Dukla Praha – Mladá Boleslav 1:6 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:6 (0:3)
FK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 17.03.2019, 10:15 • Juliska - UMT • Juniorská liga – Čechy (CZ) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mladé Boleslavi, která svého soupeře porazila poměrem 6:1. Ve druhém poločase jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou, přičemž hostující celek navýšil své vedení. Posléze se k úvodní brance dostala také Dukla, který o pár minutek později mohla přidat druhou branku, jenomže brankář Mikulec pokutový kop zneškodnil. Koncovka utkání nám nabídla ještě dvě branky, o obě se postaral hostující celek. (12:05:00)
     
    90
    Konec zápasu.
    89. ALHASSAN - 1:6
     
    89
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jsou i nadále při chuti! Chybnou rozehrávku nyní vystihl napadající RASHID ALHASSAN, který se natlačil až před domácího brankáře, kterého překonal střelou k bližší konstrukci. Domácí obrana se ani tentokráte nejevila zodpovědným způsobem.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Dukla se po další inkasované brance okamžitě nastěhovala na polovinu soupeře, kde rozjíždí celkem zdlouhavou kombinaci.
    86. DIB - 1:5
     
    86
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka! Dukla nyní propadla ve středu hrací plochy, průniková přihrávka směřovala přesně mezi obránce, kam si naběhl JORDAN NICHOLAS DIB, který střelou k opačné konstrukci překonal brankáře Šmejkala.
     
    84
    Ven z branky musel hostující brankář Mikulec, který to nakonec stihl rychleji. Před rychlonohým Burgetem odkopl míč do zámezí.
     
    83
    Domácím se podařilo vybojovat další autové vhazování, po kterém ve středu hrací plochy operoval s míčem Korček, který úspěšně přenesl křížem.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Mladá Boleslav v poklidu kráčí za vítězstvím. V posledních minutách sledujeme vyrovnanou hru.
     
    81
    Vejr ještě zpětným centrem dokázal najít kolegu, který ale hlavičkoval pouze do břevna. Domácí brankář Šmejkal si na míč dost možná sáhl.
     
    80
    Jerchov chtěl roztáhnout hru na levou stranu, avšak tam se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů. Výsledkem je ztráta hracího předmětu.
     
    80
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Rashid Alhassan.
     
    79
    Kolman se snažil vykoupat hned dvojici protihráčů, avšak následnou ránu mu zablokoval protihráč. Následoval dalekonosný odkop na druhou stranu.
     
    78
    Posléze to středem hrací plochy zkoušel hostující Jerchov, kterému se zakončení moc nepovedlo. Šmejkal okamžitě vykopával na druhou stranu.
     
    77
    Krčmář za pokutovým územím oslovil Machů, který to zkoušel pohotovým pokusem, jenž vystoupal vysoko nad. Šmejkal nemusel zasahovat.
     
    76
    Krátká kombinace nakonec přinesla zpětnou přihrávku až na kopačku brankáře Šmejkala, který se ihned rozhodl přenést hru na pravou stranu.
     
    75
    Na zeleném pažitu se sice ocitl Šimon, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Mezitím si domácí vybojovali aut, který zanedlouho obstará Burget.

    David Suchý

    Góly: 63. Janko – 12. Šimon, 27. Dib, 33. Vejr, 58. Vejr, 86. Dib, 89. Alhassan

    Karty:   42. Kopa (MBL), 66. Mikulec (MBL)

    Nepremenená penalta: 66. Dancák (DUK), brankár Mikulec zneškodnil


    FK Dukla Praha: Svítil (25. Šmejkal)– Douděra (C), Korček, Kosík, Mentberger (61. Trávníček), Dancák, Bílek (66. Dostál), Burget, Koval, Kolman, Janko
    Náhradníci: Šmejkal – Dostál, Trávníček

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek (66. Jerchov), Tvaroh, Klíma, Komma, Dib, Vejr (73. Machů), Kopa (C), Šimon (80. Alhassan), De Paulo, Paixao (46. Krčmář)
    Náhradníci: Kamenár – Krčmář, Machů Jerchov, Alhassan, Vrána, Pauschek

    Rozhodca: Petřík – Vlček, Flimmel