Hoffenheim – Hertha 2:0 (kon.) | Düsseldorf – Bayern 1:4 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:3 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
2:0 (1:0)
Hertha BSC
Nedeľa 14.04.2019, 13:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas už síce nebol až tak zaujímavý, ale jeden presný zásah nám ponúkol. Striedajúci Nelson rozhodol o veľmi dôležitých troch bodoch pre Hoffenheim, ktorý je tak stále v hre o Európsku ligu. Jeho gól však najprv neplatil, ale po konzultácii s VAR bol uznaný. Celé stretnutie v drese hostí odohral slovenský reprezentant Peter Pekarík, jeho tímu sa však dnes vôbec nedarilo a kríza v Herthe sa prehlbuje ďalej.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok víkendu. Pri ďalších prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (15:27:35)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zápas sa už len dohráva, o troch bodoch pre domácich je rozhodnuté. Potvrdiť to už len musí záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+2
    Na pozore sa ešte musel mať brankár domácich Baumann. Poradil si však s hlavičkou Köpkeho a tak to už vyzerá, že si dnes udrží čisté konto.
     
    90+1
    Napokon sa ešte nadstavujú 4 minúty!
     
    90
    Riadny hrací čas sa už naplnil. Očakávame čoskoro údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Domáci fanúšikovia však už oslavujú tri body. Ostáva však ešte dohrať zvyšok zápasu, frustrovaná Hertha sa už snaží hlavne neinkasovať ďalší gól.
     
    88
    Samotný záver stretnutia je už tu, ostáva dohrať posledné dve minúty a možno ešte nejaký ten nadstavený čas.
     
    87
    A pri lopte je už domáci celok, ktorý sa nebojí ešte púšťať aj do riskantnejších útočných akcií. Dočkáme sa predsa len ešte nejakého presného zásahu?
     
    86
    Hertha sa dostáva k lopte, ale má značné problémy pri prechode na útočnú polovicu. Domáci navyše vysoko napádajú rozohrávku súpera.
     
    85
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Davie Selke, prichádza Pascal Köpke.
     
    83
    Nie sú to však žiadne nebezpečné akcie, skôr sa domáci snažia, aby sa hra odvíjala ďaleko od ich brány.
     
    82
    Predsa len sa však ešte Hoffenheim púšťa aj do útočných akcií. Hertha sa teda musí brániť a už je to takmer isté, že dnes pocestuje domov naprázdno, nechajme sa však ešte prekvapiť.
     
    81
    Zatiaľ to teda vyzerá, že platiť bude druhá možnosť. Domáci držia loptu na svojich kopačkách, súpera k niečomu nepúšťajú a už len netrpezlivo čakajú na záver stretnutia.
     
    80
    Do konca stretnutia ostáva približne desať minút, ale určite sa ešte bude niečo nadstavovať, kedže sa skúmala gólová situácia na videu. Podarí sa hosťom ešte zdramatizovať dianie, alebo to domáci už zvládnu?
     
    79
    Hoffenheim dal gól!
    Tak ten spomínaný neuznaný gól REISSA NELSONA napokon platí a domáci sa teda ujímajú krátko pred koncom stretnutia 2:0! Domáci tréner tak mal šťastnú ruku pri striedaní, Hoffenheim sa približuje k veľmi dôležitým trom bodom.
    Reiss Nelson (HOF) - 2:0
    79. Reiss Nelson (HOF) - 2:0
     
    78
    Ale pozor! Hlavný rozhodca Petersen dostáva do slúchadla signál a ide sa ešte celá gólová situácia preskúmať cez systém VAR!

    Miroslav Revaj

    Góly: 30. Amiri, 79. Nelson

    Karty:   34. Demirbay (HOF)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 16:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:16.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Vogt, Hübner, N. Schulz – Amiri (70. Nelson), Grillitsch, Demirbay (77. Bittencourt), Kramarić – Szalai (65. Bičakčić), Belfodil.
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Brenet, S. Posch, Baumgartner, Nelson, Bittencourt.

    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro (63. Dilrosun), Klünter, Rekik, Plattenhardt – Pekarík, Mittelstädt, Skjelbred – Leckie, Selke (85. Köpke), Kalou.
    Náhradníci: Kraft – Dilrosun, Köpke, Jastrzembski, Stark, Dárdai, Baak.

    Rozhodca: Petersen – Borsch, Pelgrim