Lyon – Dijon 1:3 (kon.) | Amiens – Saint-Étienne 2:2 (kon.) | Angers – Rennes 3:3 (kon.)
Guingamp – Monaco 1:1 (kon.) | Nîmes – Caen 2:0 (kon.)
koniec
Amiens SC
2:2 (1:1)
AS Saint-Étienne
cz Sobota 06.04.2019, 20:00 • Stade de la Licorne, Amiens • Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 0:9. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:13. (21:57:02)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Druhé dějství sice nabídlo jednostrannou záležitost, neboť domácí pokračovali bez vyloučeného Leforta, což dlouho dobu moc nevadilo. Překvapivě to bylo právě Amiens, které se ve druhém dějství dostalo do překvapivého vedení, jenž drželo celkem dlouho. V poslední minutě nastaveného času ale vyrovnal hostující Cabella, který tak rozhodl o dělbě bodů. Domácí si určitě zaslouží pochvalu, více než hodinu hry hráli v deseti.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Régis Gurtner (Amiens SC).
    90+5. Rémy CABELLA - 2:2
     
    90+5
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali! Dlouhé obléhání pokutového území nakonec nabídlo technický projektil RÉMYHO CABELLY, který po výměně míče s Chazrím zamířil ke vzdálenější konstrukci. Gurtner byl bez šance, za míčem se pouze ohlédl.
     
    90+4
    Hosté se sice drží s míčem na útoční polovině, do konce nezbývá moc času. Před malým momentem navíc musel zasahovat také Ruffier.
     
    90+3
    Momentálně se nehraje, neboť na zemi skončil jeden z domácích hráčů. Ochozy zaplněného stadionu jsou ve varu, vítězství je hodně blízko.
     
    90+2
    Tohle už volalo po vyrovnání! Na hranici malého vápna si na centr naskakoval hostující Kolodziejczak, který prudkou hlavičkou protáhl Gurtnera.
     
    90+1
    Hodně obětavým způsobem šel proti míči jeden z domácích hráčů, který hlavou odvracel střelu na rohový kop. Jedna z posledních šancí pro hosty.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Chazrí rozehrál volný kop cvičeným signálem, avšak to vedlo k protiútoku domácích. Velmi dobře zasahoval Debuchy, jenž dokázal ubránit přesilu.
     
    87
    Jenomže jeho dalekonosný nákop směřoval ven z hrací plochy, což přisuzuje autové vhazování soupeři. Perrin pochopitelně na nic nečekal.
     
    86
    Svůj náběh za obranu nedokázal načasovat hostující Berić, který tak byl přichycen v ofsajdovém postavení. Gurtner bude i tentokráte odkopávat.
     
    85
    Po odpískání skončil na zemi forvard Konaté, který si nedovolený zákrok nevymodlil. Už předtím totiž bylo pískáno, hosté tak budou moci vhazovat.
     
    84
    Domácí pochopitelně nikam nespěchají, Pieters si dával s provedením autového vhazování celkem dost načas, hlavní sudí nakonec přisoudil aut soupeři.
     
    83
    Gurtner si tak po kratší době vyzkoušel další odkop od své svatyně, přičemž se pokoušel zapojit Dibassyho. Před ním ale zasahoval Debuchy.
     
    82
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Eddy Gnahoré, přichází Bongani Zungu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deseti minut, hostující celek se dostává k sympatickému náporu. Před malým momentem trefil horní tyč.

    David Suchý

    Góly: 23. Mou. Konaté (Gnahoré), 61. Mou. Konaté (Mendoza) – 16. Kolodziejczak (Chazrí), 90+5. Cabella (Chazrí)

    Karty:   90+5. Gurtner (AMI) – 1. Subotić (SET), 57. Kolodziejczak (SET)   32. Lefort (AMI)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 0:9. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:13.
    Amiens SC: Gurtner – Krafth, P-D. Gouano (C), Lefort (73. Otero), Pieters – Monconduit (36. Dibassy), Gnahoré (82. Zungu), Blin – Timite, Mou. Konaté, Mendoza.
    Náhradníci: Dreyer – Adénon, Cornette, Dibassy, El Hajjam, Zungu, Otero.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Subotić (80. Polomat), Kolodziejczak, Perrin (C) – M'Vila, Vada (68. Diony) – Chazrí, Cabella, Nordin (59. Hamouma) – Berić.
    Náhradníci: Moulin – Abi, Diony, Hamouma, Polomat, Saliba, Rocha Santos.

    Rozhodca: Wattellier – Zitouni, Berthomieu