Spal – Juventus 2:1 (kon.) | AS Rím – Udinese 1:0 (kon.) | AC Miláno – Lazio 1:0 (kon.)
koniec
Spal
2:1 (0:1)
Juventus Turín
cz Sobota 13.04.2019, 15:00 • Stadio Paolo Mazza • Talianska Seria A • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:14. (16:52:08)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Spalu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Ačkoliv domácí hráči po prvním poločase prohrávali o jednu branku, tak vstup do druhého dějství jim vyšel na jedničku. Hned v úvodu se totiž dostali k vyrovnávací trefě, načež jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou. Spal se dokonce dostal do kýženého vedení, což bylo pro Juventus velké sousto. Stará dáma se v závěru utkání pokoušela o vyrovnání, avšak tři body nakonec bere domácí celek tohoto zápasu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Francesco Vicari (Spal).
     
    90+3
    U postranní čáry skončil na zemi teprve sedmnáctiletý Iweru, který si vymodlil nedovolený zákrok. Juventus rozehrával jednu z posledních standardek.
     
    90+2
    Dybala to zkoušel vzít sám na sebe, avšak neprošel přes prostředek hrací plochy. To nemuselo příliš vadit, neboť Cuadrado vybojoval balón zpět.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o jednu branku. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Mirco Antenucci.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Simone Missiroli (Spal).
     
    87
    Následně se u pokutového území soupeře dostal k míči Valdifiori, který tak dlouho váhal s pokračováním akce, až ho jeden z protihráčů čistě odzbrojil.
     
    86
    Fares se zkoušel probít vpřed podél autové čáry, jenomže včas se k němu dostal rychlonohý Cuadrado, který špičkou kopačky poslal balón do zámezí.
     
    85
    Brankář Viviano odkopával od své branky, přičemž se mu nepodařilo najít nikoho ze svých spoluhráčů. Krátce poté se míč dostal zpět do jeho moci.
     
    84
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Sergio Floccari, přichází Vasco Regini.
     
    84
    Mavididi se společně s Cuadradem probíjel do pokutového území, kde skluzem zasahoval Vicari. Další centr od Spinazzoly skončil až v zámezí.
     
    83
    Po odehrání míče skončil na zemi hostující Cancelo. Nedovoleným zákrokem se provinil Fares, jenž vyfasoval žlutou kartu.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Juventus má už jen krátkou dobu na to, aby vyrovnal. V tuto chvíli se nachází na útočné polovině.
     
    81
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Andrea Barzagli, přichází Federico Bernardeschi.
     
    76
    Regulérnost branky musel ještě potvrdit videorozhodčí, který zřejmě zkoumal hraní rukou v podání domácích. To se nakonec u videa nepotvrdilo.

    David Suchý

    Góly: 49. Bonifazi (Schiattarella), 74. Floccari (Murgia) – 30. Kean (Cancelo)

    Karty:   28. Lazzari (SPAL), 75. Floccari (SPAL), 83. Fares (SPAL), 87. Missiroli (SPAL), 90+4. Vicari (SPAL) – 38. J. Cuadrado (JUV), 45+1. Cancelo (JUV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:14.
    Spal: Viviano – Bonifazi, Cionek, Vicari, Fares – Lazzari, Missiroli, Schiattarella (70. Valdifiori), Murgia – Floccari (C) (84. Regini), Petagna (88. Antenucci).
    Náhradníci: Fulignati, A. Gomis – Antenucci, F. Costa, Felipe, Dickmann, Nikolić, Paloschi, Regini, Šimić, Valdifiori, Rizzo Pinna.

    Juventus Turín: Perin – De Sciglio, Barzagli (C) (81. Bernardeschi), Gozzi Iweru, Spinazzola – J. Cuadrado, Bentancur, Kastanos (61. Nicolussi Caviglia), Cancelo – Dybala, Kean (69. Mavididi).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Sandro, Bernardeschi, Bonucci, S. Khedira, Mavididi, Nicolussi Caviglia, Coccolo.

    Rozhodca: Doveri – Prenna, Tasso