Fulham – Manchester City 0:2 (kon.) | Brighton – Southampton 0:1 (kon.) | Burnley – Wolverhampton 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Huddersfield Town 2:0 (kon.) | Leicester – Bournemouth 2:0 (kon.) | Manchester United – Watford 2:1 (kon.)
West Ham – Everton 0:2 (kon.)
koniec
Manchester United
2:1 (1:0)
Watford FC
Sobota 30.03.2019, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas nám ešte ponúkol presné zásahy. Watfordu však druhé dejstvo nevyšlo tak ako to prvé, výraznejšie defenzívu súpera nepreverilo. V 72. minúte navýšil vedenie United na 2:0 Martial a už to teda vyzeralo, že tri body ostanú doma. Menšiu drámu však predsa len ešte hostia dokázali vyprodukovať, keď sa v 90. minúte presadil Doucouré. To však už bolo z tohto stretnutia všetko a tak tri body ostávajú doma na Old Trafforde.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť. Pekný zvyšok dňa vám praje Miroslav Revaj. (17:57:59)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Pre hostí to však je veľmi málo nadstavených minút. Domáci to už zrejme úspešne ubránia, aj keď si to v samom závere zbytočne zdramatizovali.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Andreas Pereira (Manchester United).
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty, rovnako ako tomu bolo aj v prvom dejstve!
    90. Abdoulaye Doucouré (WAT) - 2:1
     
    90
    Tím Watford práve strelil gól!
    No a aj sa im to podarilo! Watford dostal domácich pod výrazný tlak, v pokutovom územím United sa vo veľkej skrumáži najlepšie zorientoval ABDOULAYE DOUCOURÉ, po presnej narážačke sa ocitol sám pred brankárom súpera a loptu dostáva do siete – 2:1!
     
    89
    Capoueho center do pokutového územia domáci odvrátili do bezpečia. Hostia ešte ostávajú usadení na útočnej polovici a skúšajú vymyslieť niečo, z čoho by mohol prameniť gól.
     
    88
    Sledovali sme individuálnu akciu Doucourého, po ktorom bol hosťujúcei futbalista faulovaný a tak Watford získava priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    87
    Záver zápasu sa nezadržateľne blíži. United smeruje za troma bodmi a tak posilní svoje šance na priamy postup do Ligy majstrov. V ligovej tabuľke je to však stále nabité.
     
    86
    Teraz sa domáci pochopiteľne snažia naťahovať čas ako to len ide. Po každom súboji ostávajú ležať na trávniku, čo sa súperovi pochopiteľne nepáči.
     
    85
    Čas do konca stretnutia sa rýchlo kráti. Zrejme sa ešte bude niečo málo aj nadstavovať, ale s nádejami na tri body pre United je to už veľmi dobré.
     
    84
    Avšak, hosťom druhý polčas vôbec nevychádzal. Budem sa opakovať, ale Watford môžu mrzieť tie zahodené šance v prvom dejstve.
     
    83
    Domáci Pogba to teraz prehnal s útočnou aktivitou a fauloval nového muža na ihrisku Successa. Lopta je tak prisúdená hosťujúcemu celku, ktorý už musí aj viacej riskovať smerom dopredu.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Adam Masina (Watford FC).
     
    81
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Will Hughes, prichádza Isaac Success.
     
    80
    Watford teraz zahrával rohový kop, ale jeho realizácia nebola úspešná. Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu nám ostáva desať minút, domáci vyhrávajú 2:0!
     
    79
    Už sa však United musí presunúť späť na svoju polovicu. Hostia sú však teraz v útoku bezzubý a zrejme sa dnes budú musieť zmieriť s tým, že si domov žiadne body nepovezú.
     
    78
    Domáci sa presúvajú na útočnú polovicu, snažia sa držať súpera pod tlakom. Watford na nič nečaká a okamžite sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Rashford, 72. Martial – 90. Doucouré

    Karty:   90+1. Pereira (MAN) – 17. Hughes (WAT), 82. Masina (WAT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.
    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, P. Jones, Shaw – A. Herrera (63. Pereira), N. Matić, P. Pogba – Mata (63. Lingard) – Rashford, Martial (77. Rojo).
    Náhradníci: Romero – Rojo, Dalot, Lingard, Pereira, Fred, R. Lukaku.

    Watford FC: Foster – Janmaat (56. Femenía), Kabasele, Britos, Masina – Doucouré, Capoue – Hughes (81. Success), Pereyra – Deulofeu (73. A. Gray), Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Cathcart, Femenía, Holebas, Quina, Success, A. Gray.

    Rozhodca: Attwell – Hatzidakis, Long