Chomutov – Pardubice 5:7 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Utorok 16.04.2019, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min. + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    58:50 Petr HOŘAVA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je hotovo. PETR HOŘAVA v obranném pásmu získal puk od Nashe a ten poté z bekhendu trefil naprosto přesně. Kotouč si poté našel dlouhou cestu a skončil v prázdné hostující brance – 4:2. Asistence: Brandon Nash.
     
    58:27
    Hosté jsou v šesti hráčích a zkoušejí to s prázdnou brankou.
     
    49:00
    Jakub Hajný se zjevil těsně před Kváčou a poté, co zpracoval skákající kotouč, vystřelil. Proti němu však brankář hostů vytasil další přesný zákrok.
     
    43:58
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Hořava – 2 min., hrubost).
     
    42:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., hákování).
    40:29 Zdeněk DOLEŽAL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vstoupili do třetí třetiny velmi dobře a snižují na rozdíl jediné branky. Gilbert uvolnil ZDEŇKA DOLEŽALA, který šel po pravém křídle do úniku a poté překonal svou svižnou střelou Cikánka kolem jeho lapačky – 3:2. Hosté jsou tak zpátky ve hře. Asistence: David Gilbert.
    36:41 Jaromír JÁGR - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A během chvilky jde Kladno do dvoubrankového náskoku. U puku byl Tomáš Plekanec a na levém kruhu si klepl do ledu JAROMÍR JÁGR. Kladenská čtrnáctka pak přání Jágra vyslyšela a ten poté svižnou střelou propálil Petra Kváču – 3:1. Asistence: Tomáš Plekanec a Ladislav Zikmund.
    35:30 Ladislav ZIKMUND - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou zase do vedení. Od modré čáry vyslal tvrdou ránu, kterou mezi kruhy tečoval LADISLAV ZIKMUND. Puk poté změnil směr a skončil za zády Kváči – 2:1. Na Kladně je tak zase o něco lepší nálada. Asistence: André Lakos a Jaromír Jágr.
    31:28 Zdeněk DOLEŽAL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní se to hostům už povedlo a je vyrovnáno. Martin Novák přenechal kotouč rozjetému ZDEŇKU DOLEŽALOVI. Ten si poté nabruslil na pravý kruh a kolem lapačky vysokou střelou umístil puk pod víko Cikánkovy branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Martin Novák.
    29:28 Antonín MELKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Prakticky v polovině základní hrací doby jsme se dočkali úvodní branky. A to na domácí straně. Rytíři totiž využili přesilovou hru a jdou do vedení. Ladislav Zikmund našel svou přihrávkou před brankou volného ANTONÍNA MELKU, jenž z levého kruhu trefil volné místo u pravé tyče Kváčovy branky – 1:0. Asistence: Ladislav Zikmund a Tomáš Plekanec.
     
    28:04
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., podrážení).
     
    18:36
    Další velká šance českobudějovického Motoru. Hosté nebyli daleko od úvodní branky, po jejich střele však zazvonila tyč domácí klece!
     
    17:48
    Jakub Doktor se zjevil těsně před Lukášem Cikánkem a z bekhendu zády k domácímu brankáři šikovně zakončil, avšak brankář Kladna byl mezi třemi tyčemi připraven.
     
    10:53
    Štěpán Bláha se rozjel podél levého mantinelu a dostal se až na levou stranu, kde zblízka střelou švihem nechal Kváču opět vyniknout.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 30. Melka (Zikmund, Plekanec), 36. Zikmund (Lakos, Jágr), 37. Jágr (Plekanec, Zikmund), 59. P. Hořava (Nash) – 32. Z. Doležal (M. Novák), 41. Z. Doležal (Gilbert)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Kehar, Nash, Zajíc, P. Hořava, Lakos, Svedlund – Jágr (A), Plekanec, Zikmund – Redlich, Vampola (A), J. Strnad (C) – Jelínek, Machač, Melka – Hajný, T. Kaut, Š. Bláha.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Plášil, M. Jandus, Vydarený (A), Kachyňa, Kutlák (C), Prospal ml. – M. Novák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Doktor, P. Novák – Karabáček, Šimánek, Babka – Čermák (A), R. Přikryl, Heřman – Dančišin.

    Rozhodca: Hradil, Mrkva – Kis, Klouček

    Diváci: 5 028