Montpellier – Toulouse 2:1 (kon.) | Rennes – Nice 0:0 (kon.) | Saint-Étienne – Bordeaux 3:0 (kon.)
Lille – Paríž 5:1 (kon.)
koniec
Stade Rennes
0:0 (0:0)
OGC Nice
cz Nedeľa 14.04.2019, 15:00 • Roazhon Park, Rennes • Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (16:54:48)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:8.
     
    Je dobojováno! Po nezáživné první půli se hra výrazně otevřela. Rennes mohlo podnikat mnohem větší počet rychlých akcí, ale ani skrze ty se gólu nedočkalo. Vítězství si dnes bezesporu zasloužilo, jenomže proti byla branková konstrukce Waltera Beníteze, která zastavila hned tři velké šance. Souboj dvou kvalitativně podobných týmů tak končí nijak překvapivou remízou, která Nice rozhodně nepomůže v boji o evropské poháry.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Doumbia poslal centr jen na Danteho nohu. I kdyby byl přesnější, tak by případný gól neplatil, protože byl máván ofsajd.
     
    90+2
    Romain Del Castillo se v rychlosti přesunul z pravého kraje hřiště na střed. Střela z dálky mu ale nesedla a sotva se došourala k brankáři Nice.
     
    90+1
    Rychlý kontr Rennes nedotáhl do ideálního konce Ismaila Sarr, který byl za obranou, ale místo na volného Hounoua přihrál jen do náruče Beníteze.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány další tři minuty.
     
    88
    Ani jednomu z týmů bod evidentně nestačí. Youcef Attal napravo obešel Doumbiu, ale po průniku do pokutového území rozvlnil síť jen z vnější strany.
     
    87
    Asi nejtěžší práce pro českého gólmana Rennes, na kterého zblízka vypálil tvrdý projektil Ganago. Nebýt dobrého postavení, byl by Koubek asi bez šance.
     
    86
    Hosté to přehnali s krátkými pasy na polovině soupeře. Místo ohrožení Koubka se museli rychle vracet se zastaveným brejkem Del Castilla.
     
    85
    A zase rychle na opačný konec hřiště, kde Allan Saint-Maximin připravil střelu z druhé vlny pro Leese-Meloua. Z hranice šestnáctky přitom hodně přestřelil.
     
    84
    Ben Arfa posunul míč na střed k Traorému, který mohl popoběhnout do vápna, ale zvolil střelu z delší vzdálenosti, kterou Benítez snadno lapil.
     
    83
    Zaplněné tribuny domácím fotbalistům stále věří a hlasitým skandováním je ženou za třemi body. Nice má v posledních minutách velké problémy.
    82. Adrien Hunou (REN)
     
    82
    Tak to už je obrovská smůla pro domácí hráče, kteří potřetí trefili tyč! Ben Arfa zpracoval přihrávku z pravé strany pro Hunoua, který byl nanejvýš metr od gólmana a z časové tísně vypálil do předním stojící brankové konstrukce.
    80. Adrien Hunou (REN)
     
    80
    Podruhé v zápase zachránila hosty branková konstrukce! Sarr to vzal na sebe na levém křídle a odcentroval na volného Honoua, který zakončil do břevna!
     
    79
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Basím Srarfí, přichází Youcef Attal.

    Michal Břuchanský

    Góly:

    Karty:   43. H. Traoré (REN), 61. Mexer (REN) – 51. Lees-Melou (NIC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:8.
    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Da Silva (C), Mexer, Doumbia – Bourigeaud (76. Camavinga), Johansson (69. Grenier) – Del Castillo, Ben Arfa, Hunou – Niang (63. Sarr).
    Náhradníci: Diallo – Camavinga, Gelin, Grenier, Lauriente, Nyamsi, Sarr.

    OGC Nice: Benítez – Burner, Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Danilo (46. Tameze), Walter, Lees-Melou – Srarfí (79. Attal), Diaby (13. Ganago), Saint-Maximin.
    Náhradníci: Clementia – Attal, Boscagli, Coly, Ganago, Makengo, Tameze.

    Rozhodca: Lesage – Haquette, Ocak