na branku ve druhé třetině: 15:9.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Před Pavlem Klhůfkem všichni spoluhráči ujížděli, a tak to vzala chomutovská dvaadvacítka na sebe. Jenže zakončení z pravé strany bylo přizvednuté do ochranné sítě.
     
    39:10
    Za brankou Litvínova pracoval Radek Duda, jenž se snažil přihrát před bránu. Ovšem puk si pohlídal Jaroslav Janus, který hru opět přerušil.
     
    38:33
    Bohumil Jank po zavezení puku hledal zadovkou spoluhráče, jenže našel jen soupeře, jenž okamžitě vyhazuje.
     
    37:55
    Piráti neprožívají dobré utkání a ani tuto přesilovou hru. Po nahození se Litvínovu znovu podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Strejček – 2 min., napadení).
     
    37:25
    Pavel Klhůfek se dostal k dorážce a poté byl faulován. Ovšem nic to nemění na tom, že chomutovský útočník se mezi střelce zatím nezapíše.
     
    37:12
    Hostující tým vyhazoval po hrazení, ovšem Ronald Knot pásmo zavře a ještě vystřelil. Jeho pokus pak vyrazil Jaroslav Janus do ochranné sítě, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    36:27
    Piráti nevěděli kudy kam, a tak obloučkem posunuli kotouč do středního pásma. VERVA se pak chtěl rychle vrátit do pásma, ale vyhodila puk mezi diváky.
     
    35:47
    Litvínov se hnal do další útočné akce, ale nepohlídal si přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd se hra vrátí do neutrální zóny.
     
    35:07
    Z vrcholu levého kruhu zakončoval Lukáš Kovář, který měl dost času přesně zamířit. Ovšem opak byl pravdou a zakončení se do prostoru tří tyčí nevešlo.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 833 diváků.
     
    34:38
    Bohumil Jank neměl komu přihrát, a tak zkusil pozornost vlastního brankáře. Justin Peters se překvapit nenechal, a tak mu černou gumu rychle vrátil.
     
    33:16
    Z pravého kruhu vyslal nepřesný pokus Vladimír Růžička. Poté akce Chomutova pokračovala a mezi kruhy se ocitl Jan Stránský, který mířil na první tyč. Jenže Jaroslav Janus opět zasáhl a hru přerušil.
     
    32:32
    Brett Flemming zakončoval od modré čáry, ale jeho pokus byl zastaven. VERVA poté snadno vyhazuje a ještě stihne vystřídat.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    31:33
    Filip Helt přihrával před branku, kam si sjížděl jeho spoluhráč. Ovšem domácí brankář se stihl přesunout a puk schovat do výstroje.
    30:48 Martin HANZL - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá i dvojnásobnou početní výhodu! Lukáš Kašpar našel přesným pasem zpoza branky najetého MARTINA HANZLA. Jeho pokus z mezikruží zastavila až síť za Justinem Petersem. Asistence: Lukáš Kašpar a Jan Ščotka.
     
    30:26
    V předbrankovém prostoru se nacházel Martin Hanzl, který se snažil zakončit na zadní tyč. Kanadský gólman stihl zareagovat.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ivan Huml – 2 min., nesportovní chování).
    29:37 Lukáš VANTUCH - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Roman Graborenko si dlouho rovnal puk ke střele, až upadl. Lukáš Kovář přistrčil černou gumu na LUKÁŠE VANTUCHA, který na dvakrát překonal Jaroslava Januse. Asistence: Lukáš Kovář.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., držení).
     
    28:34
    David Drašar našel kotouč mezi bruslemi soupeře a z mezikruží hned vypálil. Justin Peters byl tentokrát na správném místě a opět se hra přerušuje.
     
    27:16
    Další zakončení Chomutova mířilo jen do připraveného Jaroslava Januse. Následně byl domácí hráč na hostujícího gólmana natlačen, a tak se hra přerušila.
     
    26:37
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Ronald Knot, jehož pokus v předbrankovém prostoru tečoval Marek Tomica. Domácí kapitán však neměl štěstí a puk zamířil jen vedle brány.
     
    26:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., hrubost).
     
    25:53
    Ronald Knot neměl komu přihrát, a tak zkusil vystřelit. Jeho pokus viděl slovenský gólman na poslední chvíli, ale opět stihl zareagovat.
     
