Sheffield Utd. – Millwall 1:1 (kon.)
koniec
Sheffield United
1:1 (0:0)
Millwall FC
cz Sobota 13.04.2019, 16:00 • Bramall Lane • Anglická Championship • 42. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera. (17:58:24)
     
    Na hřišti Sheffieldu je dobojováno! Domácí velmi dlouho sahali po třech bodech, o které přišli až v úplném závěru utkání a hra skončila remízou po jedné trefě na každé straně.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. COOPER - 1:1
     
    90+5
    Millwall právě vstřelil branku!
    Tak to je nevídané! Millwall využil svého drtivého tlaku a v poslední minutě po nákopu Bena Marshalla a několika dalších pokusech definitivně uklidil míč hlavičkou k levé tyči JAKE COOPER.
     
    90+2
    Tlak Millwallu graduje mílovými kroky. Proti tomu ale stojí důrazný a neprostupný blok domácího celku.
     
    90+1
    Ty dávají ještě Millwallu šanci zahrozit ve vápně. I další velkou šanci po hlavičkovaném centru ale Henderson zneškodnil.
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavuje pět minut!
     
    90
    Pravým horním rohem se pokusil jeden z hráčů Millwallu vstoupit do velkého vápna. Dva pohraničníci z Sheffieldu ale žádné nelegální návštěvníky nechtěli a cestu mu vlastními těly přehradili.
     
    89
    V poslední minutě přenesl ještě Sheffield hru do útočného pásma. McGoldrick se ovšem vzteká, neboť byl zachycen v ofsajdu a Martin odkopl míč na opačný konec trávníku.
    87. Neproměněná penalta.
     
    87
    O to víc mohlo být rozhodnuto v tomto okamžiku! K penaltovému puntíku se postavil Ben Marshall, jehož střelu do levého horního rohu Henderson nekompromisně zlikvidoval.
    86. Červená karta
     
    86
    Domácí John Egan zahrál na brankové čáře rukou, je z toho červená karta.
     
    85
    Přesto mohl Millwall ještě z přímého kopu, odehraného z velmi slibné vzdálenosti, zahrozit. To by ovšem nemohl stát v brance Dean Henderson, který v závěru doslova čaruje ve své svatyni.
     
    82
    Millwall se snaží vytěžit maximum z poslední desetiminutovky. Zrovna tak účinně si ale počíná obrana Sheffieldu, která naopak vrací těžiště hry do otevřeného prostoru celého hřiště.
     
    81
    Střídání v týmu Millwall FC: ze hřiště odchází Mahlon Romeo, přichází Aiden O´Brien.
     
    78
    Z velmi slibné vzdálenosti rozehrál Shane Ferguson přímý kop na Hendersonovu branku! Ten si ovšem k míči u levé tyče velmi rychle skočil a vyrazil jej. Následovala dvojice rohových kopů Millwallu.
     
    76
    Sheffield neustává ve svém snažení na středu pole, odkud se pokouší opět posunout těžiště hry hlouběji do útočného prostoru hostujícího týmu. I on však naráží na připravenou obranu Millwallu.

    Vít Trubička

    Góly: 51. Madine – 90+5. Cooper

    Karty:   62. Fleck (SHU) – 59. Wallace (MLL)   86. Egan (SHU)

    Nepremenená penalta: 87. Marshall (MLL), brankár Henderson zneškodnil


    Sheffield United: Henderson – Stevens, Fleck, O´Connell, Bashan (21. Madine), Sharp (64. Cranie), Egan, Norwood, McGoldrick, Freeman, Duffy (72. Coutts).
    Náhradníci: Moore – Dowell, Hogan, Madine, Coutts, Stearman, Cranie.

    Millwall FC: Martin – McLaughlin (58. Marshall), Cooper, Wallace, Thompson, Gregory, Ferguson, Romeo (81. O´Brien), Pearce, Tunnicliffe (69. Elliott), Leonard.
    Náhradníci: Amos – Meredith, Williams, Elliott, Morison, O'Brien, Marshall