Wolfsburg – Lyon 2:4 (kon.) | Lillestrøm – Barcelona 0:1 (kon.) | Paríž – Chelsea 2:1 (kon.)
Bayern – Slavia 5:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:1 (3:0)
SK Slavia Praha
cz Streda 27.03.2019, 19:30 • FC Bayern Campus, Mnichov • Liga majstrov - ženy • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:40:40)
     
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 10:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 8:11.
     
    Je dobojováno! Favorizovaný Bayern na svém hřišti nedopustil žádné překvapení a po suverénním výkonu poprvé postupuje do semifinále ženské Ligy mistrů. Jasno bylo už ve 41. minutě, kdy Islackerová navázala na trefy Rolföové s Leupolzovou a stanovila výsledek první půle 3:0. Po změně stran se žádný slávistický zázrak nekonal, německý tým sice několikrát v obraně povolil, ale po druhém gólu Islackerové už nebylo o jeho postupu pochyb. Pražanky se dočkaly alespoň čestného úspěchu, když v 77. minutě dorazila střelu Kamily Dubcové Kateřina Svitková a dala svou druhou branku v dvojzápase. Ten nakonec skončil výsledkem 6:2 pro Bayern, neboť v závěru se ještě prosadila střídající Roordová.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Centr Svitkové však letěl příliš nízko. Bayern se snadno ubránil a po faulu Bartoňové může ještě podniknout nějakou tu útočnou akci.
     
    90+3
    Diana Bartovičová předběhla stojící Magullovou, která ji chtě nechtě podrazila. Je z toho poslední standardní situace pro Sešívané.
     
    90+2
    Islackerová roztáhla hru doprava na Däbritzová, která si přehodila balón na levačku, nicméně tečovaná střela skončila v moci dobře postavené Votíkové.
     
    90+1
    Svitková se nedočkala podpory spoluhráček, a tak poněkolikáté napřáhla z obrovské dálky. V tomto případě trefila jen nejbližší soupeřku.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány další čtyři minuty.
     
    89
    Beerensteynová si parádně kontrolovala míč na kopačce a zprava přihrávala k penaltovému bodu, kde byla právě Islanckerová a z otočky jen těsně minul branku Votíkové.
     
    88
    Další ofsajd na domácí straně. Tentokrát v něm byla chycená Mandy Islackerová, které už nezbývá moc času na zkompletování hattricku.
     
    87
    Snad poprvé domácí fotbalistky v poklidu kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou. O osudu celého dvojzápasu už je dávno rozhodnuto.
     
    86
    Po čestném gólu Slávistická útočná aktivita zase opadla. V akci je hlavně obranná linie, která nyní vystavila do ofsajdu Henrichovou.
     
    85
    Po souboji s autorkou poslední branky zůstává na trávníku ležet Eva Bartoňová, za kterou již spěchají členové slávistického realizačního týmu.
    83. Jill ROORDOVÁ - 5:1
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hned další akce ale končí gólem na 5:1! Výkop Votíkové zkrotila Leupolzová a okamžitě přihrávala směrem dopředu. Střídající JILL ROORDOVÁ si v rychlosti vyměnila míč s Magullovou a v trochu nepřehledné situaci si ve vápně sama dorazila vlastní sraženou střelu.
     
    82
    Bayern dal všechny čtyři góly po centrech ze stran. Popáté se tak prozatím nestalo, z rohu Leupolzové se zakončovat nedalo.
     
    81
    Kathrin Hendrichová dostala krásný pas do pravého křídla. Její centr z hranice šestnáctky odvrátila na rohový kop Hasanbegovićová.
     
    80
    Mnichovské fotbalistky několik desítek vteřin kombinovaly poblíž vápna, do kterého letěl centr z pravého křídla, ovšem dvougólová Mandy Islackerová na něj nedosáhla.

    Michal Břuchanský

    Góly: 24. Rolföová, 33. Leupolzová, 41. Islackerová, 55. Islackerová, 83. Roordová – 77. Svitková

    Karty:   12. Laudehrová (BAY), 76. Szweieczková (BAY) – 49. Szweieczková (SLA), 64. M. Dubcová (SLA), 79. Chlastáková (SLA)


    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 10:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 8:11.
    Bayern Mníchov: Zinsbergerová – Laudehrová (73. Roordová), Däbritzová, Henrichová, Demannová – Leupolzová (C), Islackerová, Schweersová – Rolföová (59. Beerensteynová), Škorvánková (46. Wenningerová), Magullová.
    Náhradníci: Weimarová – Lewadowskiová, Beerensteynová, Damnjanovićová, Roordová, Lohmannová, Wenningerová.

    SK Slavia Praha: Votíková – Bartoňová, Bartovičová, Hasanbegovićová, Sjömanová – Divišová (57. Chlastáková), Svitková (C), K. Dubcová, Szewieczková, Černá (73. Pincová) – Herndonová (46. M. Dubcová).
    Náhradníci: Lukášová – Pincová, Pěničková, Veselá, Chlasttáková, Dědinová, M. Dubcová.

    Rozhodca: Mularczyková – Seniuková-Mikulská, Prusová (všechny POL)
    20.03.2019
    Slavia - Bayern 1:1

    Góly: 72. Svitková – 62. Rolfová

    Karty:   83. Černá (SLA), 89. Svitková (SLA)