    25:09
    V předbrankovém prostoru se nacházel Viktor Hübl, jenž trefil bránícího hráče. Chomutovští poté vyhráli souboj u mantinelu a znovu vyhazují.
     
    24:19
    Po pravé straně ujížděl Petr Koblasa, jenž hledal před brankou Pavla Klhůfka. Ovšem ten na černou gumu nedosáhl, a tak se Piráti musejí rychle vracet.
     
    23:51
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Roman Graborenko, jehož pokus byl mezi kruhy tečován vedle brány. Následně Chomutov vyhodil přes všechny čáry.
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., hákování).
     
    23:23
    Z levého kruhu pro vhazování zakončoval Masi Marjamäki, který trefil hůl soupeře. Černá guma pak letěla k zadnímu mantinelu a Litvínov se žene do útoku.
     
    22:38
    Po přejetí červené čáry se ke střele odhodlal Viktor Hübl, jenž trefil soupeře, a tak kotouč zamířil jen do rohu hrací plochy.
     
    21:56
    Hostující celek si na ledové ploše dělá co chce. Piráti nevědí kam dřív skočit a jejich výkon není dobrý.
    20:48 Jan MYŠÁK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je gól, který překvapil všechny zúčastněné! JAN MYŠÁK vystřelil z levého kruhu, ovšem trefil hokejku bránícího hráče. Puk poté zaplul pod horní tyč, což překvapilo především Justina Peterse. Asistence: Lukáš Kašpar.
     
    20:25
    Od modré čáry vystřelil přes obránce Brett Flemming, jehož pokus mířil do bližší šibenice. Jenže Jaroslav Janus viděl a černou gumu vyrazil do ochranné sítě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Ještě před začátkem třetiny se do sebe zaklesli David Štich a Martin Havelka. Oba kohouti se ale rychle uklidnili a může se pokračovat ve hře.
     
    První třetina je u konce a nutno říct, že Chomutovští hrají hodně špatně, což v přestávkovém rozhovoru potvrdil také David Štich. Naopak Litvínov může být spokojený, je lepší a zaslouženě vede. O první zásah se po chybě Vladimíra Růžičky postaral Viktor Hübl, jehož ještě doplnil David Drašar, který zaznamenal první trefu v Tipsport extralize.

    Střely na branku: 7:12.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Z vrcholu levého kruhu přes obránce vystřelil na první tyč Lukáš Doudera, ovšem kanadský brankář si připisuje do statistik další zákrok lapačkou.
     
    17:55
    Adam Raška nejprve schytal čistý hit a poté se vydal za branku, kde puk znovu získal. Ovšem snažil se najít střeleckou pozici, ovšem obránci ho do ní nepustili.
     
    17:16
    Chomutov uzamkl soupeře v jeho pásmu, VERVA vůbec nic nevymýšlela a vyhodila na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levici slovenského gólmana.
     
    17:16
    Omlouváme se za technické potíže!
    14:43 David DRAŠAR - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve do samostatného úniku ujel Josef Jícha, jenž střelou k levé tyči nepřekonal kanadského gólmana. Akce Litvínova pokračovala dále a první branku v Tipsport extralize si připisuje DAVID DRAŠAR. Dvacetiletý útočník se ocitl mezi kruhu, odkud překonal Justina Peterse. Bez asistence.
     
    14:24
    Od modré čáry vypálil přes obránce David Štich, jehož pokus viděl na poslední chvíli Jaroslav Janus. Slovenský gólman ale stihl rozkleknout a kotouč vyrazit.
     
    12:47
    Do útočného pásma vletěl Jan Myšák, který se pokusil zakončit z kruhu pro vhazování. Jeho pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    11:34
    Podél mantinelu za branku vjel Ondřej Jurčík, který hledal v předbrankovém prostoru spoluhráče. Ovšem Martin Havelka se k zakončení nedostal, jelikož zapracovala domácí obrana.
     
    11:34
    Podél mantinelu za branku vjel Ondřej Jurčík, který hledal v předbrankovém prostoru spoluhráče. Ovšem Martin Havelka se k zakončení nedostal, jelikož zapracovala domácí obrana.
     
