Parma – AC Miláno 1:1 (kon.) | Bologna – Sampdoria 3:0 (kon.) | Cagliari – Frosinone 1:0 (kon.)
Empoli – Spal 2:4 (kon.) | CFC Janov – Turín 0:1 (kon.) | Lazio – Chievo 1:2 (kon.)
Udinese – Sassuolo 1:1 (kon.) | Juventus – Fiorentina 2:1 (kon.) | Inter – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
FC Parma
1:1 (0:0)
AC Miláno
cz Sobota 20.04.2019, 12:30 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:27:17)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:13.
     
    Je konec! Parma po skvělém výkonu uhrála s AC Milán remízu 1:1. Aktivnějším celkem byla překvapivě domácí Parma, která si vypracovala šance! V 19. minutě zakončoval akrobaticky Barilla,ale jeho možnost minula branku! Krátce před přestávkou pak měl dobrou šanci Ceravolo, ale Donnarumma předvedl dobrý zákrok. Po změně stran překvapivě udeřil hostující celek, když se hlavou trefil střídající Samuel Castillejo! Vedení však AC neudrželo! Chvíli před koncem zahrávala Parma přímý kop, ze kterého jí vystřelil bodík Bruno Alves!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Kessié odcentroval z pravé strany na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo v černočerveném dresu AC. Vypadá to, že Parma už bod vybojuje.
     
    90+5
    Hosté zahrávali ještě jeden rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde kraloval dobře postavený obránce v bíločerném dresu.
     
    90+4
    Suso si na hranici velkého vápna přehodil míč na levačku a zakončil ke vzdálenější tyči. Jeho technický pokus nabral opačnou rotaci a minul branku.
     
    90+3
    Franck Kessié poslal centr na hranici pokutového území. Hostující středopolař našel Romagnoliho, který hlavičkoval zády k brance a minul.
     
    90+2
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Scozzarella, přichází Leo Štulac.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Simone Iacoponi prošel po pravém křídle do pokutového území, odkud odcentroval na značku pokutového kopu. Obrana AC Milán raději odehrála míč na roh.
     
    89
    Suso okamžitě zrychlil hru hostujícího celku. Španělský šikula odcentroval do pokutového území, kde si faulem pomohl útočník Cutrone.
    87. Bruno ALVES - 1:1
     
    87
    Parma právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Parma měla k dispozici přímý kop z blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal BRUNO ALVES, který technickou střelou uklidil míč mimo dosah brankáře!
     
    86
    Bruno Alves u postranní čáry nedovoleným zákrokem poslal k zemi Susa a může být rád, že za svůj faul nevyfasoval žlutou kartu. Rozehrávat budou hosté.
     
    85
    Franck Kessié opět ustál souboj na polovině hřiště a vybojoval míč pro hostující celek. AC Milán se koncentruje hlavně na udržení svého těsného vedení.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Lucas Biglia (AC Milán).
     
    83
    Juraj Kucka se zpoza hranice pokutového území položil do odraženého míče, jenže rána nártem mu zrovna nesedla a míč prolétl vysoko nad břevnem,
     
    82
    Parma se nyní nemůže dostat na polovinu svého soupeře. Domácí sice kombinují s míčem na kopačkách, ale jsou hodně daleko od branky.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 87. Alves – 71. Castillejo (Suso)

    Karty:   84. Biglia (ACM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:13.
    FC Parma: Sepe – Gazzola, Iacoponi, Alves, Gagliolo, Dimarco (73. Siligardi) – Kucka, Scozzarella (90+2. Štulac), Barillà – Ceravolo (77. Sprocati), Gervinho.
    Náhradníci: Frattali, Brazão – Ciciretti, L. Rigoni, Siligardi, Sprocati, Gobbi, Bastoni, Pepín, Dezi, Štulac, Diakhatè.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Conti (67. Castillejo), C. Zapata, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Bakayoko (59. Cutrone), Çalhanoğlu (75. Biglia) – Suso, K. Piątek, Borini.
    Náhradníci: Reina – Abate, Paquetá, Laxalt, Bertolacci, Castillejo, Musacchio, Cutrone, Caldara, Calabria, Biglia.

    Rozhodca: Valeri – Caliari, de Meo