Lazio – Udinese 2:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
2:0 (2:0)
Udinese Calcio
cz Streda 17.04.2019, 19:00 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:16. (20:53:12)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lazia, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Ve druhém dějství jsme sledovali hodně nezáživnou podívanou, přičemž se směrem dopředu začalo projevovat také Udinese, které si v samotném úvodu vybojovalo pokutový kop, který ale De Paul nedokázal proměnit. Postupem času jsme sledovali hru ve středu hrací plochy, což logicky nemohlo přinést nic nebezpečného. I tak Lazio potvrdilo roli favorita, z dnešního utkání bere plný počet bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Pomalu a jistě se nám blíží konec tohoto zápasu, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Udinese se ještě drží na útočné polovině, avšak k ničemu nebezpečnému nedochází.
     
    90+1
    Na vzdušnou nabídku se ještě dokázal vyhoupnout Teodorczyk, jehož pokus směřoval vedle branky. Strakoša nebude s výkopem nikam spěchat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o dvě branky. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Z velké vzdálenosti to zkoušel hostující Sandro, který trefil pouze jednoho z protihráčů. Najednou se rýsoval protiútok pro Lazio, který nic nebezpečného nepřinesl.
     
    85
    Lulić ještě dokázal zastavit míč na hrací ploše, což vedlo pouze k protiútoku soupeře, který včas uhasil vracející se Patric. Na řadu přijde rohový kop zprava.
     
    84
    Lasagna si sice poradil s neposedným míčem, avšak ho nakonec zpracovával rukou, čehož si všiml také hlavní sudí. Lazio se evidentně nikam nežene.
     
    83
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luiz Felipe, přichází Wallace.
     
    82
    Nyní zodpovědně zasahoval Acerbi, který včas přistoupil k jednomu z protihráčů. Jako poslední se dotkl míče právě domácí hráč, Udinese bude vhazovat.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále vedou o dvě branky. Udinese se sice herně zlepšilo, avšak stále naráží na pozornou obranu.
     
    80
    Strakoša si opět pohrál s hracím předmětem, načež ho bleskově odkopl na druhou stranu, kde stál Larsen. Jeho celek se opět nedostal přes střed hřiště.
     
    79
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Bruno Jordao.
     
    78
    Nyní se do volného prostoru dostával Milinković-Savić, který si nakonec výpad vpřed rozmyslel. Místo toho následovala zpětná přihrávka na Acerbiho.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Lucas Leiva (S. S. Lazio).
     
    77
    Troost-Ekong zasahoval ve vlastním malém vápně, avšak poté se do pokutového území snesl další centr. Po menším závaru pálil do rukavic brankáře Parolo.
     
    76
    Až nyní se k velice pohotovému zakončení dostal Parolo, jehož rána směřovala pod břevno. Musso předvedl dobrý zákrok, míč raději vyrazil nad branku.

    David Suchý

    Góly: 21. F. Caicedo (Immobile), 24. Sandro (vla.)

    Karty:   28. Luiz Felipe (LAZ), 78. Lucas Leiva (LAZ)

    Nepremenená penalta: 52. de Paul (UDI), brankár Strakoša zneškodnil


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:16.
    Lazio Rím: Strakoša – Patric, Acerbi, Luiz Felipe (83. Wallace) – Rômulo, Parolo, Lucas Leiva (79. Jordao), S. Milinković-Savić, Lulić (C) – F. Caicedo (67. Badelj), Immobile.
    Náhradníci: Proto, Guerrieri – Jordao, Cataldi, Radu, Durmisi, Neto, Marušić, Badelj, Bastos, Wallace, Capanni.

    Udinese Calcio: Musso – Stryger Larsen, Troost-Ekong, Wilmot – Ingelsson (46. D'Alessandro), Badu (58. Teodorczyk), Mandragora, Sandro, Zeegelaar – de Paul (C) (74. De Maio) – Lasagna.
    Náhradníci: Perisan, Nícolas – De Maio, Okaka, Micin, D'Alessandro, Nuytinck, Teodorczyk, Samir, Hallfredsson.

    Rozhodca: Calvarese – Vuoto, Cecconi