    10:30
    Hostující celek vybojoval kotouč u mantinelu a poté vystřelil od modré čáry nepřesně Martin Hanzl. Nyní se ale nehraje hokej, který by diváky zvedal ze sedadel.
     
    09:49
    Na pravém kruhu zůstal osamocený Vladimír Růžička, jenž místo střely z jedné, volil ještě zpracování. Jeho pokus pak mířil jen do připraveného Jaroslava Januse.
     
    09:09
    V posledních desítkách vteřin se hraje hodně o střední pásmo, ani jeden z týmů se nemůže usadit před brankou soupeře.
     
    07:05
    Jan Stránský našel bekhendem ještě lépe postaveného Stanislav Dietze, který vystřelil do protipohybu brankáře. Ovšem Jaroslav Janus ještě zareagoval vyrážečkou a vytěsnil černou gumu těsně nad horní tyč.
     
    06:16
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Marek Trončinský, jehož pokus letěl těsně nad ledem k levé tyči. Ovšem Justin Peters si našel výhled a zakročil betonem.
     
    06:07
    Dobrou práci za brankou domácího celku předvedl Martin Hanzl, který zkusil zasunout puk k pravé tyči. Ovšem beton kanadského gólmana byl připraven.
    05:23 Viktor HÜBL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vladimír Růžička doslova namazal VIKTORU HÜBLOVI, jenž viděl před brankou osamoceného Přemysla Svobodu. Ten zachoval pevné nervy a našel opět litvínovského matadora, jenž černou gumu uklidil do prázdné klece. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    04:59
    Z pozice obránce si mezi kruhy najel Lukáš Doudera, jehož našel Viktor Hübl. Zakončení hostujícího zadáka ale vychytal kanadský brankář, jenž je hrdinou okamžiku.
     
    04:32
    Čtvrtá formace hostujícího týmu zastavila útok soupeře ještě ve středním pásmu. Ovšem místo protiakce přišlo jen nahození a VERVA pokračuje v napadání.
     
    03:41
    VERVA se dostala do přečíslení, kdy si před Filipem Heltem lehl poslední obránce. Talentovaný hráč přes něj dostal přihrávku na Petera Janského, jenž zapomněl černou gumu za sebou.
     
    02:18
    Vladimír Růžička bekhendovou přihrávkou přihrál mezi kruhy, kam si sjížděl Marek Tomica. Ten musel svou hůl natáhnout, a tak puk letěl jen nad hostující branku.
     
    01:56
    Přihrávka přes celou šířku pásma měla mířit na Ondřeje Jurčíka, ovšem byla nepřesná a kotouč zamířil jen do neutrální zóny.
     
    01:19
    Za modrou čáru vjel Peter Jánský, jenž na nic nečekal a vypálil. Jeho zakončení se ale do prostoru tří tyčí nevešlo. Litvínov získal kotouč za brankou, ale s dalším pokusem zprava si poradil Justin Peters.
     
    01:06
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Marek Trončinský. Jenže také kanadský brankář v domácí svatyni si připisuje první zákrok v zápase.
     
    00:40
    Po zadovce od spoluhráče se sám před branku dostal Jakub Sklenář, který už byl příliš blízko brankáři. Jaroslav Janus tak zakročil beton a puk vyrazil k zadnímu mantinelu.
     
    00:25
    Jenže ani Litvínov nepředvedl přechod přes střední pásmu, jenž by slavil úspěch. Hra se otočila, ale Chomutov se dopustil ofsajdu.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál domácí Vladimír Růžička, a tak Piráti měli právo prvního útoku. Ovšem k zakončení se nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Štich – Klhůfek, V. Růžička (A), Tomica (C) – J. Stránský, Raška I, Sklenář – Duda, Vantuch, Koblasa – J. Havel, Huml (A), Marjamäki.

    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Kašpar (C), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Jícha – Drašar, M. Havelka, Jurčík.

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Lučan, Kis.
     
    Dobré odpoledne nebo podvečer, jak chcete. Na programu je druhé kolo skupiny o umístění. Na sestavě Litvínova je vidět, že mu už o nic nejde, protože v derby se neobjeví například František Lukeš, Juraj Mikúš nebo Jakub Petružálek. Naopak do sestavy Pirátů se vrací Fin Masi Marjamäki, jenž nahradí Adama Dlouhého.
     
