Marseille – Nîmes 2:1 (kon.) | Caen – Angers 0:1 (kon.) | Monaco – Remeš 0:0 (kon.)
Štrasburg – Guingamp 3:3 (kon.)
koniec
Olympique Marseille
2:1 (0:0)
Nîmes Olympique
cz Sobota 13.04.2019, 17:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:14. (18:54:23)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Marseille, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Domácí vstoupili do druhého poločasu hodně aktivně, krátce po jeho startu se dostali do vedení, avšak hlavní sudí nakonec branku neuznal. Totožný moment přišel na řadu také o deset minut později, Marseille tak přišla o další trefu. Domácí se ale v krátkém časovém sledu dostali do dvoubrankového vedení, načež soupeř reagoval jedinou brankou. Marseille tak z tohoto utkání bere plný počet bodů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Vypadalo to, že Nimes bude zahrávat další pokutový kop, avšak hlavní sudí se nakonec podíval na video, které odhalilo faul na domácího hráče.
     
    90+3
    Koncovka tohoto zápasu se neúprosně blíží ke svému konci. Nimes se sice dostává do sympatického náporu, ten ovšem nenabízí nic moc nebezpečného.
     
    90+2
    Důležitý obranný zákrok předvedl domácí zadák Kamara, který hlavou odvracel míč ven z hrací plochy. Bouanga okamžitě vhazoval zpět do hry.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Nimes stále marně usiluje o vyrovnání. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    López dokázal udržet míč v nebezpečné vzdálenosti od branky, načež ho otřel o kopačku napadajícího protihráče. Domácí hráči budou vhazovat.
     
    85
    Přihrávka do volného prostoru měla směřovat na Germaina, který se pohnul opačným směrem. K míči se tak dostal Lybohy, který začal kombinovat.
     
    84
    Navíc se po levém křídle prohnal k hranici pokutového území Radonjić, kterému nakonec utekl míč do zámezí. Bernardoni bude moci odkopávat.
     
    84
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Morgan Sanson.
     
    83
    Koncovka utkání tak slibuje hodně zajímavou podívanou, domácí vedou už jen o jednu branku. Po rozehrávce si Marseille vybojovala autové vhazování.
    82. Téji SAVANIER - 2:1
     
    82
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Máme sníženo! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil TÉJI SAVANIER, který zvolil razantní zakončení k levé tyči, kam se vydal také Mandanda, který na míč ale nedosáhl.
    82. Ruka v domácí šestnáctce.
     
    82
    Je tu pokutový kop pro hosty!
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Marseille nyní trochu přestalo hrát, naopak iniciativu převzal soupeř, který zatím není nebezpečný.

    David Suchý

    Góly: 72. Germain (Payet), 73. Gustavo – 82. Savanier (pen.)

    Karty:   24. Ćaleta-Car (OMA) – 19. Savanier (NOQ), 70. Maouassa (NOQ)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:14.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr, Kamara, Ćaleta-Car, Sakaj – Maxime López, Gustavo – Thauvin (78. N'Jie), Payet (C) (84. M. Sanson), Radonjić – Balotelli (33. Germain).
    Náhradníci: Pelé – Germain, Amavi, N'Jie, Rami, M. Sanson, Strootman.

    Nîmes Olympique: Bernardoni – Miguel, Maouassa (72. Paquiez), Lybohy, Ripart (C) – Savanier – De. Bouanga, Bobichon (78. Bozok), Ferri, Thioub – Alioui (63. Guillaume).
    Náhradníci: Valette – Alakouch, Bozok, Guillaume, Paquiez, Valdivia, Valls.

    Rozhodca: Schneider – Zitouni, Henninot