Čína – Uzbekistan 0:1 (kon.) | Thajsko – Uruguaj 0:4 (kon.)
koniec
Čína
0:1 (0:1)
Uzbekistan
cz Pondelok 25.03.2019, 08:30China Cup
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (10:23:33)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 1:9. Rohy: 3:6.
     
    Je konec! Uzbekistán zvládl duel s Čínou a po výhře 1:0 obsadí na China Cupu třetí pozici. Hosté byli po celou dobu prvního poločasu aktivnějším týmem, ale nemohli najít recept na pozornou čínskou obranu. Až deset minut před přestávkou se do šestnáctky prodral Eldar Šomurodov, který střelou pod břevno otevřel skóre. Po změně stran se pokračovalo v bojovném duchu. Čína se směrem dopředu trápila a šance si nevypracovala. Naopak hosté mohli přidat ještě dvě branky, ale nestačili si seřídit mířidla.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Ještě mohla přijít jedna branka! Mašaripov se v pokutovém území dostal k přataženému centru, ale placírkou míč neusměrnil mezi tři tyče!
     
    89
    Hosté se v závěru dnešního utkání usadili na polovině Číny a vyměňují si krátké přihrávky. Uzbekistán už chce duel dohrát bez problémů.
     
    88
    Uzbekistán se s míčem na kopačkách přesunul na polovinu svého soupeře, kde rozjíždí postupnou kombinaci a nenechává hráče Číny útočit.
     
    87
    Long si naběhl na centr z pravé strany, jenže hlavičkoval z těžké pozice. Hostující brankář si proti jeho pokusu připsal snadný zákrok.
     
    86
    Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Zhang, přichází Yongpo.
     
    85
    Ani po tomto rohovém kopu se Uzbekistán dalšího zásahu nedočkal. Domácí brankář Jan totiž vystartoval na malé vápno a došel si pro míč.
     
    84
    Alibajev kouzlil s míčem na levém křídle, prošel až na hranici velkého vápna, ale jeho nadýchaný centr srazila obrana Číny na další roh.
     
    83
    Alibajev si v pokutovém území naběhl na přihrávku z pravé strany hrací plochy, jenže jeho zakončení placírkou nemělo potřebné parametry.
     
    82
    Hosté se následně vydali do rychlého protiútoku, jenže jejich přechod do útoku zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    81
    Kujatov si dal pozor na další nadýchaný centr z levé strany, vystartoval ven z branky a ukryl míč do rukavic. Uzbekistán může uklidni hru.
     
    80
    Ani po rohovém kopu se domácí reprezentace nedostala do šance. Hao se sice probil do zakončení, ale jeho pokus letěl vysoko nad branku.
     
    79
    Fu podpořil ofenzivu Číny dlouhým náběhem po pravé straně, jenže jeho centr skončil na noze pozorného obránce. Bude z toho jen rohový kop.
     
    78
    Hosté se usadili v blízkosti pokutového území a nadále kombinují s míčem na kopačkách. V posledních minutách sledujeme spíše házenkářské obléhání.
     
    77
    Uzbekistán zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 35. Šomurodov (Šukurov)

    Karty:   32. Ismajlov (UZB), 74. Chamdamov (UZB)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 1:9. Rohy: 3:6.
    Čína: Jan – Fu, L. Zhang, Li (47. Hao), Gao (59. Wang) – X. Zhang (86. Yongpo), He (60 Hao), Wu (69. Peng) – Tan, Dong (59. Xie), Wei
    Náhradníci: Xie, Feng, Wang, Zeng, Hao, Peng, Yongpo, Yang, Dalei, Peng

    Uzbekistan: Kujatov – Šorachmedov, Tuchtačujev, Ismajlov, Zotejev – Šukurov (41. Achmedov), Chamrobekov, Sidikov (71. Chamdamov) – Alibajev, Šomurodov (73. Abducholikov), Mašaripov
    Náhradníci: Tursunov, Achmedov, Bikmajev, Chamdamov, Chasimov, Turajev, Abducholikov, Sajfejev, Krimec, Iljosov, Mirzajev