    Druhé utkání skupiny o umístění v Tipsport extralize, se odehraje v ROCKNET ARÉNĚ v pátek od 17 hodin 30 minut. Pokud se nedostanete přímo do ochozů zimního stadionu v Chomutove, je pro vás připraven podrobný textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Jak je známo, derby nemá favorita, a tak doufejme, že nás čeká zajímavá podívaná. Pokud chtějí Piráti myslet na udržení se v extralize bez baráže, musejí zvítězit v normální hrací době. Ovšem oba kluby se nemají v lásce, a tak se dá čekat, že Litvínovští budou chtít získat další skalp rivala. Jak střetnutí dopadne? To se dozvíme v pátek krátce před 20 hodinou.
     
    Piráti Chomutov

    Zatímco v Litvínově vládne klid, o dvacet kilometrů dál, směrem na Západ, převládá smutek. Piráti během měsíce měli dvakrát šanci dotáhnout se na Karlovy Vary a se zpackanou sezónou ještě něco udělat. Ovšem soubor Vladimíra Růžičky v obou případech selhal a pravé Energie jim utekla do šestibodového trháku. Navíc s vědomím, že vzájemná zápasy hrají pro Západočechy. Chomutovští, aby se vyhnuli baráži, musejí udělat o sedm bodů více než soupeř z Karlových Varů. Ideálním scénářem by bylo, kdyby Severočeši zvítězili ve všech pěti duelech. Jenže když se podíváme na výsledky, tak aktuální forma hovoří zcela jinak. Trenérské trio hodně hýbe sestavou a nemůže najít správně složení formací, což možná zapříčinilo i fakt, že Chomutov v posledních sedmi zápasech, nedal více než jednu branku. Po špatném vstupu do Tipsport extraligy, je právě tenhle faktor druhou achillovou patou Růžičkova týmu.

    Karlova Vary – Chomutov 2:1

    Nejproduktivnější hráči v play-out

    Lukáš Vantuch 1 bod (1+0)
    Brett Flemming 1 bod (0+1)
    Radek Duda 1 bod (0+1)
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští do posledního kola dlouhodobé části Tipsport extraligy bojovali o postup do předkola vyřazovacích bojů. Hostující celek potřeboval zvítězit ve Vítkovicích a zároveň doufat, že Zlín nebo Sparta klopýtnou. Z pohledu VERVY bylo ale všechno špatně. Severočeši na vítězství totiž nedosáhli a navíc oba zmínění soupeři své duely zvládli, a tak byla Chéza odsouzená k bojům o umístění. Kromě toho, že fanoušci přišli o napínavé boje, se vlastně nic dramatického nestalo. Litvínov totiž měl luxusní náskok, s nímž bylo jasné, že nemůže sestoupit. Na to mohl Jiří Šlégr s kolegy zareagovat tím, že v prvním střetnutí dal šanci některým hráčům širšího kádru. Celou skupinu začala VERVA doma proti Pardubicím, které smetla a bylo vidět, že bez tlaku si hráči budou hokej už pouze užívat.

    Litvínov – Pardubice 6:3

    Nejproduktivnější hráči v play-out

    Jan Myšák 4 body (2+2)
    František Lukeš 4 body (0+4)
    Jan Ščotka 2 body (1+1)
     
    Vítám vás u druhého zápasu ve skupině o umístění, v němž se střetnou Piráti Chomutov a HC VERVA Litvínov. Souboj, v němž jeden ze soupeřů musí zvítězit a druhý už pouze sezónu dohrává, se odehraje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 30. Vantuch (L. Kovář), 53. Koblasa (V. Růžička, J. Stránský) – 6. V. Hübl (Svoboda), 15. Drašar, 21. Myšák (Kašpar), 31. M. Hanzl (Kašpar, Ščotka)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Štich – Klhůfek, V. Růžička (A), Tomica (C) – J. Stránský, Raška I, Sklenář – Duda, Vantuch, Koblasa – J. Havel, Huml (A), Marjamäki.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Kašpar (C), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Jícha – Drašar, M. Havelka, Jurčík.

    Rozhodca: Svoboda, Bejček – Lučan, Kis

    Diváci: 